Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
fgab Moderator
|
Elküldve: 2009 Márc. 18, 11:09 Hozzászólás témája: |
|
|
hmm szerintem elemezni kéne több tekintetben az imploziot, eredetét....késöbb jobban kifejtem milyen kiisérletekre akarok kijjukadni.. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Duma Norbert Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
|
simma Fórumozó
|
Elküldve: 2008 Szept. 10, 21:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Módosítanám az implóziós turbina megfogalmazást egyszerűen implózióra, így szélesebb spektrumot ölel fel. Tehát bármi ami implózióval kapcsolatos, jöhet. |
|
Vissza az elejére |
|
|
simma Fórumozó
|
Elküldve: 2008 Jún. 15, 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Nemrég, mikor már nagyon kíváncsi voltam a pisztrángra, hogy tényleg van-e a kopoltyújában spirális áramlási csatorna szereztem be élő egyedeket, hogy megnézzem , és és valóban ott van benne. A kopoltyúk alsó felében van , bár részletesen nem tudtam megvizsgálni mert a halak kicsik voltak , de a spirálpálya határozottan látszott. |
|
Vissza az elejére |
|
|
simma Fórumozó
|
Elküldve: 2008 Máj. 27, 17:39 Hozzászólás témája: |
|
|
sokat agyaltam hogy az ingyenenergia témában mihez is foghatnék neki, mert nagyon érdekel, és sok érdekes dolog megragadott, de lévén nem túlzottan értek az elektronikához , úgy abbamaradtak azok.Viszont rábukkantam a schauberger találmányaira és bizony felcsigázott ), nincs szükség különleges villamosmérnöki tudásra, és van egy biztos kiindulópont amiből schauberger is kiindult, az pedig a pisztráng, a kopoltyújában lévő spirál alakú áramlási csatorna , amin a víz átáramlik, és kilépéskor nagyobb enrgiával lép ki. Ezért lehet hogy a pisztráng a rohanó patak vizében szinte mozdulatlannak látszik.
Ezen gondolkodva arra jutottam hogy az effektus legkönnyebb produkálásához olyan spirál alakú örvénypályát kell építeni amiben a lehető legtöbb változtatható paraméter van átépítés nélkül, és nem kell minden egyes spirálpályát megformázni, hogy ki lehessen próbálni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
simma Fórumozó
|
|
Vissza az elejére |
|
|
simma Fórumozó
|
Elküldve: 2008 Máj. 10, 14:46 Hozzászólás témája: implóziós vízturbina |
|
|
sziasztok A Schauberger implóziós találmányai is kaphatnának egy témát. Mit tudtok róla, esetleg próbálokozott-e vele valaki? Legalább annyira érdekesek mint a többi találmányok. |
|
Vissza az elejére |
|
|
|