Optimus Prime (movie 3, deluxe):


Az utóbbi idõben annyira kevés movie Optimus Prime figura jött ki, hogy óriási szükség volt erre a verzióra. :-) Hozzáteszem, ez az elsõ deluxe méretû, így talán mégsem akkora baj, hogy kiadták. A tengerentúlon a Wall-mart áruházlánc exkluzív moldjaként jött ki, itthon azonban Müllerben és Tescoban is megjelent már, méghozzá akciósan.

Kamion módban a festése elég korrekt, élénk és a fémszínû részek mind krómozást kaptak. Alapvetõen hiányzott ez a méretosztály. Oldalról nézve a kamion hátsó része talán kissé túl hosszú, de nem annyira vészes. A Mechtech fegyver a tetejére tehetõ... de minek.

Az átalakítása kellemesen egyszerû.

A robot mód az eddigi filmes Optimusokhoz képest valahogy fura arányokkal bír. Még az eddigieknél is hosszabb, de fõleg vékonyabb lábak, furcsa. A mellkasa a 3. filmes vonalat követi. Stabil és a pózolhatósággal sincs gond, mint ahogy a light-piping is jól mûködik. Viszont akkora hátizsákja van, hogy Zsákos Frodó is megirigyelné. Jó pont ellenben, hogy a mellkasán nem festett a szélvédõ, és csak a kamion orra képezi az elõbb említett hátizsákot. Összességében az akciós árat talán megéri, többet nem.

2010.11.01.:

Oda nem illõ fegyverrel:

Pár deluxe Optimus:

Optimus méretek:

Méretarány:

Jé egy szõlõ, még jó, hogy itt a puttonyom...:

Optimus méretek:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza