Üdvözöllek A Honlapomon

A TOTAL Commander a legjobb fájlkezelo a Windows operációs rendszerhez. Rendelkezik a jól ismert DOS operációs rendszer alatt muködö Norton Commander hasznos tulajdonságaival, de újabb és újabb verziói egyre jobban kiaknázzák a Windows adta lehetöségeket.
A Total Commander Ultima Prime szoftverek és egyéni beállítások telepítö csomagba rendezett gyüjteménye, a Total Commander (fájlkezelö) lehetöségeinek bövítésére..

Box A projektünk különbözik a hivatalos kiadástól, amit Christian Ghisler közzétett a www.totalcmd.com oldalon. Ha szeretnéd látni és kipróbálni a mi kiadásunkat, letöltheted a szervereinkröl, és véleményedet megírhatod a fórumunkon Fórum A saját egyéni kiadásunkat ingyen szolgáltatjuk, de ne feledd, a Total Commander maga shareware a többi felhasznált alkalmazás licenszei különbözöek lehetnek, és lehetséges, hogy nem alkamasak kereskedelmi célokra. TotalCommander Ultima Prime Honlap.

Aki túl bonyolultnak találja az ultima prime fájlkezelöjét ami megkell hagyni számos szolgáltatással rendelkezik, nos az letölthet egy sokkal egyszerübb de hasonló fájlkezelöt amit jó magam készitettem. A szoftver felkerült az USITE.HU letöltései közzé és lehetöség szerint frissül rendszeresen. Total Commander 7.05 Qtya Letöltés.

Leírás: Portable Total Commander egy rakás portable programmal egybekötve: IMGBurn, CCleaner, Currports, Defrlagger, PDFx view, JLC's Internet TV, PSPad Editor, mp3DirectCut, Notepad Plus Plus, PhotoFiltre, Portable Skype, Rapget, Recuva, Revo Uninstaller, Screamer Radio, SuMo, SysinfoMyWork, Universal Extractor, XPAntispy, DVD Shrink, DVD Decrypter, utorrent. A Total Commanderen kívüli programok ingyenesek.

Top3 Zene Payer

Top3 Videó Player

Top3 Böngészö