Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Kocsma a teli korsóhoz
16 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Következő
Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-12-22, 21:36:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Meglepodtem. A kocsma alig ert tobbet mint nyolc. A tiz is mar olyan ajanlat volt, amit el kellett volna fogadnia. Am jo kedvem volt, es birtam azokat az alakokat, akik kiallnak magukert. Mondjuk a tizenot mar pofatlansag, es aki szivatni probal altalaban betonban vegzi. Arra gondoltam, jo hat alkudjunk. Van olyan ar amit megadok es elengedem, es van amit megadok es aztan a hullajatol veszem vissza. Csak a szokasos uzletmenet.
- Tiznel mindketten tudjuk, hogy nem er tobbet. Sokat kellene rakolteni, hogy igazan beinduljon. De mert jo embernek tartom magam es , hogy lasd a komoly szandekomat a tizenegyet kapsz. Most. Keszpenzben. - es hogy lassa, hogy tenyleg komolyan gondolom, vaskos penzkoteket vettem elo a kabatombol. Kivantam, hogy fogadja el. A mi piankat arulta, bar nem tudta, hogy en vagyok az uzletvezeto. A mai nap a vidamsage volt, utaltam volna ha hullaval kellene befejeznem.
Vissza az elejére
Sat Morgul Kornelius
HozzászólásElküldve: 2005-12-22, 22:03:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

Sat mármár komolyan az kezdte hinni hogy még as végén neki kell fizetnie csak hagyhassa el a kocsmát még ma.Idegesen fújt egy nagyot és megfordult.Hátat fordított a férfinak és az ajtó felé intett.
-Talán odabent folytassuk rendben?
Majd mégegyszer szembefordult vele és még ennyit mondott.
-Szerintem éppen eleget kaszálhatsz még rajta.De legyen.Megyezhetünk tizenegyben.De akkor a szükséges adásvételi szerződéseket elintézhetnénk azonnal.Hogy nekem már ne legyen vele gondom.Szeretnék lepihenni egy időre.
Mondta és intett a fejével hogy kövesse.Bement a főbejáraton és a pult melletti ajtót kinyitva fel a lépcsőn ahol a szobája található,mely egyben iroda is volt.Benyitott és ahogy a fickó is belépett becsukta az ajtót.A szekrényben kutatva elővett egy kisebb köteg papírt és a fickó elé tette egy íróasztalra majd egy szétet rakott elé.
-Eeket írd alá.Azután ha ideadtad a pénzt én is aláírom.Ezek után már csak be kell menned a helyi bankba hogy a te számládra follyon a bevétel.És ha mindez megvan kalap kabát.
Mondta mintha valami nagylelkű ajándékot adott volna az idegen fickónak majd ekkor gondolt bele.
~Atya isten.Még azt se tudom ki a fe ez.
Észbekapva az íróasztalra tette a kezeit és a fickóra nézett.
-Apropó én Sat Morgul Kornelius vagyok.
Mondta kezetnyújtva neki álszent vigyorral a képén.

Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2005-12-22, 22:16:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Mikor beleptunk az irodaba, meg mindig azt hitte, hogy micsoda engedmenyt tett nekem. Akkor kerult a legkozelebb ahhoz, hogy ott helyben tepjem szet. Harom gumival atkotott pencsomot dobtam az asztalra. Bemutatkozott. Mikor alairta a papirokat azt mondtam:
- En meg az uj tulaj. Carlos a nevem. Most menj, es elvezd. A tobbit majd elintezem.
Kitessekeltem az ajton. Nem tudtam nem eszrevenni a sertodott pillantasat, de ennyi jart a hozzaallasa miatt. Megint felvillanyozodtam. Osszedorzoltem a kezem, es hivtam a Kover Frankyt, hogy intezze el a papirokat. Mikor lementem a Kocsmaba, lattam hogy csak egy pincercsaj szerencsetlenkedik a placcon, de most o sem tudta, hogy mi lesz. Bemutatkoztam, es bealltam a pult moge. Meg soha nem csaposkodtam. Erdekes volt, de nem voltam valami jo benne, es lett volna mas is amit csinalhattam volna. Zaraskor kitettem egy tablat, miszerint "csapost felveszunk, erdeklodni a sztripizbarban Carlosnal." Mielott elmentem volna, elgondolkodtam, hogyan alakitjuk at, es gondolkodtam visszakapja a regi nevet. Majd meglatjuk.
Vissza az elejére
Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2005-12-31, 13:58:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Kocsma a teli korsóhz, milyen csalogató név' - gondolja Jack. Ráteszi a kezét a kilincsre, majd átfut agyán a remény, hogy a hely nem lesz túl lepattant, de mire realizálja, már be is nyitott. Elsőnek lép be, "hogy ő kapja az első pofont" Elmosolyodik.. milyen régen verekedett utoljára.. a jó kis ír kocsmák, ahol tiz előtt még csak a pofonok, utána már a székek is röpködtek. Valahogy hatalmas kedvet érez hozzá, hogy újraélje ezeket az időket, de tudta, soha nem lesz újra tizenkét éves, de még tizenhat sem. Eközben tartja a lánynak az ajtót a lánynak és felméri a terepet. Végre egy hely, alahol olyan otthonosan érzi magát, mint a konyhában. 'Itt már hazai terepen vagyok, tehát szeretném, ha mostantól tegeződnénk.' - mondja elégedett mosollyal kisérve. 'Mit kérsz inni? Foglalj helyet, addig én megrendelem az italt.' - mondta, és közben a szemével a vendégeket pásztázta.

Tyara von Mortalis
HozzászólásElküldve: 2005-12-31, 14:24:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

A kocsma előtt állnak,a nevén csak somolyog a nő.a férfi lép be először,ezen nem lepődik meg,hiszen így van az etikett is,belép a férfi,és onnan nyitja az ajtót a nőnek.~Milyen figyelmes és udvarias~fut át agyán a gondolat.
-Köszönöm-feleli,mikor a férfi tartja az ajtót.Majd ő is belép utána.
Körbepillant a helyiségben,nem tűnik rossznak,bár kicsit tétovázik,majd elindul a férfi után egy asztalhoz.Leül,és a férfi arra kéri tegeződjenek,mások gyakran tegezték,neki kicsit nehezebben ment,de előbb-utóbb mindig belejött.
-Egy pohár vörös bor jó lesz...-feleli,hiszen szinte mindig ezt ivott,még régen is...Már megszokásból vágta volna rá,hogy hány éves borokt,milyen érlelésüt,stb,de nem akarta megneheziteni a férfi dolgát,és a számláját sem.
-Köszönöm önnek...illetve neked...-és halványan elmosolyodik,elnézést kérően.Mikor a férfi leadja a rendelést,körbepillant méginkább a helyen,felméri a terepet,majd az asztallapot bámulja,elgondolkozott,hogy milyen is újra emberek közé járni,ám ezt a gondolatot kissé elsötétitette az a gondolat,hogy az emberek mégcsak nem is sejtik,hogy ő valójában kicsoda,vagy inkább micsoda,de ahogy szokták mondani,jobb a tudatlanság,mert a tudás sokkal inkább fájdalmas lehet,és már sokat tanuzlt arról,hogy amit az emberek nem ismernek,attól félnek,és elitélik,így jobb,ha nem látnak át az ő álarcán.

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2005-12-31, 14:48:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack pár perc múlva egy gorsóval és egy pohár vörösborral tér vissza, és leül. Az előbbi bizonytalansága már teljesen tovatünt. Beteszi a bort a lány elé, majd helyet foglal és megemeli a korsót. 'Akkor egészségünkre' - monja, és meghúzza a kupát, majd leteszi az asztalra. 'Hogy kipirult az arcod a hidegtől' - jegyzi meg, igazából azért, mert csak most tünt fel a lány szokatlanul fehér bőre, és közben mélyen a szemébe néz. Atfut az agyában az a sokminden, amit a könyvekben olvasott mostanában, de gyorsan elhessegete a gondolatot. Ma este az sem érdekelte volna, ha az ördög öreganyjával sörözik, úgy érezte már teljesen kezdett megőrülni a monotonitásba. 'És te mivel foglalkozol, ha megkérdezhetem?' mondta. 'Csakhogy behozzam a lemaradásom, és én is megtudjak rólad valamit' -teszi hozzá. Közben leveti a kabátját, majd mellényét is és meglazitja nadrágtartóit, hogy kényelmesebben tudjon ülni.

Tyara von Mortalis
HozzászólásElküldve: 2005-12-31, 15:11:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

Pillanatnyi révedéséből a férfi rángatta ki,ugyanis megérkezett az italokkal.Letette elé a bort,majd ő halványan elmosolyodott:-Köszönöm-mondta.A poharat fürkészte egy ideig,majd inkább a férfire nézett ő is.
-Egészség-mondta,és bár megemelte a poharat,nem ivott bele,csak visszatette az asztalra.A férfi következő mondandójától kissé elkerekedtek a szemei,de ügyesen leplezte meglepettségét.~Talán sejt valamit..á..az nem leht,hisz semmi jelét nem adtam,hacsak nem máshonnan tudja...~És a férfit fürkészi.
-Valóban nagyon hideg van kint,itt bent sokkal kellemesebb az idő.-jegyzi meg,játszva tovább játékát.
-hogy mivel foglalkozom?-kérdez vissza,majd felhúzza szemöldökeit.-sok mindennel,nagyon sokmindennel...-kis hatásszünetet tart-épp az az aktuális munkám,ahol dolgozom-jegyzi meg rejtélyesen-ugyanis egyfajta színész vagyok...-majd kisebb fajta csend ül be,hagyja,hagy eméssze a férfi a hallottakat.Különösen elmosolyodik.Majd a pohár tartalmára néz.Csak most jut eszébe,hogy bár rendelt,de nagyon nem fog tudni mit kezdeni vele,hiszen a vámpirlét miatt ez nem nagyon fog sikerülni.Ámbár ahogy a bort fürkészi,a színe,a vérre emlékezteti,és csak a poharat nézte,különös fény csillant a szemeiben,de csak egy pillanatra,mert utána rájött,hogy nincs egyedül,majd a férfire nézett.Először az arcát nézte,a vonásait~Milyen fiatal lehet~ez volt először mi átfutott az agyán,majd egyre inkább valami lüktetni kezdett a fejében,és egyre erősödött,s aztán a tekintete a férfi nyakára siklott,s ott látta lüktetni az eret,mely neki életet adó táplálékul szolgál,egy ideig elidőzött ott a tekinete,kezdett felébredni a vad.~Nem,most nem,hiszen nemrég ettél...és ez sem a megfeleő pillanat,sem a megfelelő hely..-kicsit megrázta fejét,és magához tért.Majd haványan elmosolyodott,mintha csak elgondolkozott volna.Ő nem öltözött le,csak fekete selyem kendőjénel lelógó részét vette kezébe,és hátradőlt.Kissé szokatlanul viselkedik,de igyekszik ezt nem feltűnően csinálni,sőt,nem is feltűnő a dolgo,hiszen egy kivülálló azt hinné,hogy kicsit flúgos,mintahogy emberként is hitték róla,de ez sosem érdkelte,ő csak a saját útját kerste mindig,de mai napig nem találtamég meg,talán majd egyszer..De minden bizonnyal a férfi nem épp olyan"átlagos figura",nem tudja biztosan,csak a megérzései nem nyugodnak...

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2005-12-31, 15:53:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

'Szinésznő' - gondolja magában, és ekaratlanul is kicsit elhúzza a száját, majd ezt eltakarandó belekortyol a sörbe. Valahogy nem szivlelte az ilyen munkákat. Nem is azért, mert a művészetet magát ellenezte volna, inkább a művészek pökhendisége, az egész star attitude volt az, amit az idegeit borzolta. De ezen a lányon egyenlőre semmi ilyet nem vett észre. Bár - határozta el magában - mostantól erre tudotosan is figyelni fog nála. A lány kicsit furcsán viselkedett, de ez a "művészlét" számlájára irható. Bár mindegyik annyira tehetséges lenne, mint ahogy hiszi magáról. Hirtelen észrevette, hogy a lány is valamin elmerengett, és ez valahogy nagyon kellemetlen érzéssel töltötte el. Észrevette magán, hogy görcsösen markolja a söröskorsót, igy még egyet kortyolt belőle, ha már úgyis kéznél van..
'Korábban emlitetted, hogy árvaházba kerültél. Miért, ha nem tolakodó a kérdésem?' - és csak az első mondat végén jutott eszébe, hogy lehet, fájó sebeket tép fel ezzel. Bár, a lánynak valószinüleg már volt ideje földolgoznia a történteket, bármi is lehetett az. Végülis nem úgy tünt, mint egy szakadt éhező meggyötört árva. Határozottan nem úgy nézett ki.

Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-1-2, 15:58:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

A kocsmában kissé állott volt a légkör. Még lehetett látni a szilveszter nyomait itt-ott, és az a kevés ember aki bent volt mintha lassított felvételkén léteztek volna. Asariel szétgombolta kabátját, de nem vette le a folyamatos szellőztetésektől nem volt valami meleg odabent. Leült a pultnál És rendelt.* - Egy tonikot, és egy doboz Lucky-t légyszives. - Látom ez a szilveszter mindenkit megvisel. * Mondta és közben mosolyogva kiszolgálta Asarielt. Ő nem szólt vissza semmit, csak egyetértően bólintott, semmi kedve nem volt közhelyekről társalognia* - Megvan tudom már honnan vagy ennyire ismerős. Nos megtaláltad a címet amit adtam? -Igen meg kösz az infót. - No problemo... Tudom az asszonyka kicsit rémes, de elég magánakvaló így nem fogod sokszor látni. Senkije sincs folyton a kutyáival van. * Mondta és kajánul elkezdett vihogni. Asariel szintén nevetett. Ivott egy kortyot, majd rágyújtott egy szálra, és körbenézet, hátha talál magának való partnert.

Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Asariel Larson
HozzászólásElküldve: 2006-1-2, 16:14:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Marcangoló

* Ahogy ott ült magában sorakoztak a fejében a gondolatok.* - Ez az a könyvtár. Merre van itt a könyvtár? * Kérdezte a csapost.* - Mi dolgod van arra? - Kérdeztem merre van a könytár és a dolgom rám tartozik. -Jólvan na be ne kapjál már. Ahogy kifordulsz jobbra aztán csak egyenesen. Meg fogod ismerni. - Kösz! * Mondta Asariel, és be is pattant a kocsijába, majd csikorogva elindult a köyvtár felé.

Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tyara von Mortalis
HozzászólásElküldve: 2006-1-5, 21:07:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

//Csak szólok,hogy nem emlitettem,hogy árvaházba kerültem,csak annyit,hogy németbe,dirrekt vissza is olvastam,úgyhogy ezt a részt mellőzzük Wink Very Happy //

Ott ücsörgött a kocsmában,és igyekezett féken tartani az alvó szörnyeteget,ami egyenlőre még sikeres volt.Látta,hogy a férfi miként mélázik el a hallottakon,amