Laserbeak (Movie 5- Movie The Best- Takara, deluxe):


A Takara az ötödik film kapcsán belevágott egy figuraszériába "Movie The Best" néven. Nos ezzel nyilván lehet vitatkozni, de a koncepció az, hogy korábbi figurák újrafestett verziói, esetleg némileg újratervezett figurák jelennek meg a szériában. Általában prémiumabb a festés, de van közöttük poén is. Egy ilyen következik most.

Még 2011-ben mutattam be az öntvényt, már akkor sem az eredeti Bee-re jellemzõ színben (Cyberfire Bumblebee). Akkor így fejeztem be a bemutatót: "A harmadik filmre eljutottunk oda, hogy vörös szemet kapott, lehet, ha megérjük a negyedik filmet, lehet, hogy még egy Decepticon insignia is kerül rá, bár lehet, hogy a Hasbro nem akarja megkeverni Ödönkét."... no de azért erre én sem számítottam. :-)

A 3. filmben volt egy pár másodperces jelenet, amikor Laserbeak felvette ember méretûre kicsinyítve Bumblebee robot alakját méghozzá lila-rózsaszín árnyalatban pompázva. Ezt a Michael Bay féle logika szerint azért tette, hogy valami tudós kislánya beengedje a lakásba, ahol utána a tudósnak rossz lett. Nyilvánvaló, hogy ennek semmi értelme, mindegy is... Bay. A Takara ezt a rövid pillanatot ragadta meg és adta ki ezt a fura verziót, a 3. filmes deluxe Bumblebee öntvényt használva hozzá. Ráadásul a fekete-fehér doboz még hangsúlyozza is a színét.

A figura egyébként nem rossz. Nagyon könnyû átalakítani, és elég stabil, az autó mód pedig teljesen élethû. Kapunk hozzá egy extra gépágyút is, mely a robot karjára, vagy az autó tetejére tehetõ. Meglehetõsen bizarrul néz ki ebben a színben, errõl nem nagyon van mit írni, sokkal hatékonyabban adják vissza a képek.

Alt mód: 8/10
Alt mód festése: 8/10
Átalakítás nehézsége: 4/10
Átalakítás ötletessége: 4/10
Robot mód: 7/10
Robot mód festése: 8/10

Dobozban:

Verziók:

Jájj, mi lett belõlem:

Nem túl szépek:

Alt móddal:

Verziók:

A kazetta nem gurult...:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Movie 5- The Last Knight bemutatók:

Seibertron galéria- nem elérhetõ

Vissza