Cybertronian Bumblebee (Generations- WFC, deluxe):


A következõ bemutató egy frissen megjelent Generations deluxe figura, mely egyenesen a War For Cybertron játékból érkezett. Az alt mód ennek megfelelõen egy cybertroni autó. Ez látszik is rajta. Érdekesen kidolgozott, olyan mint egy bogár, így formája miatt utalás a korai Bumblebee karakterre. Jó minõségû mûanyagból készült a megfelelõ átalakítást követõen a panelek jól illeszkednek. Különösen tetszenek a méhkas mintázatú elsõ és hátsó lámpák, valamint az egyes részein áttetszõ kerék, mely így megfelelõ fényviszonyok esetén vörösen ragyog.

Az átalakítása nem a legegyszerûbb,érdekes, bár helyenként indokolatlanul bonyolult. Gondolom emiatt kapott a dobozon a leader-eknek megfelelõ 4-es besorolást. Különösen a lábak átalakítása szokatlan, de ötletes.

A robot mód érdekes, de meg lehet szokni. Arányai kicsit furcsák, kövér felsõtest, nagy púppal, vaskos kezek és hosszú vékony lábak. Kicsit olyan a kiállása, mint neki. A feje viszont a G1-es idõket idézi, sõt olyan, mint a '60-as évekbeli filmekben a robotok feje, kifejezetten intelligens vonásokat kapott, mely üdítõleg hat a filmes éra karaktereihez képest. Stabil figura, sok mozgatási ponttal rendelkezik, jól pózolható. A karjaiból két vörös penge csalogatható elõ, és egy - leginkább tréfás vizipisztolyra emlékeztetõ - fegyvert is adtak hozzá, melynek szerencsére autó módban is megvan a helye. Érdekesség (bár nem hivatalos), hogy a karján található kerekek elõre hajtva pajzsként is beállíthatók (lásd fotó alább). Ajánlott figura.

Még pár szó az új dobozról: a Hasbro szakított a szögletes formával és az Animatedre, vagy a crossover-ekre jellemzõ asszimetrikus dobozzal rukkolt elõ. Sajnos ezekre nem került rá a figura arcképe (ez tetszett a korábbi filmes csomagoláson), hanem egy rajzolt kép található rajta a figura felsõtestérõl. Sajnos a fej ábrázolástól a filmes vonalnál a többi méretosztálynál is elbúcsúzhatunk. A nagyobb dobozos figuráknál a bio a doboz oldalára került, így több hely marad a doboz hátulján a képeknek.

2010.07.31.:

Doboz + új robot kép:

Movie Bee-vel:

Méretarány:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza