Elite Guard Bumblebee (Animated, deluxe):


Következik Bumblebee Animated-es reinkarnációjának bemutatása. Abból is az "Elite Guard" újrafestést nézzük meg. Az alt-mód egy kisautó, Animatedrõl lévén szó, itt nem beszélhetünk konkrét típusról. Az eredeti Animated Bumblebee javarészt sárga festéséhez képest ez a figura fekete és arany színezést kapott. Külön öröm, hogy a doboz hátulján láthatóhoz képest a feje sem sárga és a mellkasán Elite Guard Autobot emblémát helyeztek el. Az autó oldalán és így a robot mód karjain is ez az embléma látható. Emellett az autó teteje is egységes fekete festést kapott. Mindezt sárga felnik egészítik ki. Az autó harmonikus formájú és elég részletesen kidolgozott. Adtak hozzá két áttetszõ élénk kék rakétát, melyek az autó hátsó részén az oldalához rögzíthetõk.

Az átalakítás nem bonyolult, egyetlen problémám az volt, hogy az egyik lábfeje közben lepattant a gömbcsuklóról és kissé nehéz volt visszapattintani.

A robot mód aranyos, nekem kicsit túlságosan is. Jó nagy feje van, hatalmas állal és kicsit komisz vigyorral a száján, nekem ez túlzás is kissé, de elnézzük, hiszen ez alapvetõen az Animated jellemzõje. A világító szem effektust viszont itt is remekül sikerült megoldani. Az eredeti gumicukorsárga színben pont a túlzott aranyoskodó dizájn miatt nem is tetszett volna, de ebben a sötétebb tónusban nem néz ki rosszul.

Remekül pózolható figuráról beszélhetünk, hála a hatalmas lábfejeknek, melyek egyébként optikailag kissé furán is hatnak. A kézfejek alól két fél fullánk fordítható ki, melyek ezt követõen össze is kapcsolható.

Összességében remek figura, melyre - ellenben a legtöbb filmes figurával - akár gyermekjátékként is tekinthetünk.

2010.05.16.:

A dobozon, más színben:

Méretarány:

Fullánk, esetleg csúcsos süveg:

Méretarány:

Elite guard:

Seibertron galéria

Vissza