| Szerző |
Üzenet |
| < Belváros ~ Kocsma a teli korsóhoz |
|
|
|
Elküldve:
2005-11-26, 12:30:38
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Én azthiszem maradok a teánál.Mert azt jobban szeretem.És zőld szemeivel nézelődött bent.És kicsit ásított s.Illedelmesen persze.
-Köszönöm-mivel illedelmes volt vele Lucky. |
_________________ Minden ember egy másik világ. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 12:34:16
|
|
|
|
|
-Elnézész.-szólt oda a kiszólgálónak-Én egy forró csokit, a hölgy pedig egy teát kér és a számlát is hozza.
~Ketrin szereti akkor máskor így készülök.~
*Kihozták az italt és Lucky azonnal fizetett.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 12:38:16
|
|
|
IV Vadász
|
|
-Nagyon kedves vagy Lucky.Köszönöm.Meg kellene hálálnom valamivel.-mondta és kicsit elmosolyodott.És beleivott meleg teájába.Nagyon jól esett neki az italt.Felmelegítette testét és még a társosága is nagyszerű volt.
-Tudod Lucky veled jó beszélgetni.Ha társalgunk el is felejtem,hogy farkas vagy.-csendesen ejtette ki a farkas szót. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 12:44:40
|
|
|
|
|
-Köszönöm Ketrin, szerintem is nagyon jól eltudunk beszélgetni és én is elfelejtem, hogy amugy az ellenségem kéne hogy légy.
*Lucky már érezte milyen jó szerelmesenk lenni valakibe.*
~Még csak egy fél napja ismerem és máris szerelmes vagyok belé.~
*Majd Lucky nehezen, de végül bátran kimodta*:
-Tetszel nekem.
~Kiváncsi vagyok rá, hogy hogy reagál.~
//El kell mennem, mert az apukámnak nincs internete és az enyémen szeretne, ne menj sehova.Csak kb. 15. perc// |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 12:50:54
|
|
|
IV Vadász
|
|
/okés várok/
*ketrin meglepődött ezen és kicsit becsukta szemeit.
-Értem.-és ivott teájából.
-Én is kedvellek.-tette hozzá óvatosan.
~Nemtudm de ez gyors.Lehet,hogy tetszek neki de még nemnagyon hevertem ki a szakítást.~gondolta és kicsit kinyitva szemeit a teájába nézett. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 13:06:55
|
|
|
|
|
-Na mindegy, beszéljünk valami másról.
~Nem kellet volna, látom rajta, hogy szomorúvá tettem.~
*Megitta Lucky félig a forró csokit és megkérdezte Ketrint*:
-És milyen a vadász élet, öltél már magam fajtát vagy vámpirt??? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-26, 13:25:12
|
|
|
|
|
~Kint jobb lesz, mert mennem kell.~
-Viszlát Ketrin, majd még találkozunk.
*Majd felvette a ruháját,(fekete kalap,fekete kabát).Majd szépen, lassan kiment az utcára.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 16:35:03
|
|
|
|
|
~ Ejj, de régen ittam már Vodkát, ezt a 4dl-rt is azért húztam le, hogy keményebbnek tünjek a bedrogozott kislány elött, de mindegy ~ * húzza el a száját kedves hősünk, majd mikor felkel meglepetten veszi észre, hogy Xecsq is vele van, pedig biztosra vette volna, hogy valami pasi után szaladgál.*
~ Hmm, most egy kellemeset csalódtam benned ~ *gondolja mosolyogva, majd int a csaposnak és rendel 100%-kos narancslevet magának, mivel ő tudja, hogy az nagyon egézséges.*
- Xecsq, öreg barátom miről is hablatyoltál itt nekem össze ? *kérdezi, majd a néhány emlékfoszlányból ami megmaradt, lassan összeáll a kép, úgy mint a Puzzle- nél.*
- Szerintem is jó ötlet befoglalni valami elegáns puccos helyet, ráadásul ha jól viselkedünk még a fakabátok sem fognak ránkszállni, s felőlem jöhetnek vérszopó szörnyetegek, vagy szőrős farkassá változó emberek, szerintem mindegyik fog a golyó és ha már a babona is igaz, akkor a gyengepontjaikról szóló résznek is kell, hogy legyen valóságtartalma.* Itt kicsit félbe kell szakítania mondandóját, mivel a kocsmárps kihozta neki a narancslevet, amit az előbb rendelt.*
- Egézségünkre ! Mindent a tervre ! *emeli poharát Xecsq-ra, majd hirtelen belenyillal egy emlék, ugyanitt , ugyanúgy, de csak Xecsq járta meg nagyon Renardnak semmi baja nem esett..*
- De ugye ezt nem mi ketten fogjuk véghezvinni ? *kérdezi kissé megemelve poharát,*
- Tudod kellenek emberek, ráadásul akik elkötelezettek és nincs lelkiismeretfurdalásuk ha esetleg valamit másként kéne csinálni. *mondja poharát forgat s azt nézegetve.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 16:46:12
|
|
|
|
|
*Figyeli Renardot miközben épp bölcseket beszél magában meg is hatódik a fickón hogy iylen segítőkész és rendes emebr hisz X világéletében azthitte róla hogy egy mocsok suttyerák*
-Renard barátom
*szald ki a száján a két szócska amit ő is meglepetten értelmez*
-Nem kell aggódni már velvettem a kapcsolatot Emillel haamrosan ő is itt lesz aztán hárman átmegyünk a célépületbe.Nem kell aggódnod Don Frederico "Puccos" Garcia megigérte hoyg segíti terveinket és küld még emebrekt ha látja hogy jól haladunk a dolgokkal
*elégedetten mosolyog ahogy arra gondol hogy bizony micsoda tervek készülnek itt éppen*
-Remélem Emil nem feljti elhozni a táskát a motyóval,ha ideér átmegyünk a bárba végzünk a biztonságiakkal nah nem mindel hisz hátha segítenének nekünk ha ott vagyunk akkro szépen bevédjük a terept a kamerátat és a központi szobát Elintézi Emil egyetemista informatikus ért az iylen dolgokhoz mi meg addig szépen kitisztítjuk a lebujt és hipp hopp már a mienk is bár suzerintme nem fognak örülni jelnlétünknek de ha az elkövetkező pár napot túléljük akkor már megérkeznek a többiek is
*magyarázza majd ő is m,egemeli pohartá*
-A hatalomra |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 18:03:12
|
|
|
|
|
* Halk mobilcsörrenés zavarja meg ifjú hősünk elmélkedéseit a relativitáselméletről, gyorsan odakapja a fejét és már lehordaná barátját amiért megszakította szent gondolatmenetét, mikor az ő mobilja is megcsörren.*
- Ilyet ! *gondolja megdöbbenve, majd eszébe jut, hogy minden ember mobil akar lenni és mosollyal az arcán nyomja meg a "felvesz" gombot.*
- Igen ? *kérdezi enyhe hangsúllyal*
- Te vagy az Reni ? *szól bele hősünk egykori mecénása.*
- Te vagy az Gatto ? El sem hiszem öreg cimbora, már rég sorvasztottam le a bankszámládat, de mondcsak miért hívtál ? Mert célja biztos volt.*
- Hát, hogy kerüljem a felesleges körítést, elküdtem két emberemet a környékre az egyik legjobb mercedeszemmel, golyóálló üveg, acél borítás, szinte robbanásálló, hátránya, hogy egy igazi benzintemető, tehát vigyázni kell majd a tankolásnál.* mondja negédes hangnemben, közben hallani lehet, hogy nagyot szív jófajta szivarából és várja a miértet.*
- Te Gatto, tudom haverok vagyunk meg minden, de ezért fizetnem kell nem ? Vagy egyáltalán miért bocsátottad a rendelkezésünkre a kocsit ? * teszi fel a várt kérdést.*
- Hát hogy miért is ? Tudod kell egy kis befolyás a placcon, azt hallottam, hogy az még szűz terület és gyerekjáték lenne beteríteni a placcot.* mondja a választ.*
- Tőlem... *vonja meg a vállát hősünk, hiszen tudja, hogy idáig nem ér el Don Gatto keze.*
- Nah szesz Gatto öröm volt veled beszélgetni, kösz a kocsit és a gorillákat ! *búcsúzik el ellentmondást nem tűrően, majd le is csapja a telefont, mert észreveszi, hogy a másik is befejezte.*
- Képzeld Xecsq Don Gatto haverom, rendelkezésünkre bocsátott egy luxusmercit és két gorillát, nah mit szólsz ? Ha minden igaz akkor már itt is vannak a kocsma elött. Ki is megyek megnézni valóban igazat szólt-e Gatto vagy már rögeszméjévé vált a hazudozás. *mosolyog el, majd Xecsq-ra hagyva a számla lerendezését, kabátját felkapva "ajándékát" magához véve indul meg a kijárat felé.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 18:18:14
|
|
|
|
|
-Rendben
*haaltszik az utolsó szó hősünktől aki nem tuddott olyan jót beszélgetni mert mellette renard épp a kerület Buzogányával trécselt.miután mindketten végeztek a telefonálásssal és ettöl immár fullos hiper szuper bróker mester üzletemberknek hiszik magukat X figyelmesen hallgatja Ren szövegét*
-Gatto Gatto Gatto jah az a fickó aki a műlábában csempészte a heroint?
*kérdez rá de biztos így van íyg inkább őmikor Ren megindul kifelé X is követi perzse fizetni nem fog inkább előkapja a stukkerját és hadonászk meg valami"kitaposom a beled te kuki ha szólsz a jagellóknak és anyádat is eladom"mondatot szajkóz veszettül a kocsmárosnak aki ettöl bizony igen igen elkeseredik meg is szánja hősünk és hogy kimutassa részvétét gyorsan lábon lövi a puhos kocsmárost*
-Noh látod most már örülhetsz hogy nem nyírtalak ki
*kacsint barátilag a fickóra és kilép Ren után a kricsmiből persze elötte azé magához vesz egy üveg Vodkát nahmeg egy kis Rumot a viszkit meg a tekilát ott hagyja mivel azt user le se tudja írni így ezelk helyett három zacsi sós pálcikát koboz el meg egy doboz szuper erős extra hatású mentolos rágót*
-Azanyád Ren micsoda hatalmas kordély ez
*ámul bámul X miközben megnézi a két fickót akiket a kocsihoz adtak ajándékba oldlaba böki barátját és úgy suttogja*
-Te ez nem Harci Marci és barátja Izom Tibi?
*kérdezi majd megcsodálja a gépet is miközben vadul ropogtatja a ropit*
-Nem rosz nem rosz...Fel kell vennünk emilt is hisz ő fogja a hálozatot átprogramozni majd a bárban
*amagyarázza miközben tovább stíröli a kocsit*
-Ren nem is vagy te oylan elveszett gyerek.Kérsz Ropit?? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-29, 18:35:20
|
|
|
|
|
-Ohh, hát persze hogy kérek miért is ne ? *lepődik meg Xecsq udvariasságán, bár azért gyanakodva megszagolja, hátha nem kakis vagy másmilyen anyaggal bevont ropogtatnivalóval kínálja meg.*
- Te Xecsq csak nem lövések hangja legyintette meg enyhén a dobhártyámat ? Látom tudod, hogy kell adni a borravalót !
És ez lenne az új mobil irodánk, amíg nem "vásárolunk" vagy nem robbantják ki alólunk.* kacsint a sós cuccot ropogtató barátjára, majd a gorillákra tereli a szót.*
- Igen jól látod mind a ketten híresek a szakmájukban, de egyvalaki személye felől tévedtél, ott Izom Tibi mellett az a rosszarcú Ferdeszájú Boleszláv az elvetemült ukrán, mérföldekről kiszagolja a piát és látom nálad lehet, mert közelít feléd...* mondja kis részvéttel a hangjában Xecsqnak, majd a gorillák tulajdonságait kezdi el sorolni.*
- Boleszláv és Tibi tökéletesen kiképzett, agymosáson átesett, génturbósítást elszenvedett veteránok, sajnos mára már teljesen kiveszett belőlük az értelem, tehát Kant-ról nem nagyon fogsz elbeszélgetni velük, de azért megérik a pénzüket ! *csap egy nagyot Tibi Hátára majd félve ütéstávolon kívülre húzódik.*
- amint látod ez egy nemrég gyártott csúcsszuper-titkos modell, csupán 3 van belőle a világon, acél borítás, kevlar bélés, golyóálló üveg, megerősített kaszni, és hihetetenül erős motor és látszatre nem különbözik az utcán furikázó hagyományos társaitól.* kezdi el a merci tulajdnoságait felsorolni, majd mikor végzett maga is beül, mivel nem nagyon szeret a szabadban lenni, ebben a városban valami nyomasztja..*
- Nah mi lesz Boleszláv, Tibi , Xecsq ? *szerintem még fel kellene vennünk valakit.* mondja aztán beül az egyik hátsóülésre, mert nehogymár a nagyúr vezessen.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 13:30:05
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Szétnézett ahogy belépett és egyenesen a puthoz indult. Leült egy bárszékre és várta hogy a csapos jöjjön. Közben töprengett és bámulta az embereket.*
~Milyen boldogok és tudatlanok. Vagy talán csak én gondolom így. Lehet hogy a fele vadász vagy vámpír vagy vérfarkas. Nevetséges az élet. Egy nagy játék. Csak hogy én utálok bábú lenni.~
*Éppen kezdte volna magát felbosszantani amikor látta hogy a pultos kiszolgálta az utolsó ember is. Ekkor odaszólt neki.*
-Hé, helló idejönne kérem?-
*Várt amíg elé érkezik a férfi és kérhet tőle.*
-Egy doboz cigit kérnék.- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 13:45:58
|
|
|
Halandó
|
|
Sat egy csinos lányhoz ment hogy kiszolgálja.
A lány cigit ókért mire Sat félreállt hogy a vendég láthassa a kínálatot.A lány kiválasztotta mit szeretne majd Sat is levett egy Dobozzal magának és rágyujtott.
-Nah egyre jobb.Hihetetlen sok új ember érkezik újabban.De téged már mintha láttalak volna valahol.Nem tiszta.Na mindegy.
Körbenézett.Nem várt rá kiszolgálni való ezért letámaszkodott a pultra.Újabban felvett egy pincérlányt aki most éppen a raktárban egyezteti a rendelési listát.
-Had mutatkozzam be.Sat vagyok.A teljes nevem hosszú és idióta ne is kérdezd.Üdv itt.
Mondja és beleszív a cigijébe majd egy hamutálcát húz a lány és ő közé. |
_________________ A Fiatal Kocsmáros akinek bejött az üzlet.Laza és vagány természete minden félelmet elnyom csak attól fél hogy egyszer félni kezd... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 13:55:47
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A lány kissé meglepődött a meleg fogadtatáson, de nem volt ellenére a dolog. Elmosolyodott és a kocsmáros szemébe nézett.*
- Örvendek Sat. Én sem kedvelem a bonyolult neveket. Engem Furiának hívnak. Igen, már voltam itt. Gondolom onnan lehetek ismerős. Mond csak, nem fárasztó egy ilyen helyen dolgozni? Kedves ez a bájcsevej, de gondolom ez már rutin nálad. Szóval valami kolyabb téma is érdekelne, vagy csak udvariaskodsz?-
*Félszeg mosolyt tett a fiú felé. És kissé maga is meglepődött reakcióján. De úgy gondolta bármi is lessz ő most jól fogja érezni magát. Még ha erőszakos is lessz. Bár inkább játszadozásként fogta fel a dolgot.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 14:01:27
|
|
|
Halandó
|
|
Sat szeme felcsillan.
~Ismerős helyzet...
Mondja magában és elmosolyodik amolyan ravasz mosolyával.Elkezdte babrálni nyakában lógó medáljait már 5 darabbal büszkélkedett.Köznem megint beleszív a cigibe.
-Is is.
Mondja sejtelmes hangon.Majd feláll.
-Meghívhatlak egy italra?
Kérdezi mostmár szélesebben vigyorogva.Haja kicsit szétdúlt volt és eléggé fárasztotta a munka.Muszály kicsit pihennie.És ebbe pont belefér Fúria.
Kérdőn várja a választ szemöldökét felhúzva. |
_________________ A Fiatal Kocsmáros akinek bejött az üzlet.Laza és vagány természete minden félelmet elnyom csak attól fél hogy egyszer félni kezd... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 14:11:57
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A lány élvezi ahogy a fiú belemegy a játékba.*
~Talán lessz egy érdekes estém.~
-Ital? Ó kedves Sat, hát ha is-is akkor mindenképpen.-
*Mosolya szélesre húzódott épp csak hogy ki nem látszottak a szemfogai. Nézte a fiút ahogy babrál az itallal és közben feltűnt neki a nyaklánca.*
-Milyen nyakláncot viselsz? Ez valami kabala?-
*Érdeklődve figyelte a láncot.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 14:22:40
|
|
|
Halandó
|
|
Sat kiszolgálja Fúriát és vele szemben eloltva cigijét ismét rátámaszkodik a pultra.Méjen a lány szemeibe néz majd így szól.
-Áhh dehogy.Csomó kis vacak.De megszoktam őket.Ha nem lóg valami súj a nyakamban megőrülök.
Mondja el mosolyogva és amikor egy alak int a piáért Sat bekiabál a pincérlánynak.
-Arany csillagom igyekezzé má vár a vendég-Kapkodd a formás tipegőidet legyélszives!
Majd mikor a pincérlány kijön visszamegy Fúriához.
-Nekem ...öhmmm...Dolgom akadt.
Mondja és rámosolyog Fúriára.tetszik neki a helyzet bár nem az első eset hisz ott volt Sarah is, mégis újként hat rá. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 14:41:20
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Furia a férfit méregeti és eltűnődve hallgatja válaszát.*
-Szóval neked kell valami a nyakadba? Csak vigyázz, nehogy pórázként használják.-
*Kacsint egyet és nézi ahogy Sat hirtelen felkapja a fejét és szól a pincérlánynak.*
~Ó milyen határozott utasítgatás. Szóval ő lenne a tulaj?~
*De hirtelen felfigyel a férfi utolsó mondatára.*
~Más dolgod akadt? Ha még tudnád mennyire.~
*Ahogy visszaért Sat Furiához megállt előtte és ismét a pultra könyökölt. A lány kissé előre hajolt és végogsimította a fiú arcát.*
-Monnd csak, te vagy a tulaj, vagy csak előttem akartál villogni?- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 14:51:27
|
|
|
Halandó
|
|
Sat lehajtja fejét és kicsit falkacag azután visszanéz Fúriára.
-Most ki fogsz nevetni.De a válaszom is is.
Mondja mosojogva és beletúrva hajába folytatja.
-Igen én vagyok a tulaj.
Mondja és kezét leteszi a pultra ahol Fúria keze volt.Éppen úgy hogy pont hozzáérjen.Majd így szól szemeivel a lány szemeibe nézve.
-Mondcsak.Nincs kedved valamihez?Én valahogy unom ezt a helyet.
Mondja szüntelen mosollyal élátva hogy a pincérlány hasonló dologba kezd mint ő rácsap a pultre mire a pincérlány azonnal lázas munkába kezd.És közben gyilkos pillantások sorozatát veti Satra.Sat azonban nem törődött vele.Figyelmét az előtte álló nő köti le ahogy szinte megigézi a férfit. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-11-30, 15:04:03
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Furia nézi ahogy a fiú nevetgél és először még nem értette a dolog viccességét, de amikor rájött szelesen elmosolyodott. Amikor hozzáért a fiú a kezéhez gonosz szikra villant szemében. Majd a pultról tekintetét a fiúéba fúrta és suttogta.*
-Ó nekem sok mindenhez lenne kedvem kedves Sat. A lényeg hogy tutsz e nekem ennél izgalmasabbat mutatni?-
* Rágyújtott egy cigire és beleszívott, de közben Satet figyelte. Gondolatai elkalandoztak és a fiú nyakát kezdte el mereven figyelni. Érezte a vér lüktetésék az ereiben és ettől kissé mohó vágy töltötte el hogy beleharapjon Satba és megízlelje a vérét.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-1, 17:13:40
|
|
|
Halandó
|
|
Sat tekintete összeakad Fúriáéval és úgy válaszol.
-Hát hogy izgalmasabb e amire gondolok az ketőnkön áll.De sajnos itt van nekem ez a mocsok meló.
Mondja lehangolva de fejében más oka van amiért ezt mondta hisz tulajként akkor megy innen el amikor csak akar.
~Na lássuk mennyire rámenős a kicsike...
Gondolja és elkezd ujjaival kopogni a pulton egy ritmusos dallamot... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-1, 17:38:16
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Furia Sat szemét fürkészte, ami zölden szikrázott. Nem találkozott még olyan férfival aki ilyen rafinált és sunyi lenne, ráadásul különösebb ok nélkül. Legalábbis nem olyan nyomós okkal mint ő. De úgy gondolta még mindig kellemesebb dolog így vért szerezni, mintha letámadna valakit. Nem állt szándékában megölni a fiút. Így hát elkezdett sunyin mosolyogni és belement a kikövetelt játékba,*
-Ó, te szegény.- Kezével a fiú állát támasztotta meg és egészen közel a szájához, odasúgta.-Rengeteg izgalmas dolgot csinálhatnánk. Sok jó ötletem van.- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-1, 17:50:28
|
|
|
Halandó
|
|
Sat mosojogva fordult a pincérlány felé majd visszanéz Fúríára.Ujjaival abbahagyta a kopogást mikor a lány olyan közel hajolt és még lélegzete is elállt egy pillanatra majd ugyanabban a közelségben maradva ő is suttogva mondja a lánynak.
-Ezesetben ha nem bánod kipróbálhatnánk pár ilyen ötletet.Kezdjük azzal hogy itthadjuk ezt a kócerályt.
Majd a pincérlány felé int fejével aki éppen egy szakállas alak ölében ülve cigizett.
-Ellesz ő egyedül is.
Mondja és visszafordulva a lány felé rákacsintott.
-Nah mien ötlet?Elmehetnénk valahova...máshova.
Mondja és mosolyog mint akinek úgymaradt a szája. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-1, 18:07:23
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A lány végre nyeregben érezte magát. Talán tényleg lessz egy jó estélye és még jól is lakhat. Ezt a helyzetet inkább "kellemeset a hasznossal" dolognak vélte, mint megcsalásnak. Hiszen Nat kérte arra hogy ne öljön. Hát nem fog, de éhen azért nem hal miatta. Kissé furcsállta hogy mennyire lazán fogta fel a dolgot.*
~Talán mégis csak kihal az emberiségem? Talán még jó is a felesleges érzelmektől megszabadulni. Unom már az állandó fájdalmat és lelkiismeretet.~
*Ahogy Sat vigyorgó arcára nézett megszakadtak gondolatai és bizsergés futott végig a gerincén. Nem is tudta a játszadozás vagy a vér reménye tette ilyen izgatottá és boldoggá.*
-Hát akkor Sat indulhatunk?-
*Mosolygott egyet kacéran a fiú felé és lehuppant a bárszákről mint egy kecses macsaka. Az ajtó előtt megállt és várta hogy jöjjön utánna. A hatás kedvéért egyik hajtincsét játékosan tekergette amíg oda nem ért Sat.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-1, 18:17:24
|
|
|
Halandó
|
|
Sat kimászott a pult mögül és elindult a lány után aki az ajtóban várta.nem törődött a kocsmával csak ment a feje után.Kiléptek a kocsma ajtaján.Sat előre engedte Fúriát már csak udvariasságból is megaztán azokat a formás idomokat is szerette látni...
~Még a végén összejön a dolog.ha csak egy este is de leglább egy!
Gondolja közben.Mikor kiléptek a levegő fagyossága átjárta testüket de Sat ezzel nem foglalkozott.Figyelmét Fúria kötötte le.Kicsit ugyan merésznek de nagyon csábítónak tartotta külsejét.
-Van ötleted hova menjünk?
Kérdi reménykedve hogy a lánynak kicsit előre járt az agya mert ő ezen el se gondolkozott... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-2, 9:09:15
|
|
|
|
|
*Belép és körbenéz. nagyon éhes ezért a pulthoz lépked lassan de magabiztosan. Alposabban megnéi a pult mögött állo kiszolgálókat.*
-Egy pizzát és... mondjuk ...egy sört!
*Mondja és keres egy üres asztalt. Miután talált eggyet odalép az asztalhoz és leül. Körbenéz ismét*
~Jajj de éhes vagyok! Remélem gyorsan hozzák az ételt...~
*Gondolja és tovább üldögél. A nagy semmitevés közben kihozzák a sörét. Belekortyol... nem találja túl érdekesnek, de tovább iszik. Miután megitta a sört a pizzát hozzák ki. Először csak megkostólja.*
~Ez már jobb... szerencsére!~
*gondolja és tovább eszik a pizzából...* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-2, 22:09:47
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
| *Belép egy sápadt fiatal férfi a kocsmába. Fekete haján és hosszú bőrkabátjának vállán hópelyhek. Az időjáráshoz képest igen lengén öltözött. A kabáton kívül csak egy ing van rajta és fekete farmernadrág. belépve körbetekint. Látszik rajta, hogy nem éppen a legnyugodtabb hangulatában érkezett. Szemében a vadászat tüze lobog, bár próbálja palástolni. Egyenlőre nem tesz semmit, csak leül egy félreeső asztalhoz, és a bentlévőket figyeli. próbálja klözülük kiválasztani az lakalmasat.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-3, 11:34:07
|
|
|
I Mestervámpír
|
|
*Üldögél egy darabig, közben a bentlévőket figyeli, s csalódottan veszi tudomásul, hogy ez valószínűleg nem az ő napja. Nincs nagy tömeg, csak pár vendég van ott rajta kívül, s azok mind enyhén ittas férfiak.*
~Azért annyira nem vagyok éhes.~
*Gondolja magában, s hogy ne tűnjön fel, hogy csak ott üldögél, rendel egy pohár sört. Nem nagyon szereti, de azért nem is undorodik tőle. Lassan megissza, s vár, hátha bejön egy laklamas áldozatjelölt. Sajnos azonban hiába vár.*
~Lehet, hogy egyenlőre ennyi elég. Legjobb lesz, ha visszamegyek a kastélyba. Rámfér egy kis pihenés.~
*Azzal kifizeti italát, majd gyors léptekel elhagyja a kocsmát. Út közben reménykedve pillnatgat körbe, hátha talál valami ínyenc falatot, ám mivel ez nem történik meg, eléri a kastélyt,s belép az ajtón.*
//folyt a kamarillában//[/code] |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-3, 16:11:09
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Belép a kocsmába. Mivel új a városban, itt sem járt még. Körbenéz, felméri a hlyet. tetszik neki amit lát.*
~Az ilyen helyekhez szoktam.~
*Azt tapasztalja, hogy nincs túl nagy nyüzsgés, ám ez egy cseppet sem zavarja. A pulthoz lép, s kér egy felest, és egy korsó sört. Az előbbi lélekmelegítés céljából, az utóbbi szomjoltás és időptöltés miatt. Mikor megkapja, amit kért kifizeti, majd egy asztalhoz sétál. Ott lerakja mindkét poharat, majd helyet foglal. Elő körben legurítja a pálinkát, majd elégedett sóhajjal nyugtázza a testében szétterjedő melegség érzését. Miután ezzel végzett nekilát a sörnek. nem siet sehova, csak szépen lassan iszogat.* |
|
|
|
|
 |
|