Barricade (movie 3, deluxe):


Mivel Barricade a harmadik filmben ismét legalább 2 percnyi szinte szöveg nélküli szerepet kapott, a Hasbro úgy döntött, hogy érdemes lenne az elsõ filmes verzióhoz képest megújult figurát tervezni neki.

Az alt mód ezúttal is egy rendõrautóvá alakított Ford Mustang Saleen. Laza izomautó, elviselném ha állna egy a garázsomban. A korábbi figurához hasonlóan itt is jól sikerült az alt mód, bár a tendenciához igazodva kisebb lett. Cserébe kapunk hozzá egy MechTech hátvakarót, ami a tetejére pattintható. Így nem fotóztam, mert annyira gáz. Jó lett volna, ha az ablakokat színezik, soha nem értettem, hogy miért jó, ha az átlátszó szélvédõn át látjuk a robotalkatrészeket.

Az átalakítása nem bonyolult.

A robot mód szerintem nem sikerült rosszul. Talán jobban néz ki, mint az elsõ filmes verzió, de ne felejtsük el, hogy ott megoldották a mellkasból elõvarázsolható Frenzy-t is. Itt egy érdekes horizontális panel elfordítással törik meg a mellkas ívét, végülis ötletes, és autó módban is kifordítva hagyhatjuk. A feje kellõen ádáz, kissé olyan festést kapott, mint az aranyáron kapható Human Alliance változat. Stabil és remekül pózolható, és még valódi kézfeje is van, ami elõny az elsõ filmeshez képest. Összességében jól néz ki, picit ront a képen a fej mögött maradó panel. Akciósan vettem és bevallom, kellemes csalódást okozott.

2011.02.15.:

Box art:

Természetesen:

Movie 1-el:

Méretarány:

Sétáló autó:

Hátvakaróval:

Movie 1-el:

Sok Barricade:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza