Csatlakozott: Oct 30, 2005 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Friedberg
Elküldve: 2006, Csüt Jún 01 10:10 pm Hozzászólás témája:
Tillás, ez a szezonzáró jún. 2.-án miböl áll?
A díjakat milyen módon kivánja átadni a szakosztály? Talán a Puskás stadionban a szünetben? Span ott leszel? Tillás, mit szólsz az ötlethez, van még másfél nap a megszervezésére. . Na jó csak vicceltem. _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Csatlakozott: Feb 17, 2006 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: SOPRON
Elküldve: 2006, Szerd Feb 22 9:03 pm Hozzászólás témája:
tillas írta:
kisslaszlo!
Nincs benne semmi problema. Mit, ahogyan ott is irtam, szabad orszagban elunk. Mindenki azt tesz, amit akar!
HELLÓ!!!!
Ez mind OK, de én úgy éreztem, hogy nem -úgymond- uriemberként válaszolt.
Csak úgy megjegyzésként: valakit el lehet küldeni a k....va anyjába magázva és tegezve is, de a lényeg ugyanaz.
Csatlakozott: Oct 14, 2005 Hozzászólások: 208 Tartózkodási hely: Rákospalota
Elküldve: 2006, Szerd Feb 22 3:18 pm Hozzászólás témája:
csabszi írta:
A portékát amit majd lehet vásárolni azt szigorúan csak interneten keresztül lehet majd vásárolni, vagy esetleg a hazai meccseken is élöben?
csabszi!
Mivel tudom, hogy most jossz haza hetvegen, ezert kerlek irj privatban, hogyha szeretnel valamit! Megprobalom ledumalni.
A kerdesedre pedig a valasz: jovo heten egyeztetek szakosztalyelnokunkkel es akkor tudok konkretabbat mondani. Ez most csupan beharangozo, hogy lehet erre is keszulni!
Csatlakozott: Oct 30, 2005 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Friedberg
Elküldve: 2006, Szerd Feb 22 3:10 pm Hozzászólás témája:
A portékát amit majd lehet vásárolni azt szigorúan csak interneten keresztül lehet majd vásárolni, vagy esetleg a hazai meccseken is élöben? _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Csatlakozott: Oct 14, 2005 Hozzászólások: 208 Tartózkodási hely: Rákospalota
Elküldve: 2006, Csüt Feb 16 3:46 pm Hozzászólás témája:
csabszi írta:
Tillás!
Tudni már, hogy hány órakor kezdödik a retkek ellen a meccsünk 25.-én? Remélem, hoghy a fociról kényelmesen át lehet érni. Meg meg tudnád adni a címet, hogy hol van az uszodájuk? Mindenképpen ott szeretnék lenni. Figyelni kell olyanokra, hogy hazai oldal, vagy vendég oldal?
Köszi elöre is!
csabszi!
19 orakor kezdodik a meccs. Ha ramesz itt az "ING, Férfi OB I." linkre a menuben, akkor meg tudod nezni, ha a zodek nevere klikkelsz. Nem kell, mert egybe mosodik mindket oldal, hiszen lelato is alig van.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban