Circuit (TFCC 2013 exclusive, deluxe):


A TransFormers Collectors Club annyira rákapott az exkluzív figura kiadásra, hogy az ember csak kapkodja a fejét... és félti a pénztárcáját. Sajnos díszdobozt már nem kapunk hozzá, csak egy sima kartondobozt, persze méretre szabott szivaccsal kitöltve.

Adott egy nem annyira szerencsés mold. Az autó mód nagyon jól néz ki, de a robot mód elég fura és ronda. Most akkor adjunk ennek a ronda figurának egy elképesztõen ronda festést és rájövünk, hogy igaz a mondás: annyira ronda, hogy már szép. Az átfestés egyébként a G1-es Action Master Circuit figurának állít emléket. A átfestés alapjául szolgálófigurát Lockdown-ként és Axor-ként már bemutattam.

Az autó mód nagyon rendben van. A dragster szerû járgányhoz mennek az agresszív színek. A festés részletes, a világoskék alapon ezüst insignia pedig egészen merész színösszeállítás. A hátsó lámpára viszont nem jutott festék.

Az átalakítása a moldnak elég idegesítõ. Elég nehéz úgy átalakítani, hogy a karjait tartó gömbcsuklók ne forduljanak kia helyükrõl, visszatenni viszont szintén nehéz. Érdekes módon Circuit-nál mégsem jött elõ ez a hiba. Vagy orvosolták, vagy csak szerencsés vagyok a példánnyal, ami nekem jutott.

A robot mód nagyon ronda. Axor fejét kapta, amit sajnos nem festettek igazán részletesen le. Nyilván a G1-es verzió festése miatt, de így is vétek egy ilyen "jó arcot" nem kiemelni a festéssel. A teleszkópos nyak is megmaradtm illetve a világító szem effekt továbbra is az egyik legjobb az általam kézben tartott figurák között.

Nyilván megosztó figura, de aki akar magának egy limitált és egyben nagyon bizarr festésû figurát a gyûjteményébe, az beszerzi. Az ára nem túl magas.

Alt mód: 7/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 6/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 8/10

Card:

Seibertron galéria

Vissza