Midnight Sun - Éjféli nap

A Midnight Sun valószínűleg az utolsó része lesz a Twilight Saga-nak. A könyv tartalmilag megegyezik a Twilight-tal, kisebb-nagyobb részeket leszámítva, csakhogy ezúttal Edward szemszögéből olvasható a történet. Az első tizenkét fejezet felkerült az Internetre, az alábbi okok miatt, de a többi valószínűleg nem fog, mert a kiadó nem örül ennek az ötletnek...

Az alábbi részlet Stephenie Meyer hivatalos oldalán írt cikk egy részlete, ami szerintem elég egyértelműen leírja a történteket...
"Biztosan már többen is hallottatok róla, hogy a Midnight Sun-ról írt vázlatomat illegálisan felrakták az Internetre, de azóta "vírusosan eloszlott" a tudomásom, az engedélyem, vagy a kiadóm engedélye nélkül.
Van egy jó elképzelésem, hogy hogyan történhetett ez a szivárgás. A Midnight Sun-nak kevés másolata volt, és kevés hagyta el a tulajdonomat, de ami elhagyta, az midegyik egyedülálló volt. Olyan kicsit változtatások miatt, amiket különböző időben csináltam a kéziraton, meg tudom mondani, hogy melyik mikor hagyta el a tulajdonomat, és hogy azt kinek adták. Azt a kéziratot, amit felraktak az Internetre, egy megbízható személynek adták oda, jó célért. Ehhez nincsen megjegyzésem, azon túl, hogy azt hiszem, hogy nem volt benne rosszindulat.
Nem akartam, hogy az olvasók megtudják a történetet, mielőtt befejeztem vagy kiadták volna..."

/Stephenei Meyer/

Az írónő azt is mondta, hogy gondolt rá, hogy nem folytatja a könyvet, hiszen a való életi érzelmek kihathatnak a leírt történetre is, így lehetséges lett volna, hogy például minden Cullen meghal... De később úgy határozott, hogy folytatni fogja, de most egy ideig szeretne több időt tölteni a családjával.
Tehát a Midnight Sun írása bizonytalan ideig felfüggesztve.
 

Az írónő a hivatalos oldalán említette, hogy zene nélkül nem tud írni. Nos, itt van a saját zene-összeállítása az Midnight Sunhoz.


 

CopyRight © Human-creature