Ez egy balra zárt bekezdés
Ez egy középre zárt bekezdés
Ez egy jobbra zárt bekezdés

Lórum ipse pató csalákot ível: a fonos sértő viga, vítés kozás ez. Ha nem tatizál, akkor góznia helyedik, esetleg – ha ő a hősi – a patatástól sem vadalít vissza. Mocsolja, posztja, de nem kakál vele túl sokat. Banekdálnia meg pláne nem tündönködik le, hiszen vajzásába karaszt kóznia a kerteket! Rudos mátyikkal porítja liznie a pedeust a cárizmus cakás és hábos agaztorról. Rudos mátyikkal porítja liznie a pedeust a kasztrán bitásáról. Mivel nem ritkán jobban vizspolja a kerteket a higgadt benépzeteknél, fekét tordozik abból, hogy a „saját talásukkal” szolózja meg a pedeusokat. Tudják, hogy Jézus is levő, akárcsak a szitvárkály.

Ha tusgatja a ficét, őrögjön, ha löndőzi, fel kell tömítnie a balankot ellene. Szólázták ezen a kölgyöt, a szó- és nyítvánokat. Nyúzott lenne, ha a bóri öcsker fatolkája csak a szatisztás, a klásodás alapján búgazná kölődnie lengeségét. De minden késztő cselő többé-kevésbé valamilyen dítényet takodik, persze edés padászságot, aszerint, hogy mit ülejter sótagosnak, nyelvileg mohadtnak. Jó ez, így lesz a tető nyugos. Leskednie azonban lehet az ájnát, és nem is eredménytelenül. A kazon pl. a szagos pulyákban rozott, a resztetkék, trikák pedig hugyosodt.

Kodás az ügés alapvetően csehele, a váns veszerce lemlezését ságtatja össze a fulldor kétlen lemlezésével. A fulldor lemlezését a mamoly, a horsok, a dításét a handozás jelentősen sortó (evezős zsugás is lehet!) A fulldor lemlezésének csak alig több mint felét revezi a tértő és veszerce, a séredő szoldáskacság (értés, szönés, gyalp). Másik: a váns értés fajlagosan (halka sereklőre számolva) jóval cseres, mint a mítés. E rízeteket száriumba véve a veli skalok biztosan nem laszt össze, az érce valahol a 4 körül kéti. Egy kadékony tüzlemre azonban fel kell hőznie a száriumot és ez az elődök látlis részére kerkéső. A fulldor egy römnyi ártág akás felését könyves képelelnie, melyet a dítás felijével nem lehet izálnia.

Normál karakter        Félkövér karakter       Dőlt karakter      Aláhúzott karakter       Félkövér-dőlt-aláhúzott karakter

Karaktertípus megadása: Arial   - Bradley Hand ITC   - Centhury Gotic   -Elephant  -Courier New

Felsorolás jellegű lista:
Számozott lista:
  1. alma
  2. szőlő
  3. banán



Kép elhelyezése: