Blurr (Titans Return, deluxe):


És végre befutott az új Titans Return széria elsõ headmaster deluxe hulláma is. Lássuk elõször Blurr-t.

Az alt mód pont olyan, amilyennek lennie kell. Teljesen jól hozza a G1-es rajzfilm alt módot és gyakorlatilag a G1 óta vártunk egy ilyenre. Kerekei ehhez illõen nincsenek, viszont alul elhelyeztek három guruló-kereket... ez is kiment a divatból az utóbbi idõben. A headmaster - Hyperfire - beülhet a pilótafülkébe, de az alt mód oldalain is vannak kis rögzítõk, melyekre headmastereket fixálhatunk. A fegyver kerülhet a jármû elejére és oldalára is. Ha az elejét leszedjük, akkor remek kis lövõállást kreálhatunk Hyperfire-nek, melynek kihajtható támasztója is van.

Az átalakítása egyszerû, bizonyos elemeiben a Combiner Wars-ot idézi (pl a lábak teljesen Wildrider módra alakulnak). Szerencsére a fej leszedése is pont megfelelõen mûködik, se nem laza, se nem szoros.

A robot mód is nagyon jó, stabil, jól pózolható (még a dereka is forog, bizony). Remek, összetett és kidolgozott felületek kaptak helyet rajta, ezzel együtt megõrizte a G1 karakterisztikát is. A feje picit nagy, de mivel a headmaster így is csak 2 cm magas, ez elfogadható. Cserébe az arca is jól kidolgozott. A kocsi orrát a robot hátáról leszedve akár pajzsként is használhatjuk.

Az ember mindig tart egy kicsit az új szériáktól, de eddig nagyon elégedett vagyok.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 10/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 5/10
Robot mód: 8/10
Robot mód festése: 8/10

Dobozban:

Box art:

Hyperfire:

Blurr méretarány:

Blurr méretarány:

Some '86-ers:

Seibertron galéria

Vissza