Terrorcon Bumblebee+ Zori (Prime Arms Micron- Aeon exclusive, deluxe):


Igen érdekes figura következik most. Terrorcon Bumblebee az Arms Micron Prime szériában jelent meg japánban, viszont csak az Aeon árúházlánc üzleteiben kapható, viszonylag limitált példányszámban. Így a többi Arms Micron deluxe figurától eltérõen voyager-szerû dobozt kapott. Rendkívül érdekes a figura, mert a rajzfilmszerû aranyos Bumblebee figura rendkívül gonosz festést kapott. Míg az amerikai "mylittlepony" Ödönkének meg kell elégednie az Autobot Shadow Strike átfestéssel, addig japán "animemangafan" Ödönkének ez a Decepticon Terrorcon festés jut.

Külön öröm, hogy szerintem a legjobb Arms Micron, Zori (Soundwave-hez volt eredetileg) kék-clear átfestését adják hozzá.

Az alt módot már ismerjük jól, a Terrorcon átfestés nem a First Edition, hanem a RID verzióból készült, melynek igen komoly átalakítást segítõ megoldása van, így az átalakítás nagyon könnyû. Jól áll az autónak a fekete szín. A matricákon sokat gondolkoztam (és persze féltem, hogy elszúrom). Végül felmatricáztam, bár biztos voltam benne, hogy elszúrom, végül jól sikerült. Az alábbi képek alapján mindenki eldöntheti, hogy matricákkal, vagy azok nélkül jobb-e.

Bár a RID verzió robot módja talán gyengébb, mint a FE, azért annyira mégsem rossz. A pózolhatósága nagyon jó, és rendkívül stabil is. Talán csak a feje mögé kerülõ autó-orral kezdhettek volna valamit. Ez a Terrorcon átfestés viszont...ádáz. Nagyon. Ha valaki a 16-os képet szeretné háttérnek használni, csak nyugodtan. :-)

Zori alt módja egy skorpió, fegyverként pedig közel olyan hosszú, mint egy deluxe figura. Az áttátszõ szín miatt nem matricáztam fel, csak a vörös szemet ragasztottam rá. Más clear figurák kezében is remekül néz ki (fotó alább clear Cyclonussal).

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 9/10
Átalakítás nehézsége: 3/10
Átalakítás ötletessége: 6/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 10/10

2012.09.05.:

Álló doboz:

Matrica nélkül:

Hot Shot-tal:

Matricával:

Méretarány:

Terrorcon Zori 2D:

Nála is jól néz ki:

Fegyver a háton:

Alt móddal:

Hot Shot-tal:

Méretarány:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza