Barricade & Frenzy (TFCC 2014 exclusive, deluxe):


A TFCC 2014-ben is folytatja az exkluzív figurák kiadását, nem is csoda, nagy igény van rájuk a gyûjtõk körében. Az elsõ 2014-es figura Barricade és Frenzy párosa, Prime figurákra alapozva, de mozis ihletéssel. Az átfestéshez a Prime Beast Hunter szériában kiadott Smokescreen öntvényt használták, annak is a Prowl változatát. Ha úgy tetszik Barricade az anti- Prowl.

Autó módban nagyon erõs ez a figura, ez a filmes Barricade festés pedig különösen jól áll neki. Az autónak remek sportos vonalai vannak, melyeket szép ívek és törések díszítenek, a festése pedig szép és részletes, még a Decepticon-rendõr insignia és a filmes "To punish and enslave" felirat is helyet kapott.

Az átalakítás egyszerû, de közben elég idegesítõ is, mert sajnos ez a mold elég "potyogós", a végtagok hajlamosak leesni a gömbcsuklóról.

A robot mód nagyon jól néz ki, bár robotként ez a figura szerintem nem tartozik a jól sikerültek közé. Eleve lelombozó a "mû-alkatrészes mellkas", de a kezekre kerülõ panelek is zavaróak. Amúgy a pózolhatósággal nincs gond, és ebben a festésben azért kellõen ütõsen néz ki a robot mód is. Frenzy-t a Takara féle Arms Micron szériában Swerve-hez adott Sou testesíti meg, persze nem piros, hanem fémszürke színben. A körfûrészes fegyver mód miatt nem rossz választás.

Alt mód: 10/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 7/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 6/10
Robot mód festése: 9/10

Card:

Fegyverrel:

Fekete és fehér:

21. századi Barricade-ok:

Méretarány:

Alt móddal:

Barricade & Smokescreen:

Barricade-ek és Frenzy-k:

Méretarány:

Seibertron galéria

Vissza