A 20. fordulóból mára 30.-ra elörehozták a
PVSK-Eger meccset. Ezt ebben a percben kezdik, így erre a mérközésre több tippet nem fogadok el.
Holnapra, 31.-re elörehozták a következö párosításokat:
Szentes - Neptun 19:00
UTE - Szolnok 19:30
Vasas - Szeged 19:30 _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Legutóbb csabszi szerkesztette (2006, Csüt Márc 30 6:05 pm), összesen 1 alkalommal
Nem is olyan régen,azt írtad,h jól állok a tippelésben...nos szeretném jelezni,h nem kívánok a továbbiakban részt venni ebben a kis játékban!
Az okokat szerintem nem kell részleteznem...
Akár törölhetsz is...
Köszike:Kriszta
Kriszta!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de megértelek és természetesen tiszteletben tartom a döntésedet. Így kiveszlek az összegezésböl. Ha egyetértesz, akkor azért még az egyes fordulók eredményeinél benne hagynálak. _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Nem is olyan régen,azt írtad,h jól állok a tippelésben...nos szeretném jelezni,h nem kívánok a továbbiakban részt venni ebben a kis játékban!
Az okokat szerintem nem kell részleteznem...
Akár törölhetsz is...
Köszike:Kriszta
Csatlakozott: Oct 30, 2005 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: vidék
Elküldve: 2006, Szerd Márc 29 6:01 am Hozzászólás témája:
Szia Csabszi!
Már éppen szólni akartam, hogy a mai meccsre tippelj le . Egerben nem ezt igérted! Kezdesz távolodni .
Remélem az egri randevunkat a dönt?ben megismételjük.
Joe barátom! Ahhoz képest, hogy szerinted nem tippeltél, Te nyerted meg a fordulót . Lapozz egy kicsit viszza.
Íme az állás 19 forduló után:
1. span 147 pont
2. csabszi 143 pont
3. tillás 141 pont
4. imrek013 132 pont
5. Big Evil 122 pont
6. SKIDROW 104 pont
7. BELABACSI 100 pont
8. silac 45 pont
9. kisslaszlo 43 pont
10. Jasek 42 pont
11. lilalali 37 pont
12. lilalevi 34 pont
13. sniper 31 pont
14. Nemo44 24 pont
14. Bobo78 24 pont
16. zizais 22 pont
span! Neked mégegyszer köszi az egri vendéglátást. _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban