Ennyi év után úgy gondoltuk "nevet adunk magunknak", így lettünk Tiszaparti Hüllőtenyészet. Ez nem fantázianév, azért lett ez a nevünk, mivel közvetlenül a Tisza mellett élünk Záhonyban. Ez a kis város eléggé távol esik az ország szívétől, de ez sose okozott gondot nekünk, minden börzén ott vagyunk, tartjuk a kapcsolatot az ország többi tenyésztőjével, mind a hálón, mind személyes látogatás keretében is. Emellett az állatok szállításában is nagymértékben rugalmasak vagyunk.

Az oldalon csakis kizárólag az általunk tartott állatok szerepelnek, minden kép saját készítésű, megkérünk mindenkit, ezt tartsa tiszteletben, és ne másoljon az oldalról!Minden jog fenntartva 2012 Tiszaparti HüllőtenyészetÜdvözöllek a honlapomon!
A nevem Eszenyi János. Jó pár éve foglalkozom hüllőkkel hobbiként és tenyésztőként is. Párommal, Sárközi Fruzsina Lillával azért hoztuk létre ezt a honlapot, hogy mind a régi, és mind az új vásárlóink, illetve az érdeklődők is naprakészen nyomon követhessék az általunk kínált szaporulatokat, és teljesebb képet kapjanak arról, milyen állatokkal foglalkozunk.
Tiszaparti Hüllőtenyészet