Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Kertváros  ~  Folyópart
6 / 24 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Következő
Jason Thorn
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 12:27:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*A férfi egyszrecsak felált vállára tette táskáját rágyújtott egy cigarettára. *Mivel hogy a sötét éjszakában ment kardját is jobban szorította oldalához.*Tudta hogy bene még sosem csalódótt.*Miközben sétált kifele a fólyópartról egyre halkabban hallota a furujaszót.*Elment egy pad mellet ahol hárman beszélgetett két hölgy és egy magasabb erősalkatú férfi.*
*Ahogy elment melletük kardja tokját megvillantotta a holdsugár, haja fehérnek hatott a hó miatt és érezte hogy nem halandók mellet sétál el.
*De kardján szorosan fogta miközben próbálta leplezni hogy, új a városban.
*Nemakart balhét, tudta mit mond ki az ősi törvény de sokszor csalódott már az emberekben és másokban is.
*Nemkart zavarni ezért csak fejét billentette meg és halkan köszönt.
-Jóestét.
Ezután továbbsétált el az éjszakában, nemtudni hogy hová ..... *
Vissza az elejére
Milan Netrina
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 12:28:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Mia baj Shira?-kérdezte nyugidtan Milan és a sebéhez ért.Ujjai véresek lettek.És lenyalta rólla.nemakarta összekenni a ruháját.És egy zsebkendővel megtörőlte arcát.És rátekintett a két emberre.vaami vólt a szemeikben.Valami egy.Majd lehajtotta fejét.Haja eltakarta szemeit és arcát is.
~Nem mondhatok el semmit.Mert biztos megutálna.~gondólta és így mondta.
-És hogyvagytok ezenkívül?-mivel mást nemtudott vólna mondani.

Honover
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 12:35:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover Milan felé fordította fejét közben Shira kezét biztatásképpen megszorította.Érezte a vér szagát de ő tökéletesen uralta testét és tudatát .Viszont azt csak remélni tudta hogy Shira ösztönei még nem éledtek fel annyira hogy megtámadja látszólag régi jóbarátját....Honover megtette egyszer és ismerte az érzést és nem akarta ennek kitenni Shirát.Karját a lány derekára tette hátha az megnyugszik.

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Shira Volden
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 12:51:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Alfanőstény

Shira nagyot sóhajtott, lasan fújta ki a levegőt. Megfogta Honovere karját, és erősen megszorította, bár tudta a férfi szinte semmit nem érez belőle. egszíveseben azonnal olyan messze rohant volna amilyen messzire csak kitelik az erejéből. Hálás volt a férfna hogy ottvan. újra Mianra nézett. Próbálta kikerülni tekintetével az arcát, majd összeszedte minden erejét, és magabiztos hangon megszólalt.
- Örülök hogy nem történt nagyobb baja senkiek. - mondta, és csak remélte hogy nem hallja seni a hangja enyhe reegését.
- Bocsájts meg Milan de muszály mennem. Holnap reggel dolgozom. Restaurátor vagyok, azt hiszem még nem mndtam.- próbált mosolyogni.
- Az uriemberrel hazakísértetem magam ha már megmentett. frdult Honover felé, s jelentőségteljesen,és kissé sürgetően a férfi szemébe nézett, majd újra Miilan felé fordult.
- Beugorhatok hozzád a napokban? - kérdezte kedvesen, és reménykedett hogy a lány igent mond majd.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Milan Netrina
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 12:57:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Milan felált és elindúlt a város felé és visszafordúlt még.
-Valamikor biztos.Várnifoglak.És ekkor valami elsuhant a lány mögött .Milan ekkor intett és eltűnt a városfelé vezető úton.
~remélem nemlesz bajuk és nemjöttek semmire rá.~gondólta de ekkor elkanyarodott balra és egy kis házfelément ott eltűnt és csak a kémény vidám füstjét lehetett látni.

Honover
HozzászólásElküldve: 2005-10-31, 13:03:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Ősi Lycon

Honover tudta mért akar Shira távozni onnan de nem mutatta jelét annak hogy valami is felzaklatná.
-Akkorhát indulhatunk?
Kérdezte Shirát és Milan felé biccentett.
-Szia
Mondja és elindul Shirával az oldalán az utca felé.
Lassan haladtak és Honover még érezte hogy Milan valami miatt aggódik.
Nem foglalkozott vele.Mikor már messzebb voltak rákérdezett halkan Shirára.
-Minden rendben?

az az enyém.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Milan Netrina
HozzászólásElküldve: 2005-11-5, 10:35:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A folóparton sétált.Kissé eklmerengett amikor rátekintett a vastag jégborította víztükörre.És megondólta magát.Ráment a jégre és kicsit csúszkálva haladt.Szerette ha a jégen csúszhat.Kiskorában annyit csúszkált mint még soha.

Harkat Mulds
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 16:54:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Harkat most érkezik a folyóhoz .Egyszercsak meghallotta ,hogy valaki
segítségért kiállt .Odarohant ahonnan hallotta és egy nőt látott elmarülni
a vizben.Utánna ugrott.A nő már a víz alján volt.Megragatta ruháját és próbálta felhúzni de észrevete,hogy lába beszorult egy kő alá.Gyorsan
odaúszott kiszabadította a nő lábát .

*
Miután felvitte,a nő már nem lélegzett.Harkat megpróbálta újraéleszteni
de nem sikerült.Ezt kiáltotta-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ráborult a nő testére és sírt.Magát okolta a nő halála miatt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 20:29:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia odaért a tópartra. Szétnézett de még nem látta Nat-t. Friss szellő fújdogált és ez nagyon tetszett neki. Jól esett ahogy a bőrét lehűti és átrázza a hideg. Mintha a természet energiája áradt volna bele. Mindig szerette a természetet. Olyan megnyugtató volt számára.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 20:39:59  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat leállította a kocsi motorját, kiszállt belőle, és elindult le a folyópartra.Szemeivel kereste Furiát, majd amikor meglátta, megpróbált mosolyogni a lányra, de csak egy somolygás kerekedett ki belőle:
-Szia, jó estét.Hogy vagy?-buktak ki belőle ösztönösen a szavak.
~Basszus, hogy lehetne, amikor meghalt pár napja?~dorgálta meg magát gondolatban, de ebből senki nem láthatott semmit az arcán.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 20:52:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia látta hogy egy kocsi érkezik és Nat száll ki belőle. Nagyon meglepődött. Tudta szerint nincs Natnek kocsia. A fiú kissé erőltetett mosollyal lépett oda hozzá. Köszönt neki Nat, de valahogy a lány nem ezt a köszönést várta. Túl rideg volt neki.*
~Talán fél tőlem? Nem hiszem.~
-Hello őragyal. Örülök hogy eljöttél. Sétálhatnánk egy kicsit? -
*Furia ösztönösen bele akart karolni, de az utolsó percben meggondolta magát.*
~Talán nem is olyan jó ötlet. Ki tudja mit fog reagálni.~
*Ránézett Natra és megkérdezte.*
-Hogy telt az estéd? Mesélj nekem róla.-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 20:57:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nathan látta hogy a lány nem erre a fogadtatásra számított, de nem tehetett róla.Valahogy még új volt neki a helyzet.Meg kell szokja, hogy egy vámpírral beszélget.
-Persze sétáljunk-mondja, majd előveszi a cigijét és reflexszerűen megkínálja a lányt.Aztán mikor rájön hogy neki erre nincs már szüksége, gyorsan rágyújt és elteszi a dobozt.
-Hogy milyen napom volt?Vettem egy lakást, egy kocsit, és találkoztam két farkassal-meséli kicsit zavartan.
-És neked?-kérdez vissza, és érzi, hogy kezd egyre jobban régi önmaga lenni.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 21:10:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A lány figyeli a fiú mozdulatait. Csodálkozik hogy zavarba jön a fiú amikor cigivel kínálja őt. A szavain elgondolkozik és válaszol.*
-Tudod attól még hogy ez lettem cigizek.- és rágyújtott- Nem adom fel a legrosszabb halandó szokásom.-
*Kacsintott egyet a fiúra. Szerettevolna boldognak látni. Vagy legalább mosolyogni.*
-És kik voltak azok a farkasok? Őket nem bántod?-
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 21:13:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat csodálkozva nézett a lányra:
-Hogy tudsz cigizni,ha...tudod, meghaltál?-kérdezte.
-A farkasok??Ismerősök, de kérdés meddig leszünk jóban.Neked milyen volt a napod?Vagy éjszakád?Nem is tudom hogyan kérdezzem.-mondta kis elkeseredéssel a hangjában.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 21:22:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Azt én sem tudom. Valahogy ösztönösen jön. Arra pedig próbálok nem gondolni hogy halott vagyok. Érdekes hogy ilyen barátaid is vannak. Azt hittem te vagy a hóhér.-
*Felnevetet.*
-Tudod az én napom elég vicces volt. Találkoztam egy Tomas nevű spanyol fazonnal. Azt hitte magáról hogy vámpír. Meg akart csapolni. De emellett össze ismerkedtem egy Wex nevű illetővel. Rendes ember, csak talán kissé kélysóvár. És végezetül megmentettem egy nő becsülett, vagy talán életét is. Ennyi a sztorim.-
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 22:47:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nathan meglepődött:
-Hóhér?miért lennék az?És ők nem a barátaim, csak ismerősök.Szerintem nem lehetek velük barátságban-mondta, azzal sóhajtott egyet és leült a földre.
-Meg akart csapolni?Mármint?-nézett értetlenül a lányra Nat.
-És kit mentettélmeg?Mondjuk ezt örömmel hallom-teszi még hozzá.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:03:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia leült Nat mellé és nézte a fiú reakcióit.*
-Nem akartalak megbántani. Bocs. Tdom kicsit morbid a humorom.-
*Kicsit közelebb ült a fiúhoz. Annyira hiányzott neki az érintése, de nem merte megkockáztatni.*
-Tudod a fickó úgy gondolta hogy majd kiszívja a véremet. Hát nem vicces? Egy piros kocsival volt és az volt ráírva El Vampire. A nőt akit megmentettem meg akarták erőszakolni. Hányok az ilyen bunkóktól.
*Megpróbálta viccesen előadni magát. Hátha jobb kedve lessz a fiúnak tőle.*
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:08:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nathan átölelte a lányt és úgy mondta neki:
-Örülök hogy megmentetted azt a lányt.Tudtam, hogy nem lennél képes ártani másoknak, pláne nem ölni, akarva-akaratlanul.-majd elmosolyodott ésmegpuszilta a lány fejét.
-És nem bántottálmeg, szeretem a morbid humorodat, -vigyorgott mostmár Nathan teli szájjal.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:23:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia nagyon örült Nat közelségének, hogy átkarolta végre. Mintha egy kő esett volna le a szívéről. Oda simúlt Nathoz és beszivta illatát. Érezte a szíve dobogását és ez nagyon megnyugtatta. Elkezdte simogatni a karját és duruzsolva megszólalt.*
-Úgy örülök hogy vagy nekem. Melletted minden olyan egyszerű és nyugodt.
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:26:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Tudod Furia-suttogta a lány fülébe Nathan-nem sokáig marad ez így.Hiába akarom majd megakadályozni, előbb utóbb fel fog keresni a teremtőd.Beszélni fogsz vele.Én csak arra kérlek, próbálj meg nem embert ölni, akárki is legyen az illető, vérszerzés céljából.-mondta, majd magához szorította a lányt.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:36:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A lány aggódva nézett a fiúra.*
-Tudod hívott a teremtőm, és majdnem meg is találtam de nem akartam hozzá menni. Tudom hogy kéne, de szerintem azonnal megölt volna. Túl emberi vagyok még hozzá. Tudod ő olyan kegyetlen. Nem tudom honnan kéne vérhez jutnom. Tudsz valami humánusabb megoldást?
*A kezét szorongatta a fiúnak és várta a felszabadító segítséget.*
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:42:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nathan megszánta a lányt.Annyira kétségbeesetten mesélt neki olyan dolgokról, amiket nem szabadna tudnia, hogy Nathan sajnálta Furiát, ugyanakkor valami hideg, el nem múló gyűlöletet is kezdett érezni a torkában, mely a lány teremtője felé irányult.
-Nemmuszáj ölj a vérért, Furia.Tudomásom szerint ti vámpírok a harapás okozta sebeket képesek vagytok eltüntetni valami nyalásnak nevezett dologgal.A menetével nem vagyok tisztában.De akár ihatsz a kórházban lévő vértartalékból is.-mondta neki a fiú, majd rágyújtott még egy cigire, és most már szándékosan a lányt is megkínálta.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-8, 23:55:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A lány figyelte Natot és amit mond. Nem szerette volna ha bajba kerül miatta. Aztán a cigire figyelt és elvette.*
-Kösz a cigit. Egyenlőre hagyjuk ezt a témát. Szeretném magam jól érezni egy darabig, veled.-
*Furia hozzáért Nat arcához. A lány keze hűvös volt, de mintha apró energiafoszlányok áramlottak volna belőle. A szeme csillogott ahogy Natra nézett és sóvárogva a szájához dörzsölte a sajátját. *
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-9, 0:00:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat is benne volt hogy hanyagolják most ezt a témát, nemvolt kedve ahhoz, hogy teljesen letörjön.Ekkor hozzáért az arcához Furia.
~Milyen hideg keze van, pedig pár nappal ezelőtt ezek a kezek még élettel teli voltak és melegséget sugároztak magukból.Már csak a szeme, a szeme ugyanaz mint régen.Azok az elbűvölő szemei, amiket annyira szerettem~gondolta, és forrón viszonozta a lány közeledését.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-9, 14:20:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A lány elgyengült Nat ölelésétől. Miközben csókolóztak úgy érezte bele akar harapni a fiú szájába és megízlelni őt. Valami erős késztetést érzett hogy ezt megtegye. Mintha ez is csak úgy hozzá tartozott volna a dolgokhoz. Végigfutott a hideg az agyán a gondoltattól és visszafogta magát.*
~ Ez nem vezetne semmi jóhoz. És úgysem vagyok éhes.~
* Elhesegette a gondolatait és hagyta magát elcsábítani, beleolvadni a fiú karjaiba. Még sosem érezte magát ilyen jól Nattal. Talán a vámpírlét okozta kifinomult érzékeinek köszönhette, de lehet hogy csak mert annyira szüksége volt Natra. Ő volt az utolsó kapaszkodója az emberiséghez, és nem akarta elengedni.*
Vissza az elejére
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-9, 16:26:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

*Miközben Vancha a folyóparton sétálgatott meglátott egy gyönyörű nőt aki alig tudta féken tartani kutyáját aki éppen egy másik ebbet ugatott.Oda ment a hölgyhöz és segített neki kordában tartani háziállatát.Miutn a másik kutya továbbált és ez az eb is lenyugodtt a nő is felé fordult.
-Köszönöm,hogy segített-mondta.
-Nincs,mit.Figyeljen arra gondoltam,hogy máskr is össze jöhetnénk, mondjuk a discóban.
-Rendben van.
-Este 8-kor?
-Jó.
-Vislát este.
-Viszlát.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-12, 21:28:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Fél óra múlva Nat ránézett Furiára:
-És most mihez fogsz kezdeni?Mármint nem fog senkinek sem feltűnni, hogy csak esténként mozogsz?-kérdezte a lánytól, majd rágyújtott egy cigire.Élvezte ahogy a füst feszíti a torkát, és miközben letüdőzi, végigkarcolja a légcsövét.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-12, 23:52:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Fuira kissé bágyadtan pislogott Natra. De nagyon élvezte a társaságát.*
-Tudod nem hiszem hogy feltünne valakinek. Nem sok embert ismerek errefelé. Esetleg neked kell megszoknod a dolgot. De szerencsére már elintéztem félig a lakást a kertvárosban. Tényleg ,nem is tudtam hogy van kocsid. Mit szólnál hozzá ha elmennénk és megmutatnám?-
*A lány egy nagy puszit nyomott Nat arcára és rámosolygott.*
-Hosszú még az éj és örülnék ha velem töltenéd. Lenne pár tervem.
*Kérdőn meredt Nat szemébe és reménykedett hogy tetsző válasz kap.*
Vissza az elejére
Nathan Hawkins
HozzászólásElküldve: 2005-11-12, 23:58:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Nat kedvesen nézett a lányra.Örült, hogy nem vesztette el a hitét.
-Igen, vettem egy kocsit, meg egy lakást is.Tudod,most hogy felemelték a fizetésemet, megtehetem-mondta nevetve a lánynak.
-Persze, szívesen elviszlek kocsival, éshát kíváncsi is vagyok a lakásodra.No meg az estére, hogy miket tervezel számomra-nézett a lányra, kézenfogta, és felhúzta a földről:
-Akkor mehetünk?-kérdezte.
Vissza az elejére
Furia
HozzászólásElküldve: 2005-11-13, 0:21:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Furia örült a válasznak és megfogta Nat kezét.*
-Akkor irány a kocsi. Kiváncsi vagyok hogy vezetsz.-
*Kacsint Natra.*
-Na meg persze még sokminden másra.-
*Jelentőségteljesen a fiú szemébe nézett.*
-Terveztem egy koncertet is mára, de félek arról lekéstünk. Viszont az edzést is máskorra tartogatnám. De megmutathatnád a gitár tehetséged. A cuccaim már a lakásba vitettem.-
*Beszálltak a kocsiba és rákanyarodtak az útra.*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
6 / 24 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Kertváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban