Kérlek görgesd lefele az oldalt ha télleg érdekel az ajánlat és olvasd át
Figyelem az Eurobarre bizonytalan ideig nem szolgáltat Magyarországiaknak kifizetést!!!!!!!!
 

EGY KITŰNŐ AJÁNLAT INTERNETTEL RENDELKEZŐKNEK!

NEM KELL KLIKKELGETNI, CSAK JÖN A PÉNZ!

Az Eurobarre egy francia cég. Internetes reklámozással foglalkozik. Azért fizet hogy egy "surfbar"-t futtass a képernyőd felső részén (pont mint ott felül). Az azon megjelenő reklámokra nem kell ráklikkelned, elég ha csak futtatod a programot. Ezért pontokat kapsz, melyeket havonta egyszer átváltanak euro-ba (1000 pont = 6.70 eurocent, de ez a ráta havonta növekszik, így érdemes minél tovább tag maradni). Az az 1000 pont pedig 1-2 nap alatt összegyűlik. Meg kell említeni azt is, hogy a 15.-ik, a 45.-ik és a 75.-ik napon kapsz 5000 pontot, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag 15 000 ingyenponttal indulsz, ami nem is rossz, ugye?
 
A kis reklámcsík nem zavaró és egyáltalán nem lassítja a gépedet. A surfbar 4 óra után kikapcsol, de ilyenkor egyszerűen újraindíthatod. Nincs limitálva, hogy mennyit mehet egy nap. Kifizetést 15 euro elérése után lehet kérni PayPal, vagy E-Gold számlára.
 

Ha kedvet kaptál hozzá nyugodtan próbáld ki, hiszen teljesen ingyen lehet pénzt keresni vele, és ha nem tetszik letörlöd a programot és kész. Szerintem sokkal kényelmesebb megoldás mint a többi internetes pénzkereseti lehetőség. Hiszen itt nem kell napi 50 (vagy akár több) levelet megnyitnod és bennük lévő linkre kattintani (PTR), ami valljuk be sok időbe telik. Vagy ha ugyanezt tesszük egy sima weboldalon található link-ek nézegetésével (PTC)
Hozzá kell tenni , hogy ahány embert beszervezel magadon kívül a rendszerbe , mindegyik után kapsz annyi pontot , amennyit ő öeszedett!

A Program francia nyelvű , ezért adok egy kis segítséget a telepítéshez:

'1.Lépés:bemásolod a keresődbe a
http://www.eurobarre.com/?p=770420513874 címet.


2.lépés:ezen a címen tudod letölteni a programot. Kattints az "Installer feliratra " a bejelölt részen , utána egy ablakot fog megnyitni ahol csak rákattintasz a középső ábrára és tölti is le!! Írtó egyszerű!Ezzel le is töltötted a programot. Ugye milyen egyszerű volt?:)

3.Lépés: indítsd el a letöltött fájlt!
Egy kitöltendő űrlapot fogsz meglátni magad elött ahova a következő adatokat kell megadnod:

 

Fontos ha törölted volna a programot vagy Xp összeomlott és újra telepítetted akkor ide a legalsó kis kockába kell beírni a kódod a 2. ba és ráklikelni a lost gombra ott kidob egy weboldalra megadod a mail címed és kiküldi az adataid. Azt a szép hosszú számot is a Numero Compte -t. Na azt bekell írni az első kis négyzetbe meg a kódod a 2. ba és reactive my account! Én nekem már 5 ször sikerült így újra élesztenem a cuccot. Max ha egyszer nem megy zárd be és próbáld újra, és fontos hogy a számokat simán írd be és ne másold!

Ennyi volt! Telepítetted is a programot! Megfog jelenni eg ynagy ablak , baloldalon van az alján egy "Quitter" feliratú gomb , rákattintva be is tudod zárni , és már látod is odafent a reklámcsíkocskádat ami hozza neked a pénzt:)Nemkell se rákattintgatnod se semmit , működik az magától.
Egykét tipp/segítség a működéshez/ről:
Ha a "Szeméyles oldal menüpontra kattintasz ezt fogod tátni:

Figyelem: A program nem csak négy óra után hagyja abba a szörfözést, hanem figyeli a kurzor mozgását. (ha nem mozdul a kurzor, addig még szerez kb. 5-6 pontot, de utána leáll) Erre azt tudom javasolni, hogy szerezzetek be egy kurzor mozgató programot vagy egyszerűen maradjatok a gépnél és böngésszetek vagy filmnézés közben néha kicsit meglökitek az egeret és kész.KIFIZETÉS:Ha megvan a 15 euro akkor nem kell mást tenned mint:


 1. Kattints a felhasználói panel gombra (kép) és ott a "paiment" fülre.

 2. Nom=Vezetéknév - Prénom=Keresztnév - Aresse=cím (utca, házszám, emelet...) - Code Postal=Irányító szám - Ville=város - Pays=ország (Hungary)

 3. Ha PayPal-ra vagy E-gold-ra kéred a fizetést, akkor a megfelelõ sávba írd be a paypalos e-mailedet vagy a E-gold-os e-mailedet.

 4. Ha mindennel megvagy akkor kattints a "Valider mes coordonnées" feliratú gombra!

Tippek:

 1. Ha nem tudsz mindig a gép előtt ülni, de gyűjtenéd a pontokat, akkor nem kell más mint egy kurzormozgató program. Mivel az Eurobarre csak akkor számol, ha mozgatod az egér kurzorját, ezért erre érdemes odafigyelni. Ilyen programot többet is találsz a neten ha keresgélsz. Én mégis a jó bevált Automouse programot ajánlom, amit a http://tomcsi1987.atw.hu/mousemove.exe rőll is letölthetsz egyszer rányomsz és fut is..

 2. Ha 2 internet hozzáféréssel rendelkezõ helyen vagy, esetleg több, akkor azt csinálhatod, hogy saját magad alá regisztrálsz be, és így a másodlagos gépeden szerzett pontokat megkapod mind az elsõdleges és mind a másodlagos gépedre, ami annyit jelent, mintha 3 géprõl jönnének a pontok. Háromszor többet tudsz így keresni! Pl.: 1. gép: 5000p + 2. gép: 5000p ami átmegy az 1. gépre is, így 15000p van 2 géprõl és akkor még ott vannak a referensek.

 3. Legjobban akkor jársz, ha nem csekken kéred a kifizetést, hanem Paypal számlára. A Paypal egy ingyen regisztrálható szolgáltatás, ami egy virtuális bankszámlát biztosít az internetes átutalásokhoz. Gyakorlatilag egy közvetítő számla, ami a valós ( akár Forintban vezetett) számlád és a kifizetőhely között közvetít. Legfontosabb előnyei: sokkal alacsonyabb kezelési költség mint a csekkes kifizetésnél, devizaforgalom forinstszámláknál, saját számla biztonságban tudása, hiszen a kifizetőhelyen nem kell megadni a saját számla vagy bankkártya adatait, vásárlási lehetőség a legtöbb nyugati webshopban, stb. Paypal használatáról további részletek olvashatóak a következő fórumban: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=857

 4. Lehet az Eurobarre felszínét is változtatni ha nem tetszik az alap: kattints a beállítások gombra (egy pipa) és ott tudod változtatni jobb oldalt a "skin" felirat alatt

 5. Hogy tudok referenseket szerezni? Nagyon egyszerûen. Mint látod én is csináltam egy oldalt hogy segítsek neked minél többet ahhoz, hogy tudj pénzt keresni. Neked is ezt kell tenned. Készíts egy oldalt, aminek van némi design-ja, mert ha valaki megnézi ezt az oldalt és szépen ki van dolgozva, akkor annál több rá az esély, hogy nem fog egybõl ellépni az oldaladról. Ha nem vagy valami jártas a weboldalakban, akkor egy keresõbe írd be ezt: "free templates"! Ki fog dobni olyan oldalakat, ahol ingyen le tudsz szedni a netrõl weboldal sablonokat. Weblap szerkesztõ programmal írj némi ismertetõt a pénzkeresésrõl, és minden egyebet, amit tudsz róla. Ha a referens linkeket is feltetted az oldalra, akkor már csak némi forgalom kell az oldalra. Ezt pedig különbözõ oldalakon, úgynevezett "autosurf" oldalakon tudsz elérni:
  Például:
             http://Autohitsnow.com/index1.php?ref=47446 ;
             http://www.autosurfnow.com/index2.php?ref=21448
  Ha sikerült náluk regisztrálni, akkor vagy a saját- vagy az eurobarre linkedet (http://www.eurobarre.com/?p=770420513874). Ha ezeken az oldalakon szörfölgetsz másoknak a linkjein, akkor pontokat (credits) kapsz, amiket fel tudsz arra használni, hogy reklámozdd vele a linkjeidet. Ez volt az egyik lehetõség. A másik: minél több forumba beírod az oldalad, és azt is írd le hogy nagyjából mirõl szól az. Nameg szólj ismerõsöknek, ha esetleg érdekli õket is a dolog.

Ha jól tudsz franciául azzal még több bónusz pontra tehetsz szert, mert vannak még egyéb bonusz lehetőségek is: feladatok (regisztrálás egy oldalon), amit könnyen meg tudsz csinálni, ha jól megy a francia.
Ha valami nem megy írj egy mailt a djtomcsiboy@freemail.hu ra vagy msn kvtq7@hotmail.com