Stealth Bumblebee (movie 1, deluxe):


Stealth Bumblebee szerintem a legjobb átfestése az elsõ filmhez kiadott deluxe figurának. Nagyon tetszik ez a színséma, mely tulajdonképpen az eredeti festés fordított verziója, tehát alapvetõen a fekete dominál rajta. Nevezhetjük nyugodtan Nemezis Bumblebee-nek is. :-)

A Camaro alt mód élethû, és igen jól néz ki ebben a sötét színben. Annál is inkább, mert az auto orrán csak a Chevrolet jel kapott festést. Negatívumként csak az auto alján kikandíkáló és sárgán hagyott alkatrészt tudom kiemelni, mely így nagyon feltünõ.

A figura pár különbséggel megegyezik a második filmhez kiadott deluxe verzióval, nem sokat fejlesztettek a késõbbi verzión. Csak az egyik kezében, az auto orrában fedezhetünk fel különbséget, és persze abban, hogy ehhez a verzióhoz járt egy kézifegyver is.

Remekül pózoható, sok mozgatható ponttal rendelkezõ figuráról beszélünk. Az átalakítás után is a sötét szín dominál, leginkább a lábakon találhatunk sárga színt. Ennél a verziónál is megvan az a figura vállain megtalálható két bosszantó kis panel, melyek lépten nyomon leesnek, nem tudom, hogy miért nem tudják õket a gyárban ragasztóval odaerõsíteni. A figura a premium változatnál is megismert "védõpáncélos" fejformát kapta, persze kissé más festéssel. Nekem ez a fej egyébként kissé kicsinek tûnik, legalábbis jóval kissebb, mint a páncélnélküli verzió.

2010.04.24.:

Reciprok:

Camaro-k:

Méretarány:

Bee-k:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza