Tomb Raider Mythology
 
   - Fórum -
nav_newmembers.jpg (16756 bytes)

FileServe

 

Final Hours of Tomb Raider - 2012. 07.10

Final Hours of Tomb Raider néven elindult egy kis "sorozat", melynek lényege, hogy bemutatnak pár olyan dolgot is a Tomb Raider-ről, amit eddig nem láthattunk.Amit a videó tartalmaz:

- Bemutatják, hogyan vették fel a szereplők mozgását a Motion Capture technikával.
- Megismerhetjük az új Lara hangját adó Camilla Luddington-t.

A videóban továbbá említik, hogy több ilyen videó várható a közeljövőben :)

Új gameplay videó és infók - 2012. 06.24

Íme egy újabb gameplay videót kaptunk, melyben jobban szemügyre vehetjük az eszköz fejlesztési rendszert, továbbá új gameplay jelenetek is kerültek bele a már eddig is látottak mellé.és ráadásnak pár plusz információ:

  • Az elso DLC Xbox 360-ra érkezik, majd utána PS3-ra és PC-re.
  • 10+ órás játékmenet
  • Nem lesznek használható jármuvek a szigeten.
  • Lara jáde nyaklánca külön szerepet kap a játékban

Újabb infók és részletek az E3 díjakról - 2012. 06.19

A tavalyi évhez képesz a Tomb Raider idén sokkal több díjat zsebelt be, amelyeket ismerjünk be jogosan kapott, ugyanis a Crystal Dynamics kitett magáért ezzel az új, izgalmas és szemet gyönyörködtető kalanddal.

Elnyert díjak:

IGN
-Összességében a legjobb játék
-Legjobb friss trailer
-Legjobb E3 játék (nézok döntése)

Game Informer
-A show legjobbja

ShortList.com
-Legjobb akciójáték

Jelölések:

IGN
-Legjobb Xbox 360 játék
-Legjobb PS3 játék
-Legjobb PC játék
-Legjobb akciójáték

Gaming XP
-E3 2012 legjobbja

A többi díjat és jelölést IDE kattintva olvashatod el.

Információban sincs hiány, érdekesebbnél érdekesebb új dolgok derültek ki a játékról:

  • Lesznek fonök harcok
  • Nem lesz se Kinect, se Move támogatás
  • Esetlegesen elérhető lesz a magyar felirat
  • Az eszköztárat a multé, csak azt tudod használni ami Larán már megtalálható (íj, csákány, puska stb)
  • A segíto ikonok csak a játék elején fognak elobukkanni - csak annak vannak, hogy jelen pillanatban tudd, hogy épp mit kell tenned: egyszer felbukkannak, aztán el is tunnek
  • A természetfeletti dolgok ebben a részben nem lesznek benne, mint azt a korábbi részekben megszokhattuk
  • Lesznek nehézségi szintek
  • Nem lesznek alternatív befejezések

Korábban felröppent egy hír, hogy valakit megerőszakolnak majd a Tomb RAiderben, ám ez csupán egy félreértés. A Crossroads trailerben Laraát simogatni próbálja elrablója ám Lara közbe lép egy rúgással, igazából ennyi lenne félreértés alapját képező esemény, melyről Ron Rosenberg így nyilatkozott:

"A legjobb barátját elrabolják, ot pedig foglyul ejtik egy szigeten," - mondta Rosenberg. "Próbálják megeroszakolni, szó szerint egy sarokba szorított állattá válik. Ez egy hatalmas lépés fejlodése során: vagy megvédi magát, vagy meghal." Ezekre a mondatokra reagált Darrel Gallagher, a stúdió fonöke, aki tagadta, hogy bárki akár csak próbálkozást is tesz ilyesfajta eroszak elkövetésére a játékban. A félreértések tisztázása érdekében a következoket nyilakozta: "A Tomb Raider ezen eredettörténetének elkészítése során az volt a célunk, hogy Lara Croftot egy olyan felfedezoúton vezessük végig, ami a többi Tomb Raiderben általa megszemélyesített karakterré formálja. Az egyik meghatározó momentum a játékban Lara számára, amit helytelenül említettünk 'nemi eroszakra való kísérletként', az a jelenet, amit az idei E3-on is bemutattunk, amit jelenleg több mint egymillió ember látott, és a Crossroads nevet kapta."

A második gameplay videó bővített változata - 2012. 06.08

A korábban már látott gameplay videó, melyen Lara egy szarvasra vadászik, most teljes egészében meg lehet nézni egészen attól a ponttól kezdve, hogy Lara kiér a tengerpartra. A videóban továbbá látható az új Bázis rendszer, az XP-k utáni fejlődés és még pár újdonság :DÚj Concept Artok - 2012. 06.07

5 új concept art, melyek Larát ábrázolják, és az őt körülvevő gyönyörű környezetet :D3 hét kényszer leállás - 2012. 05. 21 [Fissítve!]

Sajnálatos módon kénytelen vagyok 3 hét kényszer leállást tartani, mindennek oka a jelenelgi számítógépem merevlemezének meghibásodása. A csere 3 hétig tart az illetékesek szerint, ám ha esetleg hamarabb sikerül vissza kapnom az alkatrészt, természetesen az oldal is előbb lesz újra napra kész. :)

Az időközben esetlegesen felreppenő híreket, a leállás után természetesen fel fogom rakni :)

Frissítve:

A hardver csere jelenleg még nem valósult meg, valószínűsíthetőleg a héten még, tudok friss híreket feltenni, amennyiben lesz még új az alábbi videóbn kívül. :) A leállás természetesen sajnálatos módon kénytelen leszek később megtartani, ugyanis az oldalt egyedül szerkesztem, és nincs aki helyettem frissítse.

E3 videó özön - 2012.06.05

Az E3 idén nagyon jó kis videókat hozott nekünk a legújjabb Tomb Raider epizódból, melynek egyikén a megjelenési dátum is látható, amely 2013. Március 5.

A "Crossroads" előzetesGameplay videók


Egy Render lezárás képpen :Dbottom.jpg (20945 bytes)