Dark Energon Knock Out (Prime- Dark Energon, deluxe):


Újabb figurasorozat elsõ bemutatandó figurájához értünk, egyben megnézhetjük, hogy egy korrekt festés mennyit dobhat egy amúgy nem túl erõsre sikerült mold megítélésén. A Dark Energon (DE)figurasorozatban Prime figurák kapnak új értelmezést, hiszen az említett sötét energon hatására áttetszõ/clear színben adták ki õket.

Elsõként Knock Out következik, melyrõl alapvetõen lesújtó véleményemet már kifejtettem itt. A figura persze mit sem változott, így láthatjuk, hogy mennyit dob rajta a festés. Az autó a clear kivitelnek köszönhetõen UV zöld / lila színekben ragyog, az ember szinte hozná a geiger-müller számlálót, hogy lemérje a sugárzását. Remekül néz ki. Az orrára / figura mellkasára a DE szériához tartozó insignia kerül az autó oldalán / robot mód karjain pedig egy-egy elmosódott Álca-jel pompázik. A hátsó lámpákra nem jutott festék, de az, hogy az elsõ lámpákat a zöld alapon lila színbõl öntötték ki zseniálisan néz ki. A clear felszín alatt remekül látszanak az öntõforma belsõ oldali merevítései, tiszta Matrix.

A robot mód hasonlóan jól néz ki. A színek agresszívek, a szemek lilán ragyognak. Ebben a festésben a kevéssé ajánlott figurából nagyon ajánlott lett.

Alt mód: 6/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 7/10
Robot mód: 4/10
Robot mód festése: 10/10

2013.01.28.:

Dobozban:

Box art:

Nagyon biohzard:

Insignia:

Szép és ronda:

Méretarány:

Alt móddal:

Knock Out-ok:

Méretrány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza