Soundwave & Laserbeak (Cyberverse, deluxe):

Nem nagyon vásárolom a Cyberverse figuraszériát... sõt nagyon nem. Bár elfogadom, hogy tart a 2018-as RID (és elõtte a Prime) figurák szintjén, de azóta nagyot fordult a világ. Elindult a WFC trilógia, fut a Studio Series, gyûjtõként bõven van mit venni. Viszont amikor megláttam ezt a Soundwave kiadást, úgy döntöttem, hogy beszerzem. De miért is?
Az alt mód egy páncélozott teherautó. A festése természetesen nem az igazi, jópár részletet ki lehetett volna még emelni (lámpák, oldalablakok), ám a formavilág rendben van. A hozzá adott kis Laserbeak figurát beletehetjük, hiszen rendkívül ötletesen a mellkas a motorháztetõt adja, méghozzá nyitható formában.
Az átalakítása ebbõl következõen ötletes.
A robot mód nagyon karakterhû. Itt a festéssel sincs gond, sõt. A pózolhatóság és a stabilitás is rendben van, ahogy a kissé "cybertronira" szabott fej is tök jó. Az autó felsõ része egyfajta keretként a hátára kerül, nyilván egy gyûjtõibb szériában ezt még illett volna orvosolni. Laserbeak a kezére rögzíthetõ. Kapunk hozzá egy gumi blast effektet is, melynek az elején szépen kirajzolódik a hanghullám (nem, nem fülelõ). Szóval ellõhetném a klasszikus mondatot: " ha csak egy Cyberverse figurát tervezel beszerezni, akkor..."

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 4/10
Átalakítás nehézsége: 5/10
Átalakítás ötletessége: 8/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 7/10

Box art:

Méretarány:

Méretarány:

Laserbeak méretarány:

Vissza