Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Cafe La Plata & Restaurant
13 / 32 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Következő
Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-18, 21:01:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Jó sokat tudsz róluk.Ezt a vadászoknak meg kell tanulniuk,vagy simán tudsz ennyi mindent.-Nam is biztos,hogy találkozok akár egy vámpirral is életem során.Tényleg,hányan találkoznak általában a vámpírokkal?
~Valyon milyen lehet vámpírnak lenni.Ha esetleg meg tudnám találni az ősatyát akkor többet is megtudhatnék róluk.Lehet,hogy vámpírrá változtatna.Furcsa lenne.Vagy esetleg lesz.Majd méglátjuk
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-18, 21:05:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Kutakodtam.Szoktam olvasgatni.-és mgitta az italát.
*Majd elgondolkodott.
-Nemtudom.Ginger többet tudna mondani neked.Ő vámpír.Én csak egy kotnyele vadász.-és avval az arcán lővő egyik sbet egy tapasszakl betapasztotta.
/bocsika de megyek/

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-18, 21:18:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Jó.Majd megkeresem.Nem látszol boldognak,hogy ennyire rajongok a vámpírokért.Bár megértem,mert te vadász vagy.És bárki láthatja,hogy eléggé összejöttünk.
*Vancha is befejezte az italát.*
~Ha neki nem is jövök be,de ő nekem tetszik.Megpróbálom tartani vele a kapcsolatot akkor is ha vámpír leszek.Feltéve,hogy találkozok egyáltalán az ősatyával és túl is élem a találkozást.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 8:40:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Vancha ha akarod segítek neked.-mondta és elgondolkodott.
-Szóval izé.Én belédzúgtam és nem vagyok mérges,hogy vámpír akarsz lenni.Nem parancsolhatok senkinek.-fejezte be.
~Semmi értelme ellentmondani neki.Ha ez akar lenni akkor az lesz.~gondolta.

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:12:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Nekem is tetszel.Úgy látom nem nagyon tetszik neked ez a téma.Ha akarod beszélhetünk másról.
~Nem szeretném ha olyanról beszélnénk ami nincs ínyére.Valyon együtt maradhatunk,ha vámpír eszek?~
-Csak még annyit szeretnék kérdezni,hogy szabad-e egyáltalán járnunk,ha vámpír leszek.Mert mostmár tudok erről a dologról és nem tudok tovább élni halandóként,úgy,hogy ennyi mindent tudok a világ rejtett dolgairól.Szerinted lehetséges?
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:17:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Nemtudom.-válaszolta és megvonta vállát.
-És kérsz valami ennivalót vagy inni valót?-kérdezte áttérve másik témára.
Majd az üres poharakat nézte.

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:21:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Hát egy kis tea jól esne.Mellesleg mindjárt itt a karácsony.Ha eljössz hozzám remélem hozol abból az isteni sütiből.
~Úgy látom kezd jobb kedvre derülni ennek örülök.~
*Ketrin közben odahívott egy pincért és leadta a rendelést.*
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:28:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Persze.Hány tepsivel hozzak?-kérdezte meg.
Majd a pinér felé fordúlt.
-Két teát kérnénk és egy tál te süteményt.-a pibncér felírta és el is ment.
-Remélem nem gond ha rendeltem ijet.
Majd kicsit elgondolkodott.Közben véletlenűl megvakarta az egyik sebét mej elkezdett vérezni egy picit.
Egyből egy kendőtt rakott rá ami ekltakarta a sebet is vele.
-Hát sok idő mire rendbe jövök.

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:33:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Nem hiszem,hogy sok kell.Két tepsi max.Mellesleg nem baj,hogy rendeltél tasüteményt.A vadászok nem tudják begyógyítani a sebüket?Ó,bocs megint visszatértem a témára.
*Közben kihozták a teákat és a süteményeket.Vancha ivott egy kicsit a sajátjából.*
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:43:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Hát legalább nem leszünk éhesek.-tette hozzá mosolyogva.
-Majd segítesz a hátamon a sebet lekzelni?

Vancha March
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:47:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Arcilla
IV Arcilla

-Igen.Szerintem valaki meg tud gyógyítani.Keressünk valakit .
*Megitták a teájukat és a sütit is megették.Felálltak és elindultak,hogy keresenek egy vadászt aki be tudja gyógyítani a sebeket.Fizettek és kiléptek az utcára.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-19, 9:48:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Hát rendben.Csak egy sebet nemtdtam leápolni az a hátamon van.Elkisérsz a koleszig?-kérdezte halkan.Majd megitta a teáját és pár sütitis evett.
~Meg van a vacsi is.~és felállt.

Harkat Mulds
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 11:40:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Harkat most tér be a kávézóba.Meglátja Dszamiliát meg Shirát és odamegy hozzájuk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 11:48:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Maxék odaértek a kávézóhoz.Max kinyitja az ajtót és előreengedi Dzsamit, majd ő is belép utána.Bent kellemes meleg fogadja őket, és egyből leülnek egy szabad asztalhoz.Max leveszi kabátját, és a mellette lévő fogasra felakasztja Dzsamiláéval együtt.Mire visszaül a helyére, odaért egy pincér is.Max Jinny-bébire néz:
-Mit kérsz?Én egy karamellás capuccinot kérek-mondta.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 11:57:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

Nagyon jo volt beérni a melegbe. Bár nem vette észre az utcán hogymennyire átfagyott, most mégis megváltás volt belépni. Jó volt végre lekucorodni egy asztalhoz, és átmelegedni egy kicsit.
~Milyen figyelmes~mosolygott rá kedvesen, mikor Max felakasztotta a kabátját.
-Az nekem is jó lesz köszönöm-válaszolt, majd elővett egy cigit, éspróbált rágyújtani. Sajnos az ujjai teljesen le voltak fagyv, és igy inkább csak szerencsétlenkedett.
Ránézett Max-re: -Figy, adsz tüzet? Ez most nekem nem megy.-

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:02:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Max ránézett a pincérre:
-Akkor két karamellás capuccinotkérünk-majd odafordult Dzsamihoz, és sajnálkozva tárta szét a kezét, mikor a lány tüzet kért tőle:
-Sajnos nemdohányzom, cukorfalat-a végét sajnos elnevette, majd látva Dzsami villanó tekintetét, megenyhült:
-Nyugi, a cukorfalattal vicceltem, de van tüzem-azzal elővette zsebéből a Zippo öngyújtót, és meggyújtotta Dzsami cigijét.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:08:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

-Most mi van?! Az hogy néha rágyújtok? Vagy hogy nem tudom meggyújtani? Látom elemeben vagy, mint mindig. Humorod pótolhatatlan, mint eltört orrod-nevetett, és közben ráfújta Max-re a füstöt, hadd köhögjeön egy jót.
Nagyon jol érezte magát. Ez a nap tényleg egész jol sikerult eddig. Örült annak is, hogy Max-et kitudta zökkenteni egy kicsit, és hogynem foglalkozik a munkájával. ~Biztos kellet már neki egy kis kikapcsolódás~ˇgondolta, miközben elég feltünően elbambult.

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:12:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Max kacagott Dzsamila reakcióján:
-Engem egyáltalán nem zavar az hogy tüdőrákban fogsz meghalni, Jinny-bébi.-ekkor fújta rá a füstöt a lány, de azt elfelejtette, hogy Max ha nem is dohányzott, de azért azt elmondhatta magáról, hogy passzív dohányosnak elég jó. Örült, hogy ki tudott kapcsolódni egy kicsit, és ezt a lánynak köszönhette,Annak is örült, hogy Jinny-bébi se gondol már a múltra, és hogy ki keresi őt.Elégjól beszélgettek és nevetgéltek, amíg kihozták a capuccinokat.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:17:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

Végre kihozták a várva várt meleg cappuciot. Kifejezetten jo volt megfogni a csészét. ezzel is hamarabb melegedett át.
Ahogy iszogatott ránézett Max-re és kedvesen mondta neki:-Nem is vagy te olyen érzéketlen mint amennyire mutatod. De akkor miért jó neked, hogy úgy élsz ahogy?-kérdezte eléggé érdeklődő szemekkel. Majd hozzátette:
-Ha valaki még meg is kedvelne úgy igazán, még sem teheti, mert nem olyan az életed, hogy megszerethetne.-
Mondata befejeztével, beleszívott cigijébe, és várta a választ.

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:29:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Maxet meglepetésként érték Dzsamila igencsak jó meglátású kérdései.Nemvolt kedve belemenni ebbe a témába, de úgy érezte Dzsami ennyit megérdemel~Hát legyen, elmondom neki~:
-Figyelj Dzsamila, ezt csak egyszer mondom el, többet soha.Muszáj keménységet sugároznom magamból, különben percek alatt eltüntetnének.Ilyen az én szakmám.Ez az álarc, amit már lassan 20 éve viselek, az életem mindennapos részévé vált, és ha akarnék, amit egyébként nem akarok, se tudnék változtatni rajta. És igen, jobb ha senki nem kedvel meg olyan, aki nincs a szakmában, és aki nem tudja mgvédeni magát, mert akkor általa én sebezhetővé válok, és akkor mindkettőnknek vége van.Ennyit erről.Ezért nem szeretném, ha köztünk ennél több valaha is lenne.Maradjunk csak baráti viszonyban, több egyikünknek sem hiányzik.-mondta, ésközben a szíve majd meghasadt.Nem akarta megbántani a lányt, de ezt máshogy nem tudta elmondani neki.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:46:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

Dzsami maga is meglepődött a kérdésen. Tudta, hogy amikor kérdez igazából magára gondol. Ő is olyan környezetben nőtt fel, majdnem mint Max avval akülönbséggel, hogy ő a sejk pici lánya volt, és igy a kialakult világképe is teljesen más volt. De ha ő el tudott szakadni, legalábbis eddig, akkor Max?
Miközben hallgatta a választ észre sem vette de egy könnycsepp gurult le az arcán. Ott ült az asztal másik oldalán, egy karnyújtásra Max-től, és mégis a világ másik végén érezte magát. Nem tudott semmire sem gondolni, vagy talán nem is akart. Hallgatott és érezte, hogy talán az, hogy a városba jött hiba volt, de már ha akart volna se tudott volna elszakadni. Egyszer már megtette mégegyszer ezt nem fogja engedni.

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 12:55:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Max miután befejezte monológját, észrevette hogy Dzsamila szeméből egykönnycsepp gördült alá. Átnyúlt az asztalon, és finoman letörölte az ujjával a tolakodó könnycseppet a lány szép, szabályos arcáról, és talán pár másodperccel tovább időzött a keze a lány orcáján. Majd észbekapva elkapta a kezét, és szomorúan nézett Dzsamilára:
-A világ két különböző részén élünk, Jinny-bébi, de mindig ott leszek, hogy segítsek neked, esküszöm.És Maximilian de'Arrmoise tartja a szavát, tudod jól.Megvédelek, és számíthatsz rám. Csak ne akarj belefolyni a munkámba, kérlek.-mondta, és várakozóan nézett azokba az igézően zöld szemekbe.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 13:08:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

-Nem is én kezdtem..-mondta és a tekintete inkább haragos lett már mint elkeseredett. - nem akartam belefolyni abba a hihetetlen fontos munkádba, ami a vesztedet fogja okozni..- de ezt már csak nagyon halkan tette hozzá.
~A francért kell mindennek így történnie, ~és inkább próbált témát váltani. Az előzőekből világossá vált neki, hogy Max a saját életénél is jobban szereti ezt a munkát, és inkább a hatalom kell neki és a pénz, mint hogy véletlenül is saját érzéseivel találkozzon, vagy hogy meglássa a világ szép oldalát, ami Dzsami szerint az igazi értéket képviseli. Neki már mitse számított a pénz, bosszú, hatalom. Életét, miután megszökött, úgy akarta leélni, hogy mindent kipróbáljon és csak a szépet lássa. Ez természetesen, ilyen hirtelen váltásban nem megy, de ő igyekezett mindent megtenni, és öndeledten élni, amíg lehet. Észre kellett vennie hogy Max-el ez nem megvalósítható, mivel ő már teljesen eladta magát.
A téma váltás helyett ilyen gondolatok kavarogtak benne, amit el is mondott volna szívesen Max-nek, de ha őt nem érdekli, akkor nem. Közben rágyújtott a következő cigire, és csak ült tovább elgondolkodva.

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 13:22:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Max nem értette a lány reakcióját~Hátolyan hihetetlenül bonyolultan magyaráztam el, hogy nem lehet megérteni?~.
-Épp ezt mondom, Jinny-bébi,hogy azt akarom hogy ne keveredj bele, de önhibádon kívül sem, hát nem érted??Téged védelek,Dzsamila.Nem akarom hogy történjen veled bármi is.És nem azt akarom, hogy azt lásd, hogy hű de fontos a munkám nekem, hanem azt akarom megértetni veled,hogy TE vagy fontos nekem, érted?-majd belenézett Dzsamila szemeibe és úgy mondta, vagyis inkább csak suttogta:
-Nem akarlak elveszíteni, te lány.De ezt ügyesen kell csinálnom, mert az vagyok, aki.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 13:31:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

Ahogy hallgatta a választ, elmosolyodott. Valahol örült ennek a válasznak, csak rossz érzés volt visszacsöppenni a valóságba.
-Nem akarok akadály lenni, de nem tehetek róla megkedveltelek-ezt még így nem mondta Max-nek soha. Legalábbis ennyire komolyan biztos nem.
-Lehetne, hogy a mai napra elfelejtjük, hogy kik vagyunk?-kérdezte, és arca már ugyanaz a mosolygós arc volt. -Nem engedem, hogy bármi ezt megakadályozza,..még te sem, szeretném ha mind a ketten jol éreznénk magunkat-mondta kedvesen, mikörben megfogta Max kezét és megszorította.

Maximilian de'Arrmoise
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 13:35:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Max is elmosolyodott,és viszontszorította Dzsamila kezét:
-Legyen ahogy akarod, nekemis könnyebb,ha tudjuk egymás társaságát felhőtlenül élvezni.-mondta, majd felhajtotta maradék capuccinoját.
-És mihez lenne kedved, mit csináljunk ma?Menjünk a discoba zenét hallgatni, vagy menjünk el moziba, vagy esetleg hozzám és ott nézünk filmet, vagy csaksétáljunk?Na, mihez van kedved, királynőm-mondta és a végén rákacsintott Dzsamilára.
Vissza az elejére
Dzsamila Afati
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 13:42:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
II Árnyvadász

-Kedves Uram, nemis tudom melyik lehetőséget válasszam-mosolygott vissza- a disco végül is a tied, legalább ellenőrizheted az alatvalókat.
Közben elengedte Max kezét, és ő is megitta a maradék cappucinot.
Majd fizettek, felkapták kabátjukat és elindulta vissza a hidegbe.
Ekkor már kezdett alkonyodni, és Dzsaminak csak kiérve tűnt fel hogy hogy elszaladt az idő.

Ginger
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 14:07:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Ketrin és Ginger belépnek a kávézóba. A tomboló vihar után a nyugalom szigetének tűnik a kávézó. A szél zavaró zúgása helyett halk csörümpölés hallatszik, amit a csészék és kanalak koccanása okoz. Majd helyet foglalnak egy kétszemélyes, üres asztalnál.*
-Mit kérsz? Ma a vendégem vagy. *Ginger napok óta nem mosolygott, de most boldog, úgy érzi van oka örülni.*
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 14:09:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Kinyílt a kávézó ajtaja és a hóval egyetemben két nő lépett be a kávézóba.Ketrin és Ginger leűltek egy üres asztalhoz.Ketrin intett egy pincérnek.
-Mit kérsz Ginger?-kérdzte amíg ő egy teát kért.
-Egyébként ojan jó,hogy kibékűltük.Tudod te vagy a legjobb barátnőm.És csak benned bízok egyedűl.-tette hozzá.

Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2005-11-20, 14:11:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

/előző storno/
-Egy kis teát kérnék.-és kitekintett a viharra.
-De kutya egy idő van kint nem?-kérdezte és beleborzongott amíg a hajából és a uhájáról sepregette lefele a havat.

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
13 / 32 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 30, 31, 32  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban