Welcome Guest! May 27 2018 14:38:36


Navigáció
Főmenü
· Főoldal
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Galéria
· Cikkek
· GyIK
· Hírkategóriák
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés

Klán
· Warok
· Videok
· ESL csapat
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 459
· Legújabb tag: Aserzen
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóRegisztráció

Elvesztett jelszó
Legutóbbi látogatók
Név: Aurethota
Regisztrált: 17.12.15
73 hét
Név: Georspoug
Regisztrált: 18.12.15
74 hét
Név: Edwatora
Regisztrált: 16.12.15
74 hét
Név: WillSasy
Regisztrált: 17.12.15
104 hét
Név: Bernapove
Regisztrált: 25.03.16
104 hét
vs crd
War
a crd wart nem nagyon részletezem. de van 1 dolog: a stabilitás. ha nem tudtok beérni, nem érünk semmit (rám is vonatkozik természetesen). ne a pbre menjetek hanem arra hogy mindig beérjetek. higgyétek el, hogy egyre jobb idejeitek lesznek és be is értek majd. mert ha beértünk volna minden körben akkor mienk lehetett vna a mai war is
Aktivitás,MCSB
BajnokságFiúk egy kicsit legyeünk aktívabbak, mert szűk egy hónap és MCSB, ezen kivül jövőhét hétfőn CRD ellen war, valószinüleg holnapra pontosan meglesznek a warmapok. A szerver 2011 első napján jár le addig próbáljuk meg kihasználni, ha akarjátok csinálhatunk HBt. Szerver kedvencek közé rakása: tmtp://#addfavourite=tsapat1
Tony voltam, Bye
Egy kis kedvcsináló száguldozáshoz :)
Warmap választás
WarFiúk, ma(Dec. 11. [Szombat]) 19.00-22.00 között haverom tud csinálni egy szervert."TSA warmap választás" lesz a szerver neve. Aki nationsos annak a hír végén adok hivatkozást a kedvencek közé tételhez. Holnaptól lehet szavazni a szerón található mapokra. A 2 legtöbb szavazatot kapó pályák lesznek a warmapjaink.

Szeró kedvencekhez való betétele: tmtp://#addfavourite=nemeth_kornel (javítva - Anf :D)

A szerver 19.00-tól üzemel.
Nadeo -.-
TrackManiaGratulálok Nadejó cég! Akinek nincs unitede az szóljon nekem. És szervert nem fogok fizetni mert a végén a nadeo azt is lelövi...
KATTIDE
If vs. TSA
WarA mai warunkat elvesztettük.A 2 tech pályán kijött a különbség a két csapat TECH szekciója között.Dirtit egy kicsivel több koncentrációval hozhattuk volna... Szerintem ha egy kicsivel stabilabbak vagyunk azt lehozzuk.

Az eredmény mapokra bontva:
1. Offroad cup HCT 22 6-7
2. ESL - Pharoah 3-7
3. K.A. Fullspeed 7-6
4. ESL - Two to tango 0-7

Összesített eredmény: 1-3(16-27)

ui.: Még 1 felkészülési war lesz MCSB előtt.Ott próbáljunk meg stabilak lenni.Szerintem warmapjaink maradnak ezek (K.A. Fullspeed, Offroad Cup HCT 22),de nem biztos. :)
Bye: Tony
MCSB4
BajnokságJanuárban indul a 4. Magyar Csapat Bajnokság, ami most meghívásos lesz. A meghívott csapatok:
AlmostAngels N-ter IF THI DOH BMF DTB MWR JOKE RSNG FC TSA SNR Ozone CRD WOLF REVIVAL SLT PH
Ez azt jelenti hogy indulhatunk. Na de ehhez minimum 5 ember kell, és a tegnapi war után erősen kétséges hogy vagyunk-e elegen. Én azt mondom hogy mindenképpen induljunk. Úgyhogy aki tud jönni az jelezze kommentben a hír alatt. Ha nem lesz 8 jelentkező akkor tgfeztezünk kicsit. ;)

