Nitro Bumblebee(movie 3, deluxe):


Olyan régen nem volt Bumblebee bemutató, pedig a Hasbro nagyon igyekszik gondoskodni róla, hogy mindenhétre jusson egy Bee mold. Én natúr sárga Bee-t már nem tervezek venni, de ez a Nitro változat megtetszett.

A dolog lényege az, hogy a Camaro concept-et kereszteztek egy sugárhajtású repülõvel, melynek nyomán két turbina került a hátuljára. Emellett a az autó motorház teteje és oldala szénszálas kevlár borítást kapott. Emellett az autón végigfut néhány vezeték, és az ablakok is kaptak némi merevítést. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól néz ki. Ha egyszer elkészül a Wreckers csapat Topspin-hez hasonló deluxe felfegyverzett véltozata, akkor ez a Bee remekül közéjük illik majd. Jó hír, hogy a MechTech fegyvert kivételesen sikerült normálisan lefesteni, viszont ahogy azt már a MechTech szériás figuráknál észrevettük, sajnos ez is összement. Mind az autó, mind a robot mód kisebb, mint elõdei. A mechtech fegyver összesen öt helyre csatlakoztatható, de nélküle néz ki a legjobban.

Az átalakítása lényegesen egyszerûbb, mint a korábbi deluxe Bee figuráknak. Ezúttal még a korábban egységes láb-átalakuláson is változtattak.

A robot mód tetszetõs. Alacsonyabb, így arányaiban vállasabb, mint elõdei. Stabil és remekül pózolható. Az ajtók ezúttal nem állnak annyira ki, de a hivatalos átalakításhoz képest azért jobban kihajthatók. Lighpiping ezúttal nincs, a szemek helyén két kis kék pingpong labda található.

Tetszetõs, nem bánom, hogy beszereztem. Idehaza akkor lesz kapható, ha befut a wave 3.

2011.08.12.:

Box art:

Nitro:

Kisebb lett:

Méretarány:

Let's dance:

MechTech:

Szárnyak:

Néhány deluxe Bee:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza