Szerző: bogaras » 2011. április 19., kedd 9:33
Sziasztok!
Meg van a műszaki a gépen.Át lett rugdosva,mivel hátsó fékeltérés 31%-os volt,pedig tavaly lett felszabályozva,ferrodolozva mindeggyik dob.Na mindegy is majd le veszem és megnézzük mi a baja.
Turbó remekül münködött így a gyűrűzést követően.Érezhetően bátrabb lett a gép,nem is füstőlt annyira mint előtte,illetve nincs olyan szúrós szaga sem.A coolert még nem szerkesztettem rá,pedig szerintem kellene.Mértem a levegőtorok hőmérsékletét mikor odaértem a műszakira,s meg lepve láttam biz elég magas.Nem volt nagyon kergetve a gép odafelé,a nyomás nem ment fentebb 0,4-nél,s mértem 55 fokot.Hazafelé már kicsit jobban jöttem s 68 fok lett a hőmérséklett.A héten ki fogom próbálni rakottan is mennyit produkál,de szerintem elég magas hőmérsékletek már így is.Így hát mi hamarabb fel kell raknom a coolert a hidegebb levegő érdekében.
Kpista hogy szuperál a gép?Kíváncsi lennék már a nyomásadatokra,mit produkál a 7-es turbó.Nekem is van egy tarcsiba,s gondolkoztam már,hogy fel rakom ki próbálás céljából.
Sanyi érdeklődtem ifa átalakítás ügyben.Meg kell teveztetnem,eredetről papír,illetve szakival aláíratni.Kérdezném tudsz-e azzal beszélni aki felétek megcsinálta az átalakítást.Konkrétan nekem az kellene,hogy ki tervezte neki,mivel én sajna nem tudok olyat ki megcsinálná.
Kpista felétek mennyi napraforgót szoktak vetni.Érdekelne a dolog nagyon mivel amerre én járok (Székkutas)nem tudnak vetni mivel sok a víz a földeken.S ha lenne hely s terület felétek lehetséges elmennék arra a méhekkel napraforgóra.Másik kérdés tisztesfű felétek szokott e lenni a tarlón,vagy arra is letárcsázzzák?