Frissítés: RSng-vel indulunk együtt, a kis taglétszámunk miatt. A csapat fele már tudja, remélem a másik felének se probléma.
BMF funwar
War
Ma este a BMF csapat ellen waroztunk, 2 mapot ők választottak, 2-t mi. Sajnos Simy és Devil nem tudott eljönni, így 5en voltunk csak (Badboy, Bátor, Alex, Tony, Anf). Az első map az egyik BMF map volt, átgyalogoltak rajtunk, 0-7 oda. :D A második a Keyo volt, amin sok volt a bug sajnos, így 5-7 oda. A következő a Fresh volt, 2-7, inkább nem részletezem. :D A negyedik mapnak nem volt különösebb tétje már, de ez volt a legizgalmasabb. Sok döntetlen és hajszálon múló körök után 5-5 volt az állás. ez volt a legnehezebb kör talán, de elhúztunk 6-5re, és bátor megadta a kegyelemdöfést nekik, 7-5 ide. Ezzel 1-3 lett a war a BMF-nek, de az utolsó mapon nagyon jók voltunk grat srácok :D Na és persze a BMF-nek is grat. Ja és még annyit hogy Szili mátol nem tag...
Üzenetem
Tagok
A tegnapi HB végezetével akartam a most következő sorokat mondani nektek, de mivel elhúzódott és kevesen maradtunk, meg nekem mennem is kellett, azt gondoltam majd más nap leírom egy hírben...
Szóval úgy döntöttem, hogy kilépek a csapatból. Az utóbbi kupákon kezdtem megunni a játékot, ami nem miattatok van, jól elvagyok veletek és szeretek is itt warozni. De azt hiszem egy új környezetben megfelelni új kihívást jelentene, mert amióta csak játszom a TSA volt az egyetlen klánom és talán megérett ez az egész. ATesszal már megbeszéltem a dolgot, szerinte is néha kellhet a váltás, a megújulás a játékba... És hát így terveztem, hogy egy jó hangulató HB után elköszönök tőletek és az AA csapatánál folytatom. Remélem nincs harag és tartjuk a kapcsolatot továbbra is és azt is remélem, hogy megmaradtok még sokáig ilyen korrekt, fair, jó hangulatú csapatnak ami eddig is volt a TSA. Sziasztok
A nyolcadik HB!
Házibajnokság
Technikai kellemetlenséggel kezdődött ez a szombat esti összejövetel, mert a webadmin beszart, így nem tudtuk átállítani a szervert a szokásos rounds pontrendszerbe. Kísérletezgettünk CUP móddal, de nem volt jó a pontozása, majd úgy volt, hogy TEAM móddal 1vs1ben játszunk kisorsolva a párosításokat, amit el is kezdtünk, de az Ember-Mike meccs után rájöttünk, hogy holnapig is itt fogunk ülni mire ezzel végzünk... A hivatalos döntést Succ közrejátszásával meghoztuk: Simyt és engem csapatkapitánynak tettünk, és választottunk magunk köré embereket :D Mire sikerült végre elkezdenünk élesben játszani, már majd 1 órával a kezdési időpont után jártunk :D

Egy pályán sem sikerült ugyanolyan összeállításban játszani, mindig lépett valaki, és valaki mindig jött is... :D Ez a screenekből kiderül a galériában (5 VIP-tag vett részt), de az eredményeket azért leírom itt!

Bátor téboj mapja: Szoros küzdelmet követően 7-6os eredménnyel szerezte meg a vezetést a kék Solymi-csapat. (1-0)
Áron FS alkotása: Egyenlítettek Simy piros ormányosai, 7-3. (1-1)
Solymi map: Ide-oda jöttek a pontok, de végül Simyék örülhettek, nem csak 7-5ös győzelmük miatt, hanem mert fordítottak is. (1-2)
Simy map: Mintha az Újpest-Fradi lett volna, elsöprő ormányos győzelem, már sorozatban a harmadik volt nekik, és ezzel a 7-0ával meg is léptek a kékektől. (1-3)
éhes vagyok map (a primitív névből kitalálhatjuk, ez Anf mapja :D): Felráztam fiaimat és kis híján egy az egyben visszaadtuk nekik az előző megalázást, de 1 pontot összekapartak a makkerek, 7-1! (2-3)
We Love Szente (Mike for president :D): Úgy is mondhatnám, hogy ismétlése volt az első pályának, kiélezett játszma, de a döntő körben megint mi örülhettünk, 7-6 és ezzel egyenlítettünk. (3-3)
A 'légkör' érezhetően megváltozott a szerveren, mindenki komolyra vette és a végén 4-4 főre fogyatkozott csapatok közül senki sem akart egy ilyen fordulatos meccsen alul maradni...
A döntő pálya végül Tonié lett: Döntő maphoz méltóan szorosra sikeredett ez is, mint már nem egy pálya ma, sok draw volt és benne volt a meccsben, hogy mindent eldöntő körre kényszerülünk de a kék tsapatom behúzta még előtte, 7-5. És ezzel 1-3ről fordítva megnyertük a 8. TSA HB-t. :D (4-3)

