| Szerző |
Üzenet |
| < Kertváros ~ Városi uszoda és sportcentrum |
|
|
|
Elküldve:
2005-12-18, 20:50:23
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Milan is előjött egy zőld kétrészes fürsőruhában.
-Na jelentkezem kapitány.-és tisztelgett mókásan.
-Mi lesz az első parancs?-érdeklődött éa kacsintott.És ekkor egy mozdulattal belelökte Issackot a vízbe,és utánna ugrott.Csobbanások után Milan felúszott a felszínre és kereste szerelmét.De nemlátta meg sehol. |
_________________ vigyázat mert jövök |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-18, 23:05:41
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*A tiszt kisasszony előtt kihúzza magát, majd hagya belőkni magát a vízbe. Mókás lehet a többi embernek amit ezek ketten csinálnak vagy pedig nem. Az öregek nem nagyon szeretik ha megzavarják nyugalmukat. Lassan merül egyre mélyebre, szemét nyitva tartva. Látja hogy Milan is ugrik egy fejest. Egy arasznyira suhan el kedvese mellette, látja hogy csukva van a szeme és egyéb helyeket is jobban megvizsgálhatott.*
~Melyen szép. És milyen szerncsés vagyok. Nem csak szép de kedves, szeretni való, okos és még harcolni is szeret... de pite.
*Elégedett mosolyal felmegy a felszinre. Egy kicsit nézegeti Milant, majd szájával arcon spriceli. Mosolyogva próbál minél hátrább kerülni a felbőszült vagy legalábbis bosszúszomjas Milan elől menekülni. Hátúszással próbál menekülni, közben egy nyelv nyújtással céloz, hogy kihívta.*
~Támadj baby! |
_________________ Farkasvilág van! Farkasok vagyunk!
Farkastörvények közt élünk - vagy meghalunk! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-22, 13:59:28
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
~Na várj csak.Jössz te még az én utcámba.~Majd egy mozdúlattal eltűnt a víz alatt.A víz méjén körözött,majd egy hírtelen mozdulattal felbukkant és testével nyomta le a víz alá Issackot,és mint a polip úgy karólta át a férfit,és nem eresztete el.A medebce ajján egy csalafinta mosoly jelent meg az arcán,és egy nyelv nyújtással otthagyta Issackot,és fent várta áldozatát.Amikor az feljött hullámokat eresztett rá.
.-Kérsz még?-kérdezte a táadás végén nevetve. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-22, 14:12:54
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
*Hirtelen kedvese, aki most egy vérszomjas szörnyre emlékeztette, lehúzta a víz alá. Egy kis vizet tüdőzött le, amitől nem bírt semmit csinálni. A felszinre érve köhécselni kezdett.* ~Nehéz egy szenvedő ember élete. *Jegyezte meg magában mosolyogva. Kölebb úszott Milanhoz, átkarólta.*
-Gyerünk le a nagyterembe. Már nehéz elviselni, az úgynevezett honvágyat, ha nevezhetem így.
*Minden Milantól függ, hogy tovább. Komoly tekintettel figyelte kedvesét.* |
_________________ Farkasvilág van! Farkasok vagyunk!
Farkastörvények közt élünk - vagy meghalunk! |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-22, 14:19:14
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Rendben.-egyezet bele,és kimászva a medencéből,kicsit megrázta a fejét,és hajáról jó sok víz fröcskölődött széjjel.Majd Issackot megvárva mentek az öltözők felé.Ott elváltak,és hamar felőltöztek.Vagyis Milan hamarabb.És kiállva az öltöző elé várta szerelmét.
~Lehet,hogy kihívom egy harcra vagy ijesmi.~tűnődött magában,és kicsit figyelte a bentieket.Azok békésen úszkálta,beszélgettek vagy éppen úsztak.
~remélem még szeret IssackOjan furán kezd viselkedni motanában.~gondolkodott ezen egy darabigMajd Issack is végzett és ketesben mentek ki az utcára. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 12:06:32
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| *Belépve a fürdőbe körbetekintettek.A meleg levegő jólesően fogta körbe őket.Majd bementek az öltöző fülkébe,és felöltözve Karolina egy sima kkszínű kétréses fürdőruhába jelent meg.Majd leűlt egy medence szélére és várta Vanchát.Addig is nézelődött a beltérben.Még nem volt itt sehol.A fürdőruha kicsit hozzáimúlt testéhez,és kiemelte testét.majd belemerűlt a vízbe. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 12:20:09
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Kicsivel később mint Karolina,ő is kilépett az öltözőből.Nézelődött egy kicsit,majd észrevette a lányt az egyik medencében és csatlakozott hozzá.Egy rövidnadrághoz hasonló fürdőnadrág volt rajta.*
-Jó,hogy eljöttünk.Jól esik a víz.*Mondta miután odaért Karolinához.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 12:22:32
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| -szeretek úszni.-tette hozzá,és egy hírtelen mozdúlattal lenyomta a férfit a víz alá,és ő gyorsan kezdett úszni.Semmi kedve nem volt,hogy ő is megtekincse a víz ajját,de szeret vicelődni másokkal. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:25:24
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Miután bement a vízbe Karolina lenyomta a víz alá és úszni kezdett.Vancha a víz alatt követte a lányt.Kicsivel később feljött és valamivel gyorsabban folyxtatta az úszást.Már majdnem utolérte Karolinát amikor a sávnak vége lett és a lány győzött.Miután kifújták magukat Vancha megszólalt*
-Én is szeretek úszni.Kiskoromban sokat és jól úsztam. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:29:35
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Jártál úszóversenyekre is?-krdezte csodálkozva és bal karjával átölelte Vancha vállát és háton lebegtek tovább.
-Tudod én kiskoromban inkább sokat tornáztam és pimpongoztam is.Fejlesztettem magamat.És sóhajktott. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:37:00
|
|
|
IV Arcilla

|
|
-Nem sokat jártam.Inkább csak az edzésre mentem el és úszni nem nagyon.Én se csak úszni jártam.Kosaraztam is.A röplabdázás volt szinte az egyik kedvenc sportom.Nagyon sokáig csináltam.Tulajdonképpen ameddig lehetett.
*Nem voltak sokan az uszodában.A víz langyos volt.Egymást átkarolva háton úsztakés közbe beszélgettek.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:41:15
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina ekkor belesúgta Vancha fülébe.
-Van kedved egy kis szaunához?Aztmondják,hogy az embert felfrissítio és méregteleníti a szervezetet is.-Majd kiúsztak a medence széléhez,ott egy csokot adott Vanchának. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:46:25
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Miután kimentek Vancha válaszolt.*
-Igen.Jó lenne.
*Azzal elindultak a szauna felé.Odabent eléggé meleg volt.Ő nem lesz beteg soha,de azért még jól eset neki.Szerette a meleget. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:50:16
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| *Karolina leűlt egy fapadra és élvezte a meleget.A tűzre öntött finom levendula illata töltötte be a helységet,és avval kéányeztette a két szerelmes érzékeit.Majd Karolina Vancha mellé bújt. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 13:58:09
|
|
|
IV Arcilla

|
|
| *Az uszodába számos szauna volt.Vancháék szerencsére egy olyanba voltak ahol senki nem volt,így élvezhették az eggyüttlétüket.Miután Karolina a férfi mellé bújt Vancha gyengéden megcsókolta.A szoba lassan veszített hőségéből.Most már nem volt annyira meleg mint amikor bejöttek.Vancha örült ennek.Nem nagyon esett jól neki az a hőség,akármennyire is szerette a meleget.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 14:09:58
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina élvezte a csokot,majd hozzátette amikor akuk szátvált.
-Én elmondtam a titkaimat.Most te jössz.Nemfogok haragudni ha ojan.-mondta kacsintva. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 14:13:44
|
|
|
IV Arcilla

|
|
-Semmi különösebb titkom nincs.Vagy nem jut eszembe.Ha valamit konkrétan tudni szeretnél nyugodtan kérdezd meg.
*Mondta Vancha.Szemrebbenés nélkül hazudott.*
~Szerencsére ha azt kérdezi,hogy vámpír vagyok-e akkor nyugodtan mondhatok nemet mosolyogva.~ |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 14:20:27
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina elnevette magát,és mutató újját Vancha mellkasához szögete.
-Rejtéjes fickó vagy te remélem tudod-És mosolyogva tette hozzá.
-Mihez lenne kedved?Csak úgy spontán megkérdem tőlled. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 14:25:57
|
|
|
IV Arcilla

|
|
*Vancha elmosolyodott.*
-Tudom*Mondta és azon gondolkodott,hogy most hová menjenek.*
-Mehetnénk mondjuk a folyópartra sétálni vagy csak simán az utcára.
~A folyóparton rég jártam.Bár akárhová mehetünk.~
-Vagy ha máshova szeretnél menni akkor mond. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005-12-28, 14:27:48
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
| -Nekem megfelel a folyópart.-modta Karolina és felálva kimentek,és gyorsan átöltöztek,és az utcára kilépve kicsit összerázkódtak a hideg miatt.Gyorsan érte őket a hideglevgő,és a hópelyhek. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 10:58:03
|
|
|
|
|
~ Hát ezt... ilyen helyre jövök én? ~
*Fut át fejében, majd kétrészes fekete úszóruhájában beleereszkedik a meleg vízbe.*
~ Egész kellemes. ~
*Lebukik, majd több percig is lent marad. Hisz nem kell neki levegő... Még szerencse, hogy a dolgozók ilyenkor nem figyelik ezt a helyet. Kamerák sincsenek. Továbbra is lennmarad, majd a víz alatt elkezd úszni.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:03:57
|
|
|
|
|
*a medence felé tart, húgát nem vette észre, hisz a víz alatt van. Egy sötétkék, egyrészes fürdőruha van rajta, hosszú, fehér haját egy hajtűvel tűzte fel. Lassan ereszkedik a vízbe, egylőremég nem kezd el úszni.*
- Ez a masszázs tényleg csodákat művel. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:07:01
|
|
|
|
|
- Ugye?
*Emelkedik fel Amerie mögött. Ha az megfordul, csak elmosolyodik.*
- Mily véletlen, ismét összefutottunk? Sajnálom hogy el kellett mennem. A mentorom hívott levélben... aztán kiderült, mégsem ő írta. Tőrbe csaltak... vagyis, azt hitték.
*Nekidől a medence szélének.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:09:52
|
|
|
|
|
*nem fordul meg, kicsit lejjebb süllyed, a medence falába kapaszkodik*
-Van ez így húgi, nem kell ecsetelni. Gyanítom, míg itt vagyok, lesz egy pár ilyen véletlen találkozás. *mondja kissé ironikus hangon* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:11:43
|
|
|
|
|
- Nem bántam meg a találkozást, sőt! Megvolt az esti torna és a vacsora is.
*Ragadozómosoly.*
- Hogyhogy ilyen későn egy uszodába jöttél? Hiszen ide fegyvert sem lehet behozni. Azthittem, te ennél elővigyázatosabb vagy.
*Lebukik a víz alá, de még így is tisztán hallja Ameriet. Törökülésben valahogyan leül a víz mélyére, karbaölti kezeit, majd vigyorogva nővérére néz.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:16:22
|
|
|
|
|
-Felvágós. *morogja,mikor húga leül a medence alján*
- Ohh, hidd el húgi, kések és pisztolyok nélkül is meg tudom védeni magam. Volt időm is és alkalmam is a gyakorlásra. *farkas mosoly ül ki ajkaira, visszagondolva a munkáira Hány féle képpen iktatta már ki a célszemélyeket*
-Elvégre, ha nem akarom, hogy unalmas rutinná váljon a szakmám, kell némi kreativitás. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:19:40
|
|
|
|
|
*Felúszik Amerie mellé.*
- Felvágós? Inkább előnyös helyzetű.
*Mosoly.*
- Hát azt meghiszem. Egyedül, fegyvertelenül megvédeni magadat...
*Mintha cöngetne, de inkább hátradől, s a víz felszínén fekszik.*
- Kreativitás. Végülis... te tudod. Nálam csak az eredmény számít. Bármilyen eredmény...
*Szól, majd elhallgat. Talán félreérthető, amit mondott nővére számára...* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:22:19
|
|
|
|
|
| -Miért, szerinted nálam mi számít? Ha nincs eredméyn, nincs pénz. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ne unatkozzak közben. Mókás ám ezeket megtervezni. *mosolyodik el* Persez ha sürgős, akkor mindig a legegyszerűbbet. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 11:26:58
|
|
|
|
|
- Élvezed a gyilkolást? Remek halhatatlan lehetnél.
*Farkasvigyor.*
- Rendben rendben, tudom, ezt még én sem gondolhatnám komolyan.
*Tovább lézeng a vízfelszínen.*
- Remélem azért nem mész el túl hamar. Végre valakivel tudok normálisan beszélni.
[Játék fagyasztva] |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-28, 12:13:48
|
|
|
|
|
*ismét ragadozó mosoly ül ki arcára*
-Csak nem konkurenciát szeretnél húgi? Mellesleg, szerinted mi maradt nekem a gyilkoláson kívül? Ha egyszer elkezded, könnyen magával ránt. Én pedig hagytam, hogy így legyen, hisz másképp nem maradhattam volna életben.
*egy pillanatra alá merül a vízben, mintha le akarna mosni magáról valamit* |
|
|
|
|
 |
|