Az egyiket toroltem.
De, megoldhato lenne. Ezugyben tobbet nem tudok es nem is akarok mondani.
A masodik gondolatodhoz sem tudok mit hozzafuzni. Csupan talan annyit, hogy a legfrissebb hirt marcius 6-ra tette fel a szerkeszto...
Bocsanat, de ezen egy kicsit mosolygok.
Hogy mikor teszi fel az eredmenyt, ismetelten nem tudok es nem is akarok beleszolni.
Igyekszem, ami erombol kitelik. Szeretnem ujra valahogyan felvillanyozni azokat, akik hianyoznak a lelatorol.
HELLÓ!!!!
Köszi!!!!
Amint írtam nem is -hogy mondjam, írjam- Neked címeztem konkrétan, mondjuk úgy, hogy "hangosan" gondolkodtam.
A megoldást nem is Töled várnám, mivel Te mindent megteszel ezügyben -legalábbis én úgy látom- és ezen infó(k) itt megfelel(nek) nekem, meg gondolom a Többieknek is.
Továbbra is várom Töled az "adatokat" -az elözöekben leírtak nevében is!!!!-.
Az egyiket toroltem.
De, megoldhato lenne. Ezugyben tobbet nem tudok es nem is akarok mondani.
A masodik gondolatodhoz sem tudok mit hozzafuzni. Csupan talan annyit, hogy a legfrissebb hirt marcius 6-ra tette fel a szerkeszto...
Bocsanat, de ezen egy kicsit mosolygok.
Hogy mikor teszi fel az eredmenyt, ismetelten nem tudok es nem is akarok beleszolni.
Igyekszem, ami erombol kitelik. Szeretnem ujra valahogyan felvillanyozni azokat, akik hianyoznak a lelatorol.
Sajnalom, hogy csak akkor lehetseges ez, ha nem utazom el a csapattal.
HELLÓ!!!!!!
Már elnézést, de ez a "hivatalos" honlapon nem megoldható
Nekem már az is "furcsa" volt -jelenleg is-, hogy annak "kezelése" elég hányatott!!!!
Az adott eredmény pl. még a meccs befejezése után fél nappal kés?bb sem látható
Ez elég érdekes!!!
Viszont a Te "közvetítésed" kellemes meglepetéssel szolgált -gondolom nem csak részemre-!!!!
Tillás! Nagy elismerés az élö közvetítésért. Jó volt tudni negyedröl-negyedre, hogy hogyan alakul a mérközés. _________________ Egyszer LILA, mindig LILA!!!
Elküldve: 2006, Vas Feb 26 12:24 pm Hozzászólás témája:
Szia!
Bár ismerem ?t, ezt a szlovéniai dolgot nem t?le hallottam, hanem egy régebbi cikkben olvastam. Eszerint a 2000-2001-es évben Mariborban játszott, el?tte való évben pedig a Koperben, Mariborban azt hiszem gólkirály is lett. Egyébként szerintem biztos szivesen vállalna egy interjút a honlap számára, így az itthoni közönség is megismerhetné
Blue
Blue!
Koszonom a kiegeszitesed, bar oszinten szolva, nem sok infom van Misirol. Amennyiben ezeket az adatokat tudod, ugy elkuldhetned nekem. Koszonom elore is![/quote]
Csatlakozott: Oct 14, 2005 Hozzászólások: 208 Tartózkodási hely: Rákospalota
Elküldve: 2006, Vas Feb 26 11:03 am Hozzászólás témája:
Blue írta:
Szia Tillás!
Ne haragudj, hogy beleszólok a munkádba, de nézegettem a játékosok adatait és azt vettem észre, hogy a Gergely Misi volt csapatai között nem szerepelnek szlovén együttesek. Ha tévednék, el?re is bocsánatot kérek, de én úgy tudom, hogy 2001 el?tt Mariborban és Koperben is játszott...
Blue
Blue!
Koszonom a kiegeszitesed, bar oszinten szolva, nem sok infom van Misirol. Amennyiben ezeket az adatokat tudod, ugy elkuldhetned nekem. Koszonom elore is!
Csatlakozott: Oct 30, 2005 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: vidék
Elküldve: 2006, Szomb Feb 25 9:24 pm Hozzászólás témája:
Tillas!
Hát mit is mondhatnék a ma esti eredmény hallatán. Ha valaki azt mondaná, hogy ezt a meccset jobban menedzserte volna, jobb beharangozokat irt volna, az hazudik. A soraidból kitünt a számomra, hogy nagyon várod már az estét, és a feltámadást.
Ezért érzem azt, hogy most egy kicsit bátoritanom kellene téged. Anno, még a régi honlapon olvastam az elkeserésedet, mikor nem jöttek az eredmények, és talán az is hozzávezetett ahhoz a döntéshez, hogy nem csinálod tovább.
Tillas, nehogy abbahagyd!
Nekem nagyon hiányozna a honlapod, a napjaim üresebbek lennének, ha nem térhetnék vissza ide nap mint nap.
Mondom ezt úgy, hogy vidéki vagyok, és így nem tudok Pesten UTE meccsekre járni.
Fel a fejjel
Span
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban