Szövegdoboz:

 

A HÍRDETÉSEKET AZ OLDALT LEJJEBB GÖRGETVE TALÁLOD MEG!

Ha szeretnéd, hogy malackád ide kerüljön mert el szeretnéd adni vagy új gazdit szeretnél neki találni abban az esetben kérlek küldj el minden szükséges adatot (akár képet is) e-mailben az Örökbeadási hirdetés-  jeligével!

Az alábbi ikonra kattintva hirdetésed akár most is elküldheted!

 

 

Amennyiben szeretnél malackát örökbe fogadni vagy örökbe adni azt megteheted a Fórumon keresztül az Örökbefogadás topik alatt.

Ha malackádat értékesíteni szeretnéd abban az esetben a Fórumon ennek egy külön topik-ot nyitottunk. Kérlek az ilyen jellegű hirdetésed ott tedd közzé!

 

Ö r ö k b e f o g a d á s i    é s   -a d á s i   h i r d e t é s e k

Örökbe adnának:

Lacskai Timi hírdetése:
Két fiatal fajtatiszta,egészséges perui nőstény tengerimalacomnak szeretnék megfelelő,új otthont keresni. Együtt,vagy külön is elvihetők,de mindenképpen olyanok jelentkezzenek akik értenek a malackák gondozásához,tartásához és szeretik az állítokat!Olyan helyre szeretném,ahol lenne társuk,lehetőleg szintén nőstény mali személyében. Most születnek/születtek első kisbabáik..ezért szoptatás után,május elejétől elvihetők.
A malackák neve:Ducky Piglet Quina és Peace..származási lapot adok hozzájuk..
Képek és egyéb információk: http://gruntybabies.hupont.hu vagy email:ly_timi@yahoo.com

Örökbe fogadnának:

Dave nevű felhasználónk szívesen örökbe fogadna akár problémás kismalacot is!

Elérhetőség: davebacsi@ajkanet.hu

 

Vivi19881016 nevű felhasználónk hírdetése:

Sziasztok! Aki Komárom-Esztergom megyében el szeretné ajándékozni a tengerimalacát bármilyen okból kifolyólag (szőrallergia), bizalommal forduljon hozzám, én egy fiú tengerimalacot nagy örömmel befogadnék, mivel nekem is van egy pár hónapos fiú tengerimalacom, és szeretnék neki egy azonos nemű társat találni, hogy ne legyen egyedül. köszi

 

Kapcsolatba lépni vele a fórumon lehet!

 

Szimi nevű felhasználónk hírdetése:

Helló! Szívesen örökbefogadnék, vagy vennék kis rozettás tengerimalacot! A neme mindegy! KE megyeiek, F megyeiek vagy GYMS megyeiek előnyben!!
szimmi023@freemail.hu <-- ezen az e-mail címen elérsz! Előre is köszi! :)

 

 

 

 

Designed by  Tengerimalac Fun!

Ö R Ö K B E F O G A D Á S