Telkiben, Budajenőn, építési telkek eladók !


A tartalomhoz


TELKI
, Budapest központjától 21 km-re, Budakeszitől 9 km-re található, a Zsámbéki-medence északkeleti peremén. A fővárostól a Budai-hegység koszorúja, a tőle északabbra fekvő Nagykovácsitól e hegységnek a legmagasabb része választja el.

Közvetlen (vele belterületen is határos) szomszédja Budajenő, közelebbi másik településszomszédja a mintegy 5 km-re fekvő Páty. Telki lakói Budapest budai részére, Budaörsre, az M1-M7 -es autópályára, illetve az M0 -ás körgyűrűre, leginkább Budakeszin vagy Pátyon keresztül jutnak el. A községben a Budapest-Perbál-Zsámbék útvonalon közlekedő távolsági autóbuszjáratnak több megállóhelye is van.

A parcellázások és a kertvárosias új lakónegyedek kiépülésével Telki szerkezete összetettebbé változott. Az egyes intézményeknek (önkormányzat, posta, orvosi rendelő) helyet adó régi faluközponton kívül, a község közepe táján kiépült egy második, új központ is, ahol az iskola, óvoda, kiskereskedelem, szolgáltatás és vendéglátás települt. A községnek a főúttól délre eső részén a lakónegyedek mellett további intézmények, köztük a Telki Magánkórház, MLSZ edző-, oktató- és tudományos központ, valamint sportlétesítmények is épültek.


Az eladásra kínált ingatlanok bemutatására,
állunk szíves rendelkezésükre,
az előzetesen telefonon egyeztetett időpontban.

Tel.: 06/30-2502336

Üdvözlettel:
a Tulajdonosok közössége.Ingatlankínálatunk bemutatását szolgáló, térkép és szabályzat metszetekre rákattíntva, azt részletesebben is megtekintheti !


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe