Amnesia elleni fun war
Írta: hotiron - Dátum: April 15 2011 21:58:38
Megkaptam a lehetőséget hogy hírt írhassak a mai fun warról. 5 fős volt ma este a csapatunk: Anf, hotiroN, Kárpátia, Seva és Tony.


Nem volt zökkenőmentes a kezdés ugyanis az Amnesia csapata arra lett figyelmes hogy a mi nem ugyanazt a speed mapot küldtük el nekik, mint ami fent volt a szerverünkön. Lényegében ugyanaz volt a map, csak a mi verziónk tisztított volt, viszont szerintük bugosabb volt, az övéké laggos volt... Megoldottuk a problémát egy NEXT gombbal. Így végül a mi tech mapunkon kezdtünk, nagyon szépen és stabilan mentünk 7-0. Nero szerverpluginjainak köszönhetően az eredményjelzőn jól látszott, hogy a két csapat köridejei között másodpercek voltak... Jött az NFS map. A lendületünk nem tört meg és főleg Seva vezérletével ezt is 7-0ra nyertük meg. A swensen mapon is hasonlóan sima volt az állás végig, itt azért 1 pontot hoztak rajtunk. Az egyik olvashatatlan nevű srác az ellenfélből nagyon korrekt és egyenes gyerek volt... Játszani nem tudott, így azt gondolta inkább provokál egy kicsit, amit én fel is vettem és visszaszóltam neki. Ezért már bocsánatot kértem a csapattól, a lényeg hogy az Amnesia egyik játékosa ezután bedobta a törölközőt, mondván nekik ez nem fun és hogy milyen moderálatlan csapat vagyunk mi... Ki másban a szálkát magában a gerendát se...:)

Na mindegy, nagyon jól mentünk és nem hiába gyakoroltunk végre megint nyertünk. GRAT!!

A nem megjelenők Bátoron és Lehoczkyn kivül a csapat közös döntése alapján ultimátumot kapnak, vagyis ha a két hét múlva esedékes waron nem pedáloznak, akkor bizony elköszönünk tőlük

Tony: VSCre mindenki szedje összemagát, egy tisztességes eredményt összekéne szedni!