Bumblebee (Generations-30 , deluxe):


Mint tudjuk, nem lehet figuraszéria a filmes celeb, Bumblebee nélkül, ezért a Gen30 deluxe szériájának elsõ hullámában is kaptunk egy Bumblebee moldot. A színe a korábbiakhoz képest kissé vérszegény, citromsárga, bár a fekete csíkok megmaradtak. Az autó mód érdekes, de jól néz ki. Az utóbbi évek sportos vonalát viszi tovább. Érdekes hatást kelt a domború motorháztetõ. A halovány szín mellett a hátsó lámpákra és a kerekekre is jutott festék, így a festésére végül is nem lehet panasz. A fegyvere nagyon jól néz ki. Két oldalt az autó oldalára pattintva olyan, mintha annak karosszériájából nyílt volna ki, a kékes átlátszó "plazmasugár" pedig kimondottan jól néz ki.

Az átalakulása nem túl eredeti, és a végén a elég idegesítõ is, míg minden tartó pöcök a helyére ugrik. Ráadásul mû motorháztetõt és (festetlen) lámpákat kapott a mellkasára, derekára, ami szintén nem túl jó pont.

A robot mód nem néz ki rosszul, bár a vállai kicsit nagyok és amúgy sem szerencsés, hogy a váll lapokat nem tartja semmi a helyükön, a kar mozgatására forognak, így s szimmetriára külön ügyelni kell. A pózolhatóság és a stabilitás rendben van, a világító szem remekül mûködik. A fegyvereket külön, vagy kombinálva is a kezébe adhatjuk. Sajnos a karok és a combok mûanyagszürkék maradtak. A Gen30 deluxe széria eddigi leggyengébb figurája, de nyilván Bumblebee kellett... gondolom a figuratervezõk is unják már.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 3/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 6/10

Box art:

Sportos Bee méretarány:

Méretarány:

Bee méretarány (katt):

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza