2013. tavaszán a válság következtében bekövetkező forgalom visszaesése miatt, sajnálatos módon be kellett zárnunk üzletünket.

Jelenleg a székesfehérvári iparcikk piac területén találhatók meg termékeink, illetve webes felületünket is folyamatosan fejlesztjük, melyről jelenleg e-mailcímen keresztül lehet rendelni.

 

A régmúlt…..:(

2005-óta foglakozom bizsuk és divatkellékek forgalmazásával.  Azóta magam is készítek ékszereket és kiegészítőket. A divatékszereken belül elkezdtem forgalmazni  féldrágaköves ékszereket,  esküvői és alkalmi nyakláncokat,  fejdíszeket  és  Swarovski kristály felhasználásával készült fülbevalókat gyűrűket, karkötőket és medálokat. Emellett megtalálhatók nálunk már hajdíszek, hajcsatok, hajgumik,  szintetikus hajból készült parókák és póthajak.

A 2012-es év nagyváltozást hozott nekünk. Sikerült egy nagyobb üzletbe költöznünk májusban, ahol folyamatosan újabb és újabb kiegészítőkkel próbáljuk szélesíteni a kínálatunkat.

Minden évben megmutatjuk magunkat az esküvői kiállításokon, részt veszünk a Korona vásáron és a Majális Székesfehérváron,  és soha nem hagyjuk a bodajki búcsúkat sem.  Minden év izgalmas időszaka az augusztus vége, amikor a Fehérvár Szépét és a Hírlap Királynőjét választják. Már 3.éve a 15 legszebb lány a mi ékszereinket viseli az estélyi ruhás bemutatón.

NOVOTEL NŐI NAP 2006

KORONA VÁSÁR 2008

BODAJKI BÚCSU 

KORONA VÁSÁR 2009

TREND 2010 ESKÜVŐKIÁLLÍTÁS, ARÉV CSARNOK

ALBAESKÜVŐ 2010, NOVOTEL

TREND ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2010 VESZPRÉM