Optimus Prime & Battle Steel Optimus Prime (movie 3, commander):


Az új filmhez új Optimus is jár, jönnek is mindenféle méretben, hiszen ebben van az üzlet. Én ezekbõl csak a legkisebbre vállalkoztam, mely a commander (néhai scout) méretosztályban érkezett. Ebbõl viszont mindjárt két típust is beszereztem, mert a hozzá járó fegyverekben bizony van fantázia.

A kamion mód természetesen nagyobb, és jóval kidolgozottabb mint a korábbi legends kiadások. Érdekes módon azonban arányaiban jóval hosszabb is. Az eredeti festéshez képest a Battle Steel verzión eltûntek a léngnyelvek a piros viszont élénkebb lett. A Cyberverse fegyvereket mindkét esetben úgy ildották meg, hogy a kamionra is felszerelhetõk legyenek.

Az áltlalkítás természetesen egyszerû, gyorsan megvan, bár a figura nem csupán a legends verzió felnagyított mása.

A robot mód arányos és kellõképpen stabil, jól pózolható, egyetlen hátránya, hogy ezeknek az új commander figuráknak a korábbi scout-ok egy részével ellentétben nem mozgatható a feje. Az eredeti verzióhoz jetwing szárnyakat és két puskát adnak, az újrafestéshez pedig "buster" puskákat és arcletépõ pengéket. A fegyverek persze kombinálhatók is, így egész jól felfegyverezhetjük Optimusunkat. A commander árat mindenképpen megéri a figura, mindkét verzió kapható az itthoni üzletekben is.

2011.10.11.:

Méretarány:

Ultra-jetwing-buster-Prime:

Alt móddal:

Méretarány:

Seibertron galéria- Optimus Prime- nem elérhetõ

Seibertron galéria- Battle Steel Optimus Prime- nem elérhetõ

Vissza