| Szerző |
Üzenet |
| < Kertváros ~ Családi házak |
|
|
|
Elküldve:
2005-12-26, 2:24:22
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Mikor Milla elmondja, hogy ő is vérfarkas, elmosolyodik. Így már érti, miért volt olyan zárkózott és furcsa eddig.*
-Akkor igaz. Visszamegyek hozzá. Ha nem te mondtad volna, nem hittem volna el. Különös dolgok? Teliholdkor átváltozunk,meg emberhúst kell ennünk, meg effélék?
*Kérdezi kicsit hitetlenkedve.*
-Újra látom a napot? Tényleg? Úgy komolyan tényleg? Biztos?
*Kérdezi repesve az örömtől.* |
_________________ Valaki fölszedte
mögöttem a síneket s most
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 2:35:59
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Mosolyog a fiú kijelentésein nem is tudja mennyire igaza van. Örül hogy így fogadta vallomását és nem rémült meg tőle.*
-Igen újra láthatod a napot. Majd remélem eljössz velem sétálni egyszer. Ami a többit illeti, nem tudom bizosan, de valószínűleg így lehet. Bár gondolom ezekről még kapunk felvilágosítást. Remélhetőleg mielőtt tapasztalnánk magunkon.-
*Megitta a teát ami már majdnem kihűlt és letette az asztalra az üres csészét. Najd Tomas felé fordult és sokat sejtetően a szemébe nézett.*
-Mi lessz a táncórával? Fogok valaha úgy mozogni ahogy te?-
*Kuncogott egyet.* |
_________________ A halál az élet kegyelemdöfése. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 2:44:14
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Ez csak rajtad múlik, nemde?
*Kérdezi álszent mosollyal az arcán.*
-Valami latin zene kéne, ha igazán meg akarsz tanulni, de végülis mindegy.
*Mondja, majd körülnéz. Meg is találja a szobában a lemezjátszót. Leül mellé, és elkezdi keresni a megfelelő zenét. Egy kis idő után felnéz, és megkérdezi:*
-Ez jó lesz?
*Mondja, és felmutat egy CD-t. Berakja a lemezt a lejátszóba, és figyeli a zenét. Felveszi a ritmust, majd szembe áll Milla-val.*
-Először csak bemelegítünk, hogy elengedd magad, elég laza légyél, és utána folytatjuk, oké? *Kérdezi tőle, és várja, hogy a lány is elkezdjen táncolni.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 3:01:37
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Tomas felhúzza a kanapéról és amikor megtalálja a lemezlejátszót keres egy megfelelő zenét és elkezd táncolni.*
-Hát remélhetőleg rajtam.-
*Majd mosolyog és figyeli a fiú mozdulatait.*
-Ok. Próbálok lazulni.-
*Majd közelebb lépked a fiúhoz és elkezd táncolni. Nagyon zavarban van és esetlennek érzi magát. De végül is ő akarta, ezért erőt vesz magán és megpróbál megnyugodni. Lassan felveszi a szám ritmusát és egyre lazábban mozog a dallamra. Feszültsége kezd elszállni és egyre oldottabbnak és boldogabbnak érzi magát. Nem érti hogy lehet rá ilyen hatással ez a fiú, hiszen még alig ismeri.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 9:44:31
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Hm, amint látom jól ellazultál. Akkor kezdhetjük?
*Kérdezi, de csak magától. Leállítja a zenét, Milla elé áll, és elkezdi:*
-Először néhány alap lépés. Figyeld.
*Mondja, majd megmutatja az alap lépéseket.*
-Jaigen. A latin tánc lényege a csípő alatti mozgás. A felsőtest alig mozog.
*Mondja, majd Milla mögé áll, és megmutatja. Pár perc múlva, mikor már begyakorolta, visszamegy a lejátszóhoz.*
-Most ugyanezt zenére.
*Mondja, és újra bekapcsolja a zenét.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 10:14:38
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Zavartan felkuncog Tomas szavain.*
-Persze persze lazulok.-
*Majd figyeli tekintetével a férfi mozdulatait hogy mindent megjegyezzen. Amikor befejezte utánozni kezdte a mozdulatsort és lassan bele is jött a táncba. Viszont kicsit baja volt a csípő mozgással. Valahogy nem ment hogy lazán rázza magát és ettől egyre feszélyezettebb lett. Annyira igyekezett hogy stimmeljen minden de amikor a zene megszólalt teljesen belekavarodott. Bosszankodva kifújta a levegőt és megállt egy percre.*
-Nem igaz. A lépéseket már értem, de nem megy ez a riszálás.- |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 10:39:45
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Elmosolyodik. Nem kapcsolja ki a zenét, hanem odamegy Milla mögé, gyengéden megfogja a csípőjét, és elkezdenek a zene ritmusára mozogni.*
-Gyűrd le a gátlásaid, add át magad a zenének... csak így, egyszerűen. Semmi nehéz nincs benne, csak vedd fel a ritmust, feledkezz megmagadról, tedd amit érzel. Nem nehéz ez, de ha nem megy, csak szólj.
*Mondja halkan, szinte suttogva, majd mikor a lány felvette a ritmust, Tomás követi a lányt, hogy megnézze, hogy halad.*
~Remélem nem állít le, ahhoz képest elég jól haladunk...~ |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 11:18:41
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Amikor látja Tomas hogy mit szerencsétlenkedik Milla odalép mögé és óvatosan a lány csípőjére teszi a kezét. A fülébe suttogja hogy gyürje le a gátlásait és adja át magát a zenének. Kissé zavartan mosolyog és megpróbálja elengedni magát. Bár ez nem is olyan könnyű, ha egy férfi fogja az ember csípőjét. Nagyot sóhajt majd behunyja a szemét és érzi hogy Tomas elkezdi mozgatni a csípőjét a zenére.*
~OK. Megy ez.~
*Kisöpri a gondolatokat a fejéből és csak a zenére koncentrál és a ritmusra. Egyre lazábban mozog és élvezi a táncot és a zenét. Boldogan és mosolyogva megfordul a fiú felé. A kezét a vállára teszi és a szemébe néz. Cak most veszi észre hogy Tomas keze még mindig a csípőjén van, viszont a helyzetváltoztatás miatt majdnem a fenekén. Belevörösödik a szituációba de szeme még mindig a fiúét nézi. Olyan mély barna szeme van és forróság árad belőle.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 11:29:02
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Mikor Milla belejön, hirtelen megfordul. Ettől Tomás keze Milla fenekére kerül. A férfi elmosolyodik, és nézi a lányt, ahogy elpirul éső is mélyen a szemébe néz. Halk és gyengéd hangon megszólal:*
-Mondtam már, hogy milyen gyönyörű vagy? Mert ha nem, akkor...
*Mondja, és közelhajol az arcával Milla-éhoz, és még halkabban megszólal:*
-Most mondom.
*Mondja, és megpróbálja megcsókolni Milla-t.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 11:49:01
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Belevesz a férfi csillgó szemébe és a mély duruzsoló hangja körülöleli akár egy lepel. Nézi, amíg meg nem csókolja és a lány mintha belezsibbadna ölelésébe. A fiú csókja forró és érzéki akár ő maga. De hirtelen mintha forró energia áramlana közöttük ami egyre csak nő a helyzet meghittségétől. A lány hirtelen megijed, amikor ezt érzi, mert fél hogy nehogy elkövesse azt a hibát amit Andreassal. Bár ő iránta nem táplált ilyen érzelmeket mint Tomas iránt. Ezért is nem akarta elijeszteni és beleharapni nehogy elvakítsa a vér szaga ismét. Szégyellte volna, ezért lassan elszakította magát a fiú csókjaitól és ismét a szemébe nézett*
-Te érezté valamit?-
*Aztán kissé elmosolyodott amikor rájött milyen nevetségesen hangzik a dolog ha nem.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 16:41:23
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Hosszú szenvedélyes csókot váltanak, Tomás érzi, hogy ez nem csak egy szimpla érzelemmentes csók, hanem valmi igazán különleges. Érzi, ez pont az, ami kitöltheti az életét. Együttlét Milla-val. Ekkor a lány elszakítja magát a csóktól, majd kérdez valami igen érdekeset. Pár másodpercig gondolkodik, majd megszólal:*
-Éreztem. És most is érzem. Szeretlek. Viszont valami igazán szokatlant is. Eléggé furcsállom, de ez nem jelent semmit.
*Mondja, majd újra megcsókolja (ha hagyja), közben elgondolkodik azon a furcsa érzésen.*
~Ha ő is érezte, semmi olyan nem történik majd, ami akadályozna bármit is. Legföljebb valami érdekes dolgot csinálunk... Hmm, ez nem is lenne baj...~
*Gondolja, magában mosolyogva.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 17:17:10
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Milla elmosolyodik és kissé zavarba jön a kijelentésen, bár ezt az érzést hirtelen őszinte öröm váltja fel. Közel hajol Tomas arcához és oda súgja.*
-Azt hiszem én is. - feleli halkan - Remélem tényleg nem érdekes a másik. Féltelek magamtól.-
*Aztán közel húzza a fiú magához és megcsókolja Millát. A lány becsukja szemét és hagya hogy elkábuljon érzelmeitől. Érzi ahogy a férfi erős karja átöleli és a karjaiban tartja. Talán már el is olvadna ettől, amikor újból heves érzelmek kerítik hatalmába. Egyre gyorsul a szívverése és mintha a fiú szívének lüktetését is érezné. Mintha egy ütemre dobognának és közben óriási nyugalom vette hatalmába. Nem az érzelmek hagytak alább, hanem óriási összhang kezdett kialakulni közöttük és ez megnyugtatóbb volt bárminél. Karjai egyre mohóbban ölelték a fiút és állatias ösztöne kezdett eluralkodni rajta. Talán még valami furcsa doromboló hangot is adott ki.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 17:42:42
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
| *Tomás elmosolyodik. Örül, hogy végre olyan valaki mondja ezt, akiben bízik. Egyre nyugodtabbá válik, és közben mintha tökéletes összhang alakulna ki köztük. Érzi, hogy szívverése gyorsul, és ugyanígy érzékelni véli, hogy a lányé is. Keze, ami még mindig a lány fenekén van, most megszorítja azt, és érzi, hogy Milla is erősebben kezdi ölelni. Elhúzza a pillanatot, majd kicsit félve elindítja a kezét felfelé a lány hátán, próbálva lehúzni a lány pulóverét. Közben rendületlenül adja a csókokat.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 17:59:27
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
| *Tomas keze megmarkolja a fenekét, amitől kissé felsóhajt, aztán keze a hátára téved és a következő pillanatban már a pulcsit veszi le Milláról. Felemeli a kezét hogy kibujtassa a fiú a pulcsijából és már csak a fekete trikó van rajta és a fari. Mindeközben Tomas ott csókolja a lányt ahol csak éri. Érzi a fiú forró leheletét a testén amitől apró nyögésszerű hangokat hallat, bár inkább hasonlít állatéra mint emberére. Majd leveszi ő is a férfi felsőjét és ledobja azt a földre maga mellé. Végigfuttatja kezét annak hasizmain, majd odahúzza magához a nadrágjánál fogva és vadul megcsókolja őt.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 18:11:52
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*A lány leveszi a pólóját, és végigsimítja a hasizmait. Ekkor úgy dönt, átadja magát a benne munkálkodó ösztönöknek. Fojtatva a csókot, benyúl a lány trikója alá, de nem veszi le, csak az oldalát kezi símogatni. Kis idő után a csókokkal átvándorol a lány nyakára, pár csók után gyengéden harapdálni kezdi, testével pedig olyan közel bújik hozzá, amennyire tud. Közben a néha-néha felpillant, hogy megnézze, melyik a hálószoba.*
~Ezzel az overall-al még baj lesz, szerencsére a felső részét a derakamra kötöttem.~
*Gondolja, majd egyik kezét kiveszi a lány trikója alól, és lejjebb cipzározza az overall-t, és kikötözte ujjait, amikkel meg volt kötve, hogy alkalomadtán könnyebb legyen levenni. Ezután keze visszatér a lány trikója alá.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 18:35:16
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Tomas keze lassan a lány pólója alá vándorol és simogatja a bőrét, amitől libabőrös lessz a teste, de nem annyira mint amikor a nyakát kezdi el harapdálni. Az egész teste és lelke belezsibbad a fogak érintésébe, és közben a férfi hátát markolássza. Lassan közelednek a kanapé felé és keze a férfi nadrágja felé nyúl, amikor egy mélyebb harapásra forróság önti el és körme Tomas bőrébe váj. Szája között mély duruzsoló morgás préselődik ki amint a fiú fülébe súgja.*
-Tényleg akarod ezt? Nem tudom mit művelnék.-
*De épp hogy befejezte mondatát odafurta magát a fiú nyakához és végignyalta bőrét. Egyre jobban kezdte felfedezni magán a farkasok reakcióit. És érdekes módon természetesnek tűnt. Talán mert ösztönszerűen jött. Belemarkolt az overállba és elkezdte a cipzárt lefelé húzni, de közben foloyamatosan figyelte a fiú reakcióit hátha megállítja.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 18:56:12
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
~Akkor mégsem a hálószoba lesz. Kényelmes kanapé... ~
*A lány belemélyeszti a körmeit a hátába. Ettől kicsit meglepődik, de valamilyen szinten jól esik neki.*
-Igen. Akarlak, mindegy, mit csinálsz.
*Mondja morogva, és folyamatosan hátrál a kanapé felé. Mikor a lány végignyalja a nyakát, kirázza a hideg. Erre ő is megnyalja a lány nyakát. Közben gyengéden megkarmolja az oldalát. Ezután egy kicsit erősebben. Milla kezdi az overall cipzárját lehúzni, ezért ő is elkezdi levenni a trikót. Érzi, egyre állatiasabb. Ez a legkevésbé zavarja. Mindeközben mostmár minden figyelmét a lánynak szenteli. Nem azért, mert arra figyel, hogy ellenkezik-e. De ő sem tudja, miért.* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 19:41:17
|
|
|
V Ifjú farkas
|
|
*Ahogy belemélyed a fiú ölelésébe hallja annak szavait hogy akarja és mindegy mit csinál. Ettől kissé elmosolyodik és mintha forró tűzként hasítana belé a fiú morgása csókjai között. Lassan lekerül róluk minden ruhadarab és a kanapéra hanyatlanak. Forró ölelések és csókok közepette válnak egymáséivá. De kissé vadabbul és állatiasabbul, mint az emberek tennék. Kéjesen harapták és karmolták egymást állatias morgások és dorombolások közepette. Mind ha egy játékos harc alakult volna ki közöttük. Mikor elfáradtak örömtől ittasan elnyúltak a padlón, mert útközben oda kerültek és meghitten simogatták egymást.*
~Úgy érzem tényeg szeretem. És olyan jó, hogy vele könnyebb elfogadni azt ami lettem.~ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 21:01:41
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Egy kertvárosi házban, annak is a családiasan berendezett nappalijában áll egy kanapé. Az egész szoba arról árulkodik, hogy lakója békés, rendezett életet él. Az képbe csak egyvalami rondít bele. Egy férfi a díványon. Nincs valami jó bőrben. Még nem tért magához, ám így eszméletlenül is látszik rajta, hogy a rendezett, és békés nem éppen a rá illő jelzők. Acélbetétes bakanccsal fedett lábai csálén merednek a levegőbe, szakadt farmerja gyűrötten takarja altestét. Nagyon sietősen fekhetett le, mivel még kabátja is rajta van. Nincs valami jó bőrben. A nemrég a nyakán ejtett harapás gyógyulásnak indult, ám annál mélyebb nyomot hagyott benne. Aki most éppen megmoccan, mert ébredezik, már nem a régi Baltazár, aki tegnap este volt, s ezt legbelül ő is érzi. Egy rémálmokkal és fájdalommal teli estét tudhat magáénak, s álmaiban vissza visszatért a farkas motívuma. Folyton egy borostyánsárga szempárt látott maga előtt, s valami azt súgta neki: "Most már te is egy vagy velem. A Te sorsod az én sorsom. " Hajnalban a fájdalom kezdett alábhagyni, s méyl pihentető álomba merült, csak azért, hogy most ráébredjen a valóságra, melynek első darabkája egy cetli formájában köszöntötte, mikor kinyitotta szemét. Felült, s elolvasta Honovere üzenetét. Lassan tudatosult benne az utasítást. körbenézett, s ekkor vette csak észre hol is van. Rögtön belehasított elméjébe a félelem.*
~Mi van ha baja esett?~
*Azzal felpattan a díványról, s a lány hálószobája felé siet. Kinyitja az ajtót, s betekintve látja, hogy a lány sértetlen. Kicsit megnyugszik, s figyeli az alvó szépséget.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-26, 23:47:35
|
|
|
|
|
*Lassan visszazuhan a valóságba, felfogja a körülötte levő világot, érzi a takaró melegét, az ágy puha ölelését. Lassan kinyitja sárgás szemeit. az ablakból tompa fény szűrődik csak be, nem éppen a legszívderítőbb az időjárás odakinn. Tekintetét az ablakról a plafonra emeli, s annak apró egyenetlenségeit kezdi ellenőrizni. Rövid idő után egy mély sóhaly közben felül és kezeit összekulcsolva, szemeit lehúnyva az ég felé nyújtózik. A mozdulat kecses, és könnyed, a lány még féléberen is egy táncos... Lassan felemeli szemhéjját, feláll (még a tegnap esti ruhájában, amit persze furcsál, nem tud hova rakni) és az ajtó felé indulna, mikor megpillantja Baltazart.*
-Mitörtént?!
