Turbós kémény szerelés

klíma szerelés

Túlnyomásos kéményekEz a weboldal eladó!
2007 novemberben indult, első sorban turbós kémény és szerelt kémény címszavakra van optimalizálva.
Ahogy Ön megtalálta úgy találják meg a leendő ügyfelei is
20/5372009

2015. január 1.-től Magyarországon kizárólag kondenzációs kazánokat lehet telepíteni. A kondenzációs kazánoknak a régi tipusú -gravitációs- kéményektől eltérő, tulnyomásos kéményrendszerre van szükségük.
A zártégésterű kazánok, egyre több hagyományos, nyílt égésterű gázkészüléket váltanak fel otthonainkban.
A kondenzációs kazánok kémémyrendszere, funkcióra és már küllemre is egészen más mint a hagyományos értelemben vett gravitációs kémények, ezért sokkal szigorúbb feltételeknek kell megfelelniük.
A zárt rendszer mint, a nevében is jelzi, teljesen elzárja az égési folyamatokat a lakás légterétől. A kazán turbó ventillátora, az égéshez szükséges levegőt, egy teljesen zárt csőrendszeren keresztül a szabadból szívja, majd ugyan ezen a rendszeren keresztül távolítja el az égésterméket. A zárt égésterű kazánok kéményeit koaxiális, vagy osztott rendszerekben építjük, a kazán teljesítménye és a telepítési hely adottságainak függvényében. A kémény anyagát -alu, pps, acél-, szintén a telepítési hely határozza meg.
Ha Ön is ezt a biztonságosabb, takarékosabb és környezet kímélőbb technológiát választja, akkor számolnia kell vele, hogy az eddig használt kéményét, korszerűsítenie kell, vagy esetleg ki kell válltania egy, a készülékhez tartozó kémény rendszerrel.
Cégünk vállalja a gázkészülék cseréjét, a kéményrendszer kiépítését, az engedélyezéssel és a beüzemeléssel járó összes ügyintézést, mind a kéményseprő hatóságnál, mind a gázszolgáltatónál.
Kérje szakembereink tanácsát, ingyenes helyszíni felmérését!