Keressen pénzt a mobiljával!

Van mobilja? Nagy a számlája? A mobiltelefon kiadást jelent, és nem bevételt? A Mobilpont erre nyújt megoldást. A mobiljával pénzt kereshet, melybol kifizetheti telefonszámláját, vagy kedve szerint költheti másra.

Mirol van szó?

A mobiljára reklám tartalmú SMS-eket kap. Minden egyes fogadott üzenetért 5 forintot írnak jóvá. Az Ön jövedelme a befolyt reklámbevételekbol származik. A regisztrációnál megadhatja azokat a témaköröket, amelyek érdeklik. Meghatározhatja a küldheto SMS-ek számát, és figyelembe vesszük idobeosztását is, ezért csak hétköznap 8 és 17 óra között küldünk reklám SMS-eket.

Hova kell küldenem az üzeneteket?

Sehova. Az SMS-eket csak el kell olvasni, majd kitörölni.

Mennyi kell befizetni?

Semennyit. A regisztráció ingyenes, tagdíj nincs. Ez nem piramisjáték.

Biztos, hogy megkapom a pénzemet?

Igen, mert ez mindenki érdeke. Ha nem fizetnének, akkor kilépnének a Mobilpontból. Mindeki érdeke, az hogy minél többen legyünk.

A Mobilpont fizetett!

Hogyan kapom meg a pénzem?

A szabályzat 1-3 pontját figyelembe véve, postán, vagy bankszámlára utalják. A postázási-, utalási költséget levonjuk. Ha nem kívánja megvárni, amíg a kifizetéshez szükséges minimális összeg összegyul, lehetosége van levásárolni. A részletekrol érdeklodjön az ügyfélszolgálaton.

Hogyan kereshetek több pénzt?

Ajánlja ismeroseinek, barátainak! NEM KÖTELEZO! A mi ajánlásunkra belépett tagoknak küldött üznetek után 3 Ft-ot kapunk, az o ajánlásuk után 2 Ft/üzenetet írnak jóvá.

Máskép:

0. szint (ez Ön): 5 Ft/SMS
1. szint után (ez az Ön ismerose) 3 Ft/SMS
2. szint után (ez az Ön ismerosének ismerose) 2 Ft/SMS-t kapunk.

Ez nem valamiféle piramisjáték?

Nem. A tagság teljesen ingyenes, rendszerükben pénzmozgás kizárólag a hirdetési bevételeinkbol ered és jutalék jogcímen kerül kifizetésre. A piramisjáték szervezése buncselekménynek minosül.

Biztos, hogy létezik a cég? Nem egy kamucég?

A cég valóban létezik. Erre bizonyíték az a DVD lejátszó, amit ez egyik sorsolásukon nyertem.

Hány embert kell beszerveznem?

Semennyit. A hálózatépítés csak lehetoség, nem kötelezo.

Hogyan tudom magam regisztrálni?

A regisztráció meghívóhoz kötött. Küldjön egy e-mailt a djtomcsiboy@freemail.hu címre, az üzenet tárgya "Mobilpont" legyen, írja meg azt a címét amire regisztrálni fog. Hamarosan küldöm a meghívót.