Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ)
Telefon: +36/30/919-6386
E-mail:
turkeys.humanrights@gmail.com

Utolsó frissítés: 2011.12.15.

Új Jogvédő Szervezet Alakult! (TÉESZ)

2011-11-26.
TERJESZD!

Politikai gyilkosságokra ellenreakcióként: török human rights szervezet!

A németek apartheid és fasiszta gyilkosságaira válaszul török életvédő szervezet alakult!

 
 Angela Merkel német kancellár, Werner Faymann osztrák kancellár, és orbán viktor magyar kancellár fékevesztett apartheid, rasszista, fasiszta sorozatgyilkosságai és egymás faji alapú titkosszolgálati sorozatgyilkosságainak kölcsönös pártfogása, az életvédők és Keresztények világszerte való üldözése, betiltása, állandó fegyveres elhurcolása, állandó életveszélyes kormányzati fenyegetése, a török lakosok szisztematikus, Adolf Hitlerhez hasonlóan tervszerű és módszeres németországi, fasiszta állami legyilkolása hatására a mai napon megalapítottuk a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) nevű emberjogvédő szervezetet.
 
 A szövetség céljai között szerepel az Angela Merkel vezette német ajkú apartheid és fasiszta terrorista tömeggyilkos kormányzat közel egy évtizeden át védett és szervezett németországi fasiszta apartheid kormány-titkosszolgálati gyilkosságai és a tényfeltárók elleni, merkel vezette titkosszolgálati üldözések leleplezése, ezek nyilvánosságra hozása, Cikkek, Filmek és az egész bolygóra elküldött FELJELENTÉSEK tömegeiben emlékeztetve az orbán-faymann-merkel tömeggyilkosok fasiszta, apartheid, antikrisztus, világterrorista bűnszervezetben, maffiában folytatólagosan, éveken és hosszú éveken át folyamatosan elkövetett elévülhetetlen Emberiség-ellenes bűntetteikre.
 
 Ugyanúgy a TÉESZ emberjogvédő szervezet céljai között szerepel minden magyarországi és német ajkú fasiszta terrorállamban élő török állampolgárok mindenkor és mindig ingyenes, életünket nem kímélve, mindhalálig való védelme, kiemelten a politikai üldözött törökök védelme és életvédelme, emberi jogaik biztosítása, mégpedig a fasiszta náci és apartheid angela merkel, werner faymann és orbán viktor náci kancellárok bűnszervezeti bűntetteinek és nemzetközi terrorcselekményeiknek leleplezésére.
 
 Az életvédő és emberjogvédő, az állami terrorizmust leleplező szervezet alapító-elnöke Molnár F. Árpád lett, tehát a fasiszta maffiának őt kell továbbra is a leginkább gyűlölnie és üldöznie. Alelnökök Soós József (Titán) világszintű Echelon-Tanú, és Domján Tibor, világszintű Echelon-Tényfeltáró. A fasiszta állami terrorista náci bűnbanda a teljes életművüket BETILTOTTA!
 
 2011.11.24., Budapest, Hungary
 
 VADÁSZAT A FASIZMUSRA!

Aki a Szövetségbe jelentkezni kíván, írjon a turkeys.humanrights@gmail.com címre, de sokkal inkább hívja a +36/30/919-6386 telefonszámot!

*   *   *   *   *   *   *   *

Alapító és Elnök:
Molnár F. Árpád (ELI)

Alelnök:
Domján Tibor
Nagy Sándor (Naleksz)

Sajtószóvivő:
Soós József (Titán)

Apartheid politikai gyilkosságok:
Merkel, Faymann, Orbán:
a Sátán fasiszta tengelyhatalmában
(13:58.88 perc)


 

Apartheid politikai gyilkosságok:
Merkel, Faymann, Orbán:
a Sátán fasiszta tengelyhatalmában
(13:58.88 perc)


 


Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ)

Telefon: +36/30/919-6386
E-mail:
turkeys.humanrights@gmail.com

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

 

Állami Pszichiátriai Terrorizmus!

 

 web counter
web counter