Na hát ez történt eredményekben :D Egy összezörrenés volt Succ és Tony között, de ettől elteintve jó hangulat 'uralkodott' végig aminek nagyon örültem. A végére jól jött ez a felpaprikázott helyzet, egy kis komolyságott vitt a játékba, mert előtte nagyon elfunoltuk az egészet (ami persze nem baj :D).
Hát most először nem egy személyes győztest hírdetünk a házibajnokságok történetében :D Az is biztos, hogy az eddigi leghosszabb HB volt, mutatja ezt az is, hogy sokak nem tudtak végigmaradni (persze ez a webadmin remekül időzített meghibásodásának is köszönhető). GG:) Screenek nem soká
Indul a negyedik Vill szervezésű F1 Kupa
TrackMania


A divizsönván (D1) meghívottjai közé Tőlünk is kerültek be emberek: Trax, Solymi és Simy személyében
Az első futam időpontja: November 6, szombat 16:00 (házibajnokság is ezen a napon van, de 4 órával az F1 Kupa után így aki akarja nyugodtan célkeresztbe veheti mindkettőt :D)
8. Házibajnokság
Házibajnokság
A múlthéten számunkra véget értek a HMC küzdelmei, sajnos nem játszhattunk helyosztót ezen a hétvégén az RSngvel (pedig szerettünk volna), így rosszul fejeztük be a kupát, de összeségében nem volt olyan rossz ez.
Viszont így felvetődött az ötlet, hogy rendezzünk HB-t, ami történetesen már a 8. TSA HB lenne. :D Szerintem egyértelmű, hogy saját mapokon a legjobb ilyenkor játszani, így fun :D

Mapok:
  • тѕанв - Redraft (Solymi)
  • FullSpeed by Aron (Áron)
  • tsa.hb (Tony)
  • éhes vagyok (Anf)
  • Łaחza (Simy)
  • шє Іоvє ѕzєитє.сѕава! (Mike)
  • T_boi (Bátor)
És küldhettek még nyugodtan :D Némelyik úgyis rövid hamar átfutunk majd rajtuk. :D

Időpont: szombat 20:00 (VIP tagok jöhetnek)
Taglista
Alex
Anf
Bátor
Crystal
Kárpátia
Lehoczky
Nero
Tony
Wans
Uluwme
Krisz
Diablo
Doxy
Hot Iron
Frex
Aron
Bad Boy
Levi
Cooler
Mike_Slevery
Aktív
Inaktív

» VIP tagok «
Prefix
$000тѕа$fff´
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

09/01/2016 04:10
tele van a fórum hát khm nem odaillő reklámokkal xd

09/01/2016 04:08
petrov

11/03/2012 11:26
Solymos Bence keress meg Grin

21/02/2012 19:00
Solymi adjmár egy FB-t vagy valamit GrinDD

24/01/2012 23:22
Anf valami életjelet adjál már ! utolsó mcsbre nevezve vagy a sorainkba dirtre vagy speedre jöhetnél igazán gyakorolni és warozni!

24/01/2012 23:22
nekem is hiányzik a régi csapat Grin

13/01/2012 20:28
Hiányoztok Grin

09/01/2012 22:51
Anf egy szellem. őt nem lehet elérni majd ha csak ö is azt akarja Smile

08/01/2012 13:28
Anf hogy lehet téged elérni?

19/12/2011 21:34
néhanapján én is feltévedek forever-re.. de most majd MCSB alatt az MWR színeiben fogok játszani.. Grin