Battle Blade Bumblebee (TF2010, deluxe):


Jó ideje próbálkozik a Hasbro, hogy kiadjon egy jó movie deluxe Bumblebee figurát. Most végre eljutott az evolúció oda, hogy kimondhatjuk: sikerült nekik. A kivállóan alliteráló nevû Battle Blade Bumblebee remekül sikerült, remek robot móddal és deluxe-hoz képest nem kevés extrával.

Az alt mód továbbra is egy Chevrolet concept Camaro, bár talán közben megszûnt concept lenni. Le a kalappal a Hasbro elõtt, hogy az autót három teljesen különbözõ figura esetén is sikerült ilyen élethûre tervezni. Gyakorlatilag csak a törésvonalakon látszik, hogy teljesen más figurák (kép alább).

Az átalakítás nem bonyolultabb, mint a korábbi verzióknál és néhány elemet a leader verzióból is átemeltek.

A robot mód remek, stabil és jól pózolható. A dobozba nagyon szerencsétlen pózban sikerült begyömöszölni, elsõre nem is akartam beszerezni miatta. Az eddigiek közül messze a legjobb fejet kapta. Nekem sem az elsõ filmes "golyó", sem a túl kicsire méretezett páncélos, sem pedig a festett kék szemû ROTF verzió nem tetszett igazán. Itt viszont kellõképpen kidolgozott és még a világító szem is jól mûködik. Talán a nyaka lehetne vastagabb. A "rostély" a figura fejérõl elõre hajtható. Mindkét kézfeje megvan, viszont az egyik kezén elõrehajthatunk egy ágyút elé, míg a másik kezén a kék penge hajtható elõre, melyrõl a nevét kapta.

A feje mögött található panel lehajtható, erre sajnos a fotózás után jöttem rá, bár sokat nem rontott az összképen. Nagyon ajánlott figura.

2011.02.24.:

Box art:

A három próbálkozás (Battle Blade, Cannon, ROTF orig.):

Camaro-k:

Méretarány:

Kukuccs:

Penge:

Alt móddal:

A három testõr:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza