Hírek!

Üdvözlet mindenkinek! Már rég írtam ide a fõoldalra de szeretnék nyilatkozni:

2009.12.09 Ajánlom figyelmetekbe az új oldalam!

Klikk ide: IDE KATTINTVA ELÉRHETED AZ ÚJ OLDALT

2009.06.22 Az oldalon frissítve letöltés tartalom új firefox 3.0.6 és mindenből feltolva legújabb program! Böngészők, tesztelők, fájlkezelők, fájlcserélők utorrent dc++ , winamp és mindenféle ingyen program ingyen total commander 7.04 , Cpu-z Gpu-z stb.!Mindez a letöltések rovatban!

Töltsétek őket!!!

A programok garanáltan nem vírusosak!!!

2009.01.18 Az oldalra feltöltve 311 darab végigjátszás, valamint letöltések is frissítve. Természetesen csak regisztráció után engedélyezett a letöltés!

2008.10.22 Az oldalon egy webchat féleség ami megy 0-24 óráig.

2008.05.31 A letöltések tartalma frissítve, dióhéjban: legújabb Firefox, Skype, Opera, Msn, Vlc, Total commander 7.03 , Google Earth, Legújabb Nvidia driver, Alcohol 120% , Deamon Tools, CC cleaner, Spybot, és számos más újdonság!!! Megéri megnézni...

- Teljesen Ingyenes letöltések!!!

Szeretnék kívánságlistát hogy miket szeretnétek még fenntlátni!!! Kapcsolat: djtomcsiboy@freemail.hu címen. (Kizárólag freeware szoftvereket töltök fel, warezt semmiképp!!!)

A letöltés menüt mostmár csak regisztráció után tudjátok természetesen elérni, a megadott nickel és jelszóval.

- Ez főleg statisztikai célt szolgál hogy nyomon tudjam követni letöltések miatt főleg hány látogató van a weblapomon, egyéb reklámokat emailre nem kaptok, és nem is kerül ki tőlem senki email címe, szóval semmi aggodalom:)

 

 

djtomcsiboy@freemail.hu