Welcome Guest! December 12 2018 03:45:52


Navigáció
Főmenü
· Főoldal
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Galéria
· Cikkek
· GyIK
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

Klán
· Warok
· Videok
· ESL csapat
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 460
· Legújabb tag: Mikuuun
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóRegisztráció

Elvesztett jelszó
Legutóbbi látogatók
Név: Mikuuun
Regisztrált: 17.09.18
12 hét
Név: Aurethota
Regisztrált: 17.12.15
101 hét
Név: Georspoug
Regisztrált: 18.12.15
102 hét
Név: Edwatora
Regisztrált: 16.12.15
103 hét
Név: WillSasy
Regisztrált: 17.12.15
133 hét
Egy kis feléledés:D
HázibajnokságSziasztok! Nos hát fel szoktam tévedni én is az oldalra néha napján, de én is az inaktívak közé tartozom:P Nem hiszem, hogy sokan tudják, hogy mennyit voltam TSA-ban, de legyen annyi elég, hogy a Track Speed Aliens (azt hiszem) név kivételével az összes többi név alatt játszottam:) Mindig jó közösségben találtam magam, talán a TRC-s időszakomban találtam még ehhez hasonlítható légkört... Akik rég óta itt vannak tudhatják, hogy ha azt mondom fogócska, hogy mire gondolok. És éppen emiatt a jó légkör miatt fáj, hogy így feloszlik a klán:( Hiába vártam a szünetes hír után, hogy újra jelentkezzen a vezetőség, ez nem történt meg, de teljesen megértem, mert kit érdekel egy inaktív klán... Ezért arra gondoltam, hogy akár milyen nagy az inaktivitás, havonta egyszer egy hétvégén jöjjünk össze egy HB-re, akár a régi ex-tagokkal együtt, és élvezzük a régi jó légkört (de felőlem egy fogócska is belefér!!!) :D Szerintem az a havi 2 óra játék belefér az életébe mindenkinek, bár pont ne én prédikáljak, aki 2-3 hónapra eltűnik.. Ha valakik még feljönnek az oldalra, azoknak a véleményét várom az ötletről!
OC3
BajnokságAzt a mindenségit de rég jártam erre! Remélem olvassátok még páran a most következő hírt...
Szóval jön az Offroad Cup 3, amit nem azért jelentek be mert szeretném, ha reaktiválódna a TSA és nevezne, hanem mert a jelenlegi csapatomba, az Almost Angelsbe invitálnám a még dirtön játszani kívánó 'ördögöket'! Anf, Tony, Alex...? Majd próbállak titeket egyenként is elérni, de így volt a legegyszerűbb jelen helyzetben. Azt gondolom, hogy a TSA történetében talán a legszórakoztatóbb kupa ez az Offroad Cup volt, és örülnék ha belevágnánk ebbe is, még ha nem is kizárólag a TSA csapataként.
Sajnos a csapat felett eljárt az idő, de sosem felejtem el, hogy milyen időket éltem itt meg és milyen jó arcokkal gurultam itt. Általánosban, amikor Janival és még pár osztálytársammal elkezdtem ezzel játszani, nem gondoltam volna, hogy az egyik legnagyobb gyerekkori őrületem lesz majd -a TSA miatt :) Volt, hogy ellógtam suliból, hogy a hétvégi warokra kockulhassak :D:D ...és még mennyi emlék amit szívesen felidéznék .) Később, ha talán egyszer hivatalosan is vége lesz a csapatnak biztos írok (vagy más) egy hosszabb összefoglalót is a csapatról, vagy arról, hogy nekem mit jelentett, most nem akarok annyira belemenni a nosztalgiázásba :)
Tehát OC3 gyerekek!:D

De mindenek előtt jó nyarat mindenkinek aki még erre jár!:D
ennyi
Tech Speed Alchemy
Mivel 2 aktív tag van Bátor és Alex személyében aki nézi is az oldalt, 1 hónapig pihizni fogunk aztán meglátjuk h akarunk-e valamit. Ha akarjátok kereshettek másik csapatot, és ha folytatjuk, akkor se kötelezek senkit arra h visszajöjjön.
Üzenet
Tech Speed AlchemyFiúk, mai napon úgy döntöttem, abbahagyom a tmet. Nem miattatok, sőt, azt hiszem, eddig csak azért játszottam, mert ilyen jó társaságban lehettem. De az utóbbi 1 hónapban rákellett, hogy eszméljek, nincs erre időm. Sajnálom. Nem tudom, hogy szeretnétek-e folytatni, remélem, hogy igen, de részemről ennyi volt.Örülök, hogy másfél évig eggyütt játszottam ezzel a csapattal. Bye Tony
Amnesia elleni fun war
War
Megkaptam a lehetőséget hogy hírt írhassak a mai fun warról. 5 fős volt ma este a csapatunk: Anf, hotiroN, Kárpátia, Seva és Tony.


