Moderátorok: Andrea, nagysandor1980
nagy imre írta:Jani hogy szuperál a géped ?
Tavaszi lustaság uralkodik mindenkin !
nagy imre írta:Üdv.
A körülményekhez képest jó, megvagyok elégedve vele !
Amióta visszább vettem az anyagot nem igazán érzem az erőt viszont nem kell tömítést cserélnem !
Gondolkodtam a tömítés problémán és azt találtam ki hogy a Csepel motor hengerfej tömítését (hézagoló lemezét) ami 0,5 mm vastag belső átm 119mm , beszorítom a hüvely perem és a hengerfej közé ! Még nem próbáltam, kiváncsi lennék a véleményetekre !
Jani X írta:nagy imre írta:Jani hogy szuperál a géped ?
Tavaszi lustaság uralkodik mindenkin !
Kösz a kérdésedet, hát mostanában a ventilátor reléje szívat, lehet, h. megcsinálom fixre!
Amúgy úgy néz ki, hogy a kompresszor hajtás is bevált.
Vettem a vaterán 1 90-120A-os generátort, mert 700w mtz-évolt rajta és a klímát +hűtőventilátort, ami a hőcserélő előtti ladahűtőn van, és a hifit 1ütt már nem bírta.
Sztem ha meg hal a geneátor az ifán, akkor csak javasolhatom az ilyen nyugati személyautók generátorát rá, mert összehasonlíthatatlanul jobb, már alapjáraton erősebb.
Majd a nyári szezonra akarok 1 olajhűtőt még, minimum a turbó elé.
Amúgy a 7es turbóval 1enlőre maximálisan meg vok elégedve, kösz, hogy ajánlottad!
És tied hogy szuperál?
bogaras írta:Szasztok!
Előkerültem én is.Kezd véget érni a nagy hajtásom a méheknél s kezdek ráérni foglalkozni a géppel.
Időközben kapott új hengerfejtömítéseket.Na persze azt is ki nyomta,mert el maradtak a síkolások,mivel sietős fuvarjaim voltak.Most csinálják őket éppen.Ha minden igaz ma délután már életre kel a masina.
Sanyi írtad,hogy későn jön meg a nyomás evvel a turbóval,részleteznéd mit is értessz ezen pontossan?Az enyémmel voltam szakinál s biz azt mondta ne akarjam összerakni,mert nagyon lóg a tengely.Kellene hozzá a felújító készlet.El tudnám nekem küldeni annak a cégnek a címét ahol te tudod?Megkérdezném mi az ára s utána lehet dönteni,hogy érdemes-e vagy vegyek e novi 7-est mindössze 36ezerért.A szerelésre 15 ezret mondtak.Jani megkérdeztem neked is de azt mondta látni kéne mielőtt mondana bár mit is,de a szerelési díj neked is 15 lenne kb.
A 7es turbó teljessen jó,csak az a baja,hogy elrontotta a kipufogó illesztést a ruszki,így lóg benne az mtz kipuffancs.
Szerintetek melyikkel lenne érdemes foglalkoznom?
mikor????????nagysandor1980 írta:Sziasztok!
Kicsit elvagyok veszve mostanság!
A Pilis jóvolt nagyon, élveztük hogy végre nemcsak nézőként vettünk részt a dologban!
Az autó jol birta, bár azért kicsit kimélve is volt! Műszaki probléma nemvolt.
1-2 aproság merült fel, de azokat csak itthon vettem észre és vecsésig azok is kilesznek küszöbölve.
Nagy munkálatokba nemfogok bele vecsés elött, annyi hogy kap hátra a vázra még egy betonsúlyt.
Turbóval való tapasztalat hogy ha most kezdeném az épitést akkor énis mtz turrbót tennék rá! Szerintem kicsit késön jön meg a nyomás ezzel!
Jöttök vecsésre? (Imre, Jani, Bogaras)
Bontót nemtudok neked ajánlani Jani!
Jani X írta:mikor????????
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég