Itt láthatsz minket:

     english page


  

Fellépéseink:

2006. november 20. Rézmál (Marcibányi téri SZKP) 20 óraMár elmúlt.
2006. december 13. Gödör Klub (Erzsébet tér (Deák tér)) 21 óraMár elmúlt.
2007. február 1. Lámpás (Dob u. 15) 22 óraMár elmúlt.
2007. április 4. Rézmál (Marcibányi téri SZKP) 21 óraMár elmúlt.
2007. május 30. Rézmál (Marcibányi téri SZKP) 21 óraMár elmúlt.

Koncertjeinkről biztosan értesülhetsz, ha feliratkozol levelezési listánkra.

Az oldalt ne Internet Explorerrel nézd meg! Az IE a legkevésbé biztonságos böngésző, és ráadásul egy csomó dolgot szarul kezel. Helyette javaslom a Firefox használatát. Javasolt felbontás jó szeműeknek 1280x1024, többieknek 640x480...

Hírek

2007. március 29.
Lesz koncert, tessék gyülekezni és a molotov és egyéb koktélokat készíteni. Tojásdobálós kőfelszedegetős falrengető buli (nem persze komolyan) kedvenc immár törzshelyünkön, a Rézmálban. Terjesszétek kérlek az infót, mert nagyon rég volt együtt a gyülekezet. A hely sajnos belépős, de ennek nagy része a mienk lesz, tehát nem hiába költitek drága forintjaitok!

2007. január 5.
Ezt küldöm mindenkinek, aki szereti, meg a stábnak: meglepi

2006. december 4.
Úgy látszik a koncert szervezésre is igaz az, ami sok minden egyébre: Nem szabad semmit sem eröltetni. Ezért most az ölünkbe pottyant egy remek buli alkalom jó helyszínen, remek utó zenekarral, stb. Tehát TrioQuartet Mikulás buli lesz a Gödörben dec. 13-án, gyertek el. Belépés kötelezően piros sapkában, kabátban, vagy esetleg hosszú fehér szakálban. A legcikibb kísérlet díjat kap, ezen kívül utánunk lesz Triton, ami félig szintén mi vagyunk, höhö, mindenhova beszivárgunk. Egyelőre ennyi. Ja, a képen a kész orgona látható, hallható, bérelhető.

2006. október 5.
Stílus teremtő gárázs-dzsessz zenerunk újra lendül, hogy lesújtson. Régi rajongóknak a megjelenés természetesen kötelező. Újaknak javallott. Ja, és hozzatok magatokkal még egy embert!

2006. szeptember 19.
Előbb utóbb lesz koncertünk, már a helyszín megvan, csak még az időpont egyeztetéssel vannak gondjaink. Amint fixálódik a dolog, kiteszem ide. Egyébként vettem egy Hammond orgonát, ami hordozható lesz. Egy 1953-as B2 modell, ami hamarosan B3-má változik. Jelenlegi állapota ilyen:

2006. augusztus 30.
A Medeski, Martin and Wood trio John Scofielddel kiadott legújabb lemezébe lehet bele hallgatni az alábbi linken: itten. A zene igen király, bár az eddigiek ismeretében nem nagy meglepetés.

2006. július 10.
Egy állomásos vidékjáró turnéra indulunk, augusztus 3-án ugyanis a Nyírbátorban összeverődő zenerajongóknak lesz alkalmunk megmutatni, hogy a zene nem a technikai bravúrról, hanem a nagy löttyös lelkünkről szól. Köszönjük a szervezőknek, akik annak ellenére gondoltak ránk, hogy egy koncertet végig hallgattak, és tudták, mire vállalkoznak. Tudom ez most elsőre hülyén és irreálisan hangzik, de minden kedves pesti és nem pesti barátunkat szeretném bíztatni a fesztiválon való résztvételre, a buli biztosan jó lesz. Talán második olvasásra már nincs is olyan messze Nyírbátor, nem? További infók itt

2006. május. 9.
Régi álmunk valósult meg, ugyanis végre fogunk DJ lemezkezelő fiatalemberrel is játszani. Ezzel ugyan lelőttem a holnapi vendég mibenlétét, de a kibenlétét nem lövöm le, az meglepetés. Szerintem ismerős lehet majd, mivel rádió műsora és sok jó zenekara is van, meg itt-ott fellépésen is el lehet csípni. Gyertek el minnél többen a nagy visszatérési bulinkra!

2006. márc. 23.
Végre Louis Armstrong is énekelt tegnap a kedves közönségnek. A köszönet Jánost illeti, aki rendelkezésünkre bocsájtotta a forgalomból kivont walkmanjeit. Itt szeretnék mindenkit felszólítani, hogy kevéssé működőképes walkmanjeit a kuka helyett helyezze el az én kezeimben, ha teheti! Ezáltal részese lehet egy művészettörténeti forradalomnak, és a haza fényre derül. Egyébként írtunk új dalt is, meg már a régieket is felismerhetetlenül játszuk. Alkalom adtán Gizike régi és rossz játék hangszereinek, Sanyika műanyag gitárjának is örülnénk...

2006. feb. 12.
Ősszel valószínüleg új Medeski, Martin and Wood lemez fog kijönni, amit Scofield papával közösen készítenek. Emellett Medeski szóló lemez is készül. Talán érdemes lesz várni ezekre, hiszen az előző közös produkció az 'A Go-Go' lemez volt, amit talán nem kell már bemutatni nektek!

2006. feb. 8.
Nemsokára lesz buli, mindenki készítse a fülét, mert ezúttal egy valódi Leslie váltja fel a jó öreg Behringer hakniládát, hogy egy kis port felkavarjon. Zoli is barkácsolt valamit a deszkáján, szóval mindig szebben és szebben szólunk... Újra lesz vendég művészünk, vagyis művésznőnk, aki a szaxofonok mellett a fuvola avatott ismerője, a többi legyen meglepetés! Tuti buli lesz!

2006. jan. 31.
Nincsen semmi új hír, csak most végre ráérek kicsit foglalkozni a honlappal. Remélem mindenki túlélte a januárban rá rótt feladatokat (pl. vizsgaidőszak).

2006. jan. 13.
Na, aki túl élte az ünnepi rohanást, annak már épp ideje, hogy valami jó koncertre is eljöjjön. Erre megvan minden lehetősége, ugyanis kultúrális szolgáltatásainkat a "hangszermúzeum" itemmel is bővítettük. Koncertjeinken ezentúl látható lesz egy Wurlitzer 200A zongora, amit most sikerült megszerezni, és a Hammonddal ellentétben az aktív használatra lesz ítélve.

2005. dec. 25.
Lehet rólunk szép kritikát olvasni itten.

2005. dec. 22.
Minden kedves TQ szimpatizánsnak Boldog Karácsonyt, és jó szórakozást! Ne egyetek túl sokat, és adjatok sok ajándékot mindenkinek. Ez meg egy kis marhaság.

2005. dec. 17.
Újabb Aranykoszorús rajongónk született, aki ki is lehetne más, mint Jani. Gratulálunk! Elmúlt a myMusic.hu által szervezett monstre metál parti, a Download Fesztivál 2.0. Felemás érzés volt itt játszani, mert kedves barátainkon kívül senki nem várta ezt a muzsikát, ennek ellenére jót tudtunk zenélni, dacolva a borzalmas hangviszonyokkal, az idióta fény és füst effektekkel és az álmosan szalonnáját majszolgató keverőpult kezelő szakemberrel.
Mindazonáltal összzenekari döntésünk és érzületünk alapján mindenkinek kellemes ünnepeket és sikerekkel dúsított új évet kívánunk! Ha máskor nem, akkor januárban találkozunk!

2005. dec. 9.
Zenekarunk kiválasztásra került, így játszani fogunk a myMusic.hu, magyar zenekarokat tömörítő honlap, dec. 16-i nagyszabású rendezvényén. Velünk együtt öt fellépő lesz, és meglepetésként Király Linda is énekelni fog. Úgy gondoljuk, ez nagy elismerés a zenekar részére, meg persze sok macera is. A Fáklya klub egy szocreál épület, ennek ellenére nagyon jó hangulatú hely, gyertek el sokan! (kiábrándító részletek: 500.- belépő, kb 30 perc játékidő, 390.- a sör)

2005. dec. 4.
Alapjaiban ingattuk meg a West Balkánt, legalábbis a pincéből próbáltunk meg kihallatszani, némi sikerrel. Mivel itt hazai pályán mozogtunk, jól telt az idő, mi jól éreztük magunkat, remek közönség voltatok ti nekünk ottan sej. Aki szeret remekkedni zenekarunkkal, azt kilencedikén is szeretettel várjuk. Addig is egy új rovatot szeretnék bejelenteni: A Zenék fül alatt új bekezdést nyitottam, ahova TrioQuartet tagok saját dalai fognak sorban felkerülni. Ezek elsősorban kordokumentumok, tehát kéretik őket megértéssel kezelni, de azt gondoltam, talán érdekesek lehetnek. Egyébként adott esetben rajongói dalokat is nagyon szívesen fogadunk, KÜLDJETEK TI IS dalt, zenét, zajongást, zörgést, bármit, amit viccesnek, érdekesnek találtok. Osszátok meg velünk elméitek szüleményeit.

2005. nov. 8.
Örömmel jelentem, hogy a honlap nézettsége rekordokat döntöget, legalábbis szerény....egy frászt szerény, 6 hónapos pályafutása során a statisztikáink folyamatosan felfelé ívelnek! Októberben volt a látogatói csúcs, viszont a letöltés most kezd beindulni. Sajnos több élő fellépésre lenne szükség a honlap további promóciójához, ami immáron a vállalt non-profitság miatt az egyetlen objektív népszerűségi indexünk :).
Más. Időközben lezajlott egy újabb koncert, ami szerintem nagyon jól sikerült. Sajnálhatja, aki kihagyta, annál is inkább, mert most sokáig nem akarunk a Rézmálban játszani. Ottani hozzáállás ugyanis elveinkkel ellenkezik, a fiatalos lelkesedés kihasználására alapul, élősködő és zenekarunkhoz eképpen méltatlannak ítéltetett! Pont. Azért vidámak is maradunk :)....szerdán Scofield Pozsonyban, újjé!!!

2005. okt. 28.
Aranykoszorús rajongónkká avatjuk Konstantint, aki távollétében is bajuszt növesztett akkor, amikor arra mindannyiunknak a legnagyobb szüksége volt! Ilyenekre lenne még itten szükség, kérem! Gratulálunk.

2005. szept. 22.
Mindenkit tájékoztatok, hogy hosszas küszködések során megvettünk és az országba csempésztünk egy Hammond orgonát. Némi pucolásra szorul, de a hangja így is nagyon szép, mindene ép. Sajnos koncertjeinken nem lesz látható, mert bitang nehéz, és nagyon féltjük, de az biztos, hogy a legközelebbi zene anyagunkon szólni fog! Egy kép van róla a Rólunk fül alatt, de majd lesz még több is.

2005. szept. 12.
Na végre lesz koncert, mindenki fellélegezhet. Ami viszont még ennél is fontosabb, az az, hogy felkerült a honlapra a legfrissebb fülrongáló anyag. Az új műsorral az esküvők és szalagavató bálok piacát céloztuk meg, célunk a könnyű befogadhatóság volt, nehogy valaki túl eröltesse az agyát hallgatása közben. Mivel a számok a heveny improvizálás tüneteit mutatják, kéretik megértő szeretettel és gyengéd lelkesedéssel fogadni őket. A vélemény nyilvánítás kötelező és a Vendégkönyvben lehet megtenni! Most pedig lépj előre két mezőt a Zenék fülhöz!!


Kontakt: trioquartet<kukac>vipmail.hu
MSN: premat111<kukac>hotmail.com


Üzenőfallaca: Akkor már ketten követeljük:-)
matyooo: Követelem, hogy emlékkoncert!!
laca: ...de legalább volt
zéé: baszod de régen volt :)
eRIK: Egyébként nem vagytok komplettek, hogy feloszlottatok, hasonló formációt nem s láttam kishazánkban..
eRIK: Vagy matyoo te vagy a billentyűs?
eRIK: Mi abanda neve? Két énekescsaj volt egyik félvér
eRIK: A billentyűs srácot látam a közgáz gólyabálon egy baró bandában
eRIK: Mikor lesz koncert?
bence: Márk! SABIAN (KEMÉNY) CINTOK ELADÓ!
Matyooo: Feloszoltunk. Koncert nem lesz, majd talán 10 év múlva retro buli
Erik: mikor lesz koncert srácook?
máté: Vazze, mi ez a feldarabolódás, vagy mifene? Há break-up meg izé? Nem lesz több jó zene meg miegymás (sör, unicum, izé)?
ÉÉMSZ: www.esenmitszoljak.atw.hu
kali: http://youtube.com/watch?v=NphGlbRXadM&mode=related&search=
kali: váá ezt is meg köll nézni meg hallgatni nagyon ciki
kali: ezt a wurlihangothallgasd http://youtube.com/watch?v=-3iyMC5nhfw&mode=related&search=
kali: bump
kali: http://youtube.com/watch?v=Ov0kRTIyeSY&mode=related&search=
kali: nagyon vicces videjó tessék nézni
kali: http://youtube.com/watch?v=rgyHqJ4U1UE&mode=related&search=
Matyooo: kaptatok koncertet :)
ViTa: Halló zenekar! Koncertet a népnek!
Gaines: http://www.zene.hu/programok/reszletek.php?id=12785
stub: http://www.youtube.com/watch?v=fE_PFpWPQ5Y
ViTa: T.Manager! A TQ zenekar számára a későbbiekben nem javasolt koncerthelyszínek(hangerő és méretbeli problémák miatt): Népstadion,Lámpás.
kali: jólesz! Kicsit visszatérhetünk a régi, büdöskocsma hangulathoz, már ha valaki még emlékszik arra...
Pálmaci: Megyek a koncertre mert aszonta a Kurucz, hogy király lesz. :)
Gaines: láttam is, hogy videóztak - hurrá!
Matyoo: A legutóbbi Gödrös koncert hamarosan a YouTube-on is megtekinthető lesz. De még nem :)
akos: na most már mégjobban fentvagytok a youtube-on
zoli: új öthúros állat, fretylec
aladin: kösz a karácsonyi koncerteket srácok (tudom, hogy itt tilos a tritont éltetni, de a tandemes buli igencsak ott volt. thx)
Mat: Boldog Kalácsomt!
GZs: Szép volt fiúk! Nagyon, de nagyon!
ViTa: Mindkét koncert fantasztikus jó volt,sztem nagyot dobott rajta a Hammond! Köszönet mindenkinek!
Matyo: A tritont nem itt kell méltatni, de azért örülünk
Gaines: Nem gondoltam volna, hogy egyszer élőben fogom hallani itthon a Bubblehouse-t! Isteni volt, kössze! A Tritontól meg még a hajam is eldobtam, na!
Maty: Elírtam az időpontot. A buli 21 órakor kezdődik a Gödören. Sorry. Korrigálást kérek
alkoholista mikulás: http://www.banditos.info/speles/sobersanta2.swf