Olvasó

Támogatóink:

TanárBázis.hu - magántanár-közvetítés

Otthonsegito.hu - háztartási és ház körüli munkák közvetítése
Itt az idő!

Végre a magyar internetezők is megkapják, ami nekik jár! Eljött hozzátok a Te írod!, amely a magyar nyelvű internetezők első irodalmi és kevésbé irodalmi önmegvalósító helyszíne. A fő gondolat: " a történet folytatását Te írod..." - és ez valóban így lehet.

Olvasóként jókat szórakozhatsz a többiek által összefabrikált történeteken, de Íróként Te is hozzájárulhatsz a művekhez vagy akár újat is elindíthatsz. Fontos, hogy nem csak az irodalmi szakértő közönség által magas színvonalúnak tartott történeteknek van helye nálunk. A téma tekintetében szabad kezet kapsz, egyedüli megkötés a történetet elindító lelkes Író által meghatározott "komolyság", amelyet kérünk (legalább az adott műben), tartsál be!

Azért, hogy könnyebb legyen eligazodnod, három kategóriát állítottunk fel. A novellák rövidebb lélegzetű prózai művek, a regények ugyanezen műfaj hosszabb fajtái, míg a versek a rímfaragók és rímimádók törzshelye. A műveknek természetesen egyszer vége is szakad; ez a novelláknál és a verseknél a tizedik, a regényeknél pedig az ötvenedik folytatásnál következik be.

És hogy a személyes kapcsolatok is kialakulhassanak, íróink on-line módon az üzenőfalon keresztül üzenhetnek egymásnak!

Jó szórakozást!Írok egy e-mailt! Reklámlehetőségek az oldalon

Minden jog fenntartva!