Nem volt zökkenőmentes a kezdés ugyanis az Amnesia csapata arra lett figyelmes hogy a mi nem ugyanazt a speed mapot küldtük el nekik, mint ami fent volt a szerverünkön. Lényegében ugyanaz volt a map, csak a mi verziónk tisztított volt, viszont szerintük bugosabb volt, az övéké laggos volt... Megoldottuk a problémát egy NEXT gombbal. Így végül a mi tech mapunkon kezdtünk, nagyon szépen és stabilan mentünk 7-0. Nero szerverpluginjainak köszönhetően az eredményjelzőn jól látszott, hogy a két csapat köridejei között másodpercek voltak... Jött az NFS map. A lendületünk nem tört meg és főleg Seva vezérletével ezt is 7-0ra nyertük meg. A swensen mapon is hasonlóan sima volt az állás végig, itt azért 1 pontot hoztak rajtunk. Az egyik olvashatatlan nevű srác az ellenfélből nagyon korrekt és egyenes gyerek volt... Játszani nem tudott, így azt gondolta inkább provokál egy kicsit, amit én fel is vettem és visszaszóltam neki. Ezért már bocsánatot kértem a csapattól, a lényeg hogy az Amnesia egyik játékosa ezután bedobta a törölközőt, mondván nekik ez nem fun és hogy milyen moderálatlan csapat vagyunk mi... Ki másban a szálkát magában a gerendát se...:)

Na mindegy, nagyon jól mentünk és nem hiába gyakoroltunk végre megint nyertünk. GRAT!!

A nem megjelenők Bátoron és Lehoczkyn kivül a csapat közös döntése alapján ultimátumot kapnak, vagyis ha a két hét múlva esedékes waron nem pedáloznak, akkor bizony elköszönünk tőlük

Tony: VSCre mindenki szedje összemagát, egy tisztességes eredményt összekéne szedni!

Tagok
Tech Speed AlchemyAnffal átbeszéltük a dolgot, Diablo csapattagsága erősen kérdőjeles, de Krisszt, miután többször baszogatta Frexet, úgy döntöttünk kitesszük a csapatból. Bye Tony
HB
Házibajnokság
Fiúk, mit szólnátok most hétvégén egy HBhoz? :D Mapokat küldjetek az optitoncsi@gmail.com-os e-mail címemre :) VIPeket is várjuk.
Szombat 20.45 vagy Vasárnap 19.00 lenne jobb?(Vagy esetleg Péntek 19.00,20.00,21.00?) :D
Mode: Rounds vagy Cup :)


Update:
Gyak. szeró kedvencbe rakása: Link
Csatlakozás: Link

Update2: Egyre valószinűbb, hogy a HB vasárnap 19.00kor lesz! Valószinűleg minden map 30 pontig megy, Rounds módban!

---------------------
Az újak bizonyítsanak a HBn, mert aki nem felel meg az repül. (Anf)
Tompi a támogatónk :)
Tech Speed Alchemy
Tompi ezennel hivatalosan is a támogatónk, ugyanis megajándékozott minket egy szerverrel, köszönjük! :)

Kedvenc: Link

Csatlakozás: Link
PH ELLEN MOST HÉTVÉGÉN LESZ WAR!
War
Időpont: Vasárnap 19.00
Szerver: ph szerver
Mapok: PH szerveren megtalálhatók :) (Brown Stairs, RSng Fullspeed 2010.7., + 2 Tech map PHtól[egyik esl map warmap ESL - Interception a neve], nem ESl, szóval ESL mapokat majd skippeljétek ha fent vagytok.)
Techen számitok Crystalra, FSen pedig Lehoczkyre. :)
Szerver:Kedvencbe rakásCsatlakozás
Fun war
WarFiúk, most vége lett MCSBnek, de most van egy kis szünet. Jövőhét utáni hétvégére, lletve jövő hétvégre, szerveznénk warokat. A későbbi időpontban az Amnesia Team ellen lenne, az elöbbire pedig a PH csapatát akarom kihívni. War mapokat szerintem, hétvégén fogunk választani, próbálok szerválni szervert. :D
VSC
BajnokságVery Short Cup, menjünk? :)
Taglista
Alex
Anf
Bátor
Crystal
Kárpátia
Lehoczky
Nero
Tony
Wans
Uluwme
Krisz
Diablo
Doxy
Hot Iron
Frex
Aron
Bad Boy
Levi
Cooler
Mike_Slevery
Aktív
Inaktív

» VIP tagok «
Prefix
$000тѕа$fff´
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

09/01/2016 04:10
tele van a fórum hát khm nem odaillő reklámokkal xd

09/01/2016 04:08
petrov

11/03/2012 11:26
Solymos Bence keress meg Grin

21/02/2012 19:00
Solymi adjmár egy FB-t vagy valamit GrinDD

24/01/2012 23:22
Anf valami életjelet adjál már ! utolsó mcsbre nevezve vagy a sorainkba dirtre vagy speedre jöhetnél igazán gyakorolni és warozni!

24/01/2012 23:22
nekem is hiányzik a régi csapat Grin

13/01/2012 20:28
Hiányoztok Grin

09/01/2012 22:51
Anf egy szellem. őt nem lehet elérni majd ha csak ö is azt akarja Smile

08/01/2012 13:28
Anf hogy lehet téged elérni?

19/12/2011 21:34
néhanapján én is feltévedek forever-re.. de most majd MCSB alatt az MWR színeiben fogok játszani.. Grin