Főoldal

1 éve hallottam először Teresa Teng egyik híres számát, amivel többször is díjat nyert japánban. Ez a tsugunai volt, amit anyanyelvén, kínaiul is énekel. Ezután folyamatosan töltöttem le tőle az újabb számokat, ugyanis teljesen elbűvölt a hangja.

Nagyon elszomorított, mikor megtudtam hogy ez a kíváló művész már nincs közöttünk. Ennek ellenére, úgy vélem hogy a dalai feledhetetlenek, és a személyisége is. Elragadó, gyönyörű nő volt, tökéletes hanggal. Azért készítettem el ezt az oldalt, hogy többen is megismerhessék őt, és rajta keresztül a csodálatos ázsiai zenét is.


News

  2009. július 1:
~ Megnyílt az oldal! Felkerült Teresa biográfiája, illetve néhány információ az érdekesség menüpontba. Ezenkívül dalszöveg, és dalszöveg fordítás, és 10 mp3 is (egyaránt angol és japán).

2009. július 2:
~ Újabb 25 mp3-at töltöttem fel( főként kínai), illetve lefordítottam néhány érdekességet Teresa-ról: Fontos helyszínek, interjú, musical. Az életrajza is újabb információkkal, illetve adatokkal bovült.

2009. július 3:
~ Sikerült felrakni a Teresa Teng dvd-met a gépre, amit nemrég vásároltam. A videókat feltöltöttem megauploadra, és a videók menüpontban megtalálható. Kibővítettem az mp3 részleget, most már 98 szám található meg az oldalon, különböző kategóriákban.