*Kérdi szinte halálra rémülve, mikor mégigméri a nyúzott, gyenge férfit. Felsejlik benne az előző éjszaka, a liget, és az a férfi...*
~... Az a FARKAS!~
*Elsápad, és sietős mozdulatokkal odalép Baltazarhoz, minden vágya hogy magához ölelhesse. Újból lehunnya szemeit, ha tovább nyitvatartaná félne, nem birná ki sírás nélkül. Folytott hangon szólal meg újból*
-Jól vagy? Épségben? Semmi bajod? Bántott? Mi történt? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 11:56:42
|
|
|
IV Vadász
|
|
| *Mivel a koleszbanemlehetett degenek vinni,így Ketrin hazavitte a kislányt,aki nagyon roszul volt.A lázcsilapító levtitte nehezen a lázéáát,de amint bement a házba egyből egy meleg szobába rakta le a gyereket.A puha ágyban levette a vize ruhácskákat rólla,és helyette egy fehéár inget adott rá.Majd lement,hogy felhozza orvosi táskáját.Becsukva az jtót lent fözött kamillateát,és kutatott táskája után.Majd felvitte a teát,és a táskát is. |
_________________ Minden ember egy másik világ. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:07:39
|
|
|
|
|
| Ketrin Hausme írta: |
| *Mivel a koleszbanemlehetett degenek vinni,így Ketrin hazavitte a kislányt,aki nagyon roszul volt.A lázcsilapító levtitte nehezen a lázéáát,de amint bement a házba egyből egy meleg szobába rakta le a gyereket.A puha ágyban levette a vize ruhácskákat rólla,és helyette egy fehéár inget adott rá.Majd lement,hogy felhozza orvosi táskáját.Becsukva az jtót lent fözött kamillateát,és kutatott táskája után.Majd felvitte a teát,és a táskát is. |
*Arte újra homályosan érzékelte a külvilágot. Érezte a meleget, és hogy valami puhába csavarhatták, de nem tudta eldönteni mi is történik vele. Távoli zajokat hallott és újra elérte őt az álom. De ez az álom már jóleső, nyugodt pihenés volt, és a gyógyulás felé vezetett.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:12:31
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Meghallgatva a gyerek tüdejét megcsóválta a fejét.Gyorsan hozott elé egy melegebb kis plédet avval a tüdőt csavarta körbe,majd elővett a táskából valami szirupot,és belekevrte a teába,majd felűltetve a gereket megitatta vele.
-Ettől jobbanleszel.-és gyengéden megsimogatta a verejtékes homlokot.
Nemlehet melegfütdőt csinálni,mert felviszi a lázát.~gondolta és egy ki hidegvizes ruhával borogatta a kislány homlokát.
-Hogykerűltél oda a padra egyedűl?És a szüleid holvannak?-kérdezte,hogy ébrentarsa akislányt. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:19:59
|
|
|
|
|
*Meghallgatva a gyerek tüdejét megcsóválta a fejét.Gyorsan hozott elé egy melegebb kis plédet avval a tüdőt csavarta körbe,majd elővett a táskából valami szirupot,és belekevrte a teába,majd felűltetve a gereket megitatta vele.
-Ettől jobbanleszel.-és gyengéden megsimogatta a verejtékes homlokot.
Nemlehet melegfütdőt csinálni,mert felviszi a lázát.~gondolta és egy ki hidegvizes ruhával borogatta a kislány homlokát.
-Hogykerűltél oda a padra egyedűl?És a szüleid holvannak?-kérdezte,hogy ébrentarsa akislányt. |
*Érzi, hogy valamit csinálnak vele, érzi a meleg és a hűvös váltakozását, hallja a nő beszédét és ez magához téríti. engedelmesen megissza a teát és újkra vissza dőlt az ágyra.*
*A betegségtől tompán csillogó szemekkel néz fel a nőre, de nem érti amit mond. Próbál figyelni rá, de újra és újra visszaesik a sötétségbe.*
-Tara...minka...ma...minka...
*Ezek a szavak a nő számára érthetelenek, hiszen más nyelven vannak. Egy elfeledett közösség nyelvén.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:21:04
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Csináltunk valami olyat, amitől féltél?
*Kérdezi gyúnyosan, közben beleveszik Milla gyönyürű pillantásába.*
~Végre valaki, akiről bizton állíthatom, hogy szeretem. s az, hogy ő is farkas, vagy mifene, különösen jó... elvégre nem kell titkolózni, ilyesmik. Viszont ma meg kell látogatnom Shirát... remélem nem vadul be, mint multkor. Ha megteszi... más oktató után nézek. Ha lehet...~
*Gondolja, közben gyengéden símogatja Milla oldalát. Érzi, ennél nyugodtabb, és boldogabb nem is lehetne.*
-Szeretlek.
*Mondja minden előzmény nélkül, reméli, Milla nem kérdez rá, hogy: "Hogy jön ez ide?".* |
egyedül vagyok az új
dolgok kezdeténél. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:23:23
|
|
|
IV Vadász
|
|
*Ketrin kicsit megrázta a gyereet,és a szavakat ismételve előhozott egy könyvet.Gyrsan kereste ,és megtalálta a nyelvet.És lefrordítva a lány nyelvén kezdett beszélni.Igaz nehézkesen.
-Jobban vagy?-eleinte enyitt tudott lefordítani a könyvben.
~Tanúlniom kellene a nyalveket.~gondolta. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:26:44
|
|
|
|
|
*Ketrin kicsit megrázta a gyereet,és a szavakat ismételve előhozott egy könyvet.Gyrsan kereste ,és megtalálta a nyelvet.És lefrordítva a lány nyelvén kezdett beszélni.Igaz nehézkesen.
-Jobban vagy?-eleinte enyitt tudott lefordítani a könyvben.
~Tanúlniom kellene a nyalveket.~gondolta. |
*A kislány megkönnyebbülve bólint és szemei elkerekednek. Eddig még senkit sem hallott ezen a tájon a saját nyelvén beszélni.*
*Szaggatottan felsóhajt és lélektükrei megtelnek könnyekkel.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:30:08
|
|
|
IV Vadász
|
|
~Ez a könyv igen furán tagolja az egészet.Na mindeggy.~gondolta és adott egykis teát még sok mézzel.
-És kérsz valamit enni vagy nni?És a szüleid holvannak?-érdeklődött,majd a kislányt figyelve beugrott neki valami.Feláll,t és egy szekrnyt kinyitva kutatni kezdett.Nemsokára egy kis régi játékot,egy nyuzibabát hozott a kislánynak.
-Ez régen az enyémvolt.Ha betegvoltam ezt szorongattam.Tessék neked adom.-és várta a kislány reakcióját.Remélem gyorsan gyógyul. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:38:28
|
|
|
|
|
~Ez a könyv igen furán tagolja az egészet.Na mindeggy.~gondolta és adott egykis teát még sok mézzel.
-És kérsz valamit enni vagy nni?És a szüleid holvannak?-érdeklődött,majd a kislányt figyelve beugrott neki valami.Feláll,t és egy szekrnyt kinyitva kutatni kezdett.Nemsokára egy kis régi játékot,egy nyuzibabát hozott a kislánynak.
-Ez régen az enyémvolt.Ha betegvoltam ezt szorongattam.Tessék neked adom.-és várta a kislány reakcióját.Remélem gyorsan gyógyul. |
*A kislány fáradtan figyeli a nő ténykedését. Engedelmesen megissza a teát, és figyel, de nem válaszol. Szemei lassan lecsukódnak. Most egy jó nagy alvásra lenne igazán szüksége. Viszont amint megpillantja a nyuszit élénkebb lesz. Először nem meri elvenni, de végülis enged a csábításnak, kikapja megmentője kezéből a játékot és magához öleli. Visszadől a párnákra és hálásan néz a nőre, egyre elnehezülő szempillákkal.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-27, 12:43:06
|
|
|
IV Vadász
|
|
//Ketrin lakása//
-Aludj szépen.Ha felébredsz már jobban fogod érezni magdat.-mondta
lágyan és megsimítva a kisgyerek homlokát felállt,és kiment a konyhába,és valami ebédet kezdett kotyvasztani,hgy hafelébred a islány aki már édesen aludt,tudjon enni is valamit.Közben bekopcsolta hallkra a tv-és hallgatta a híreket.
~Amindenit nemtudtam,hogy ennyi rosszfiú is van a városban.~gondólta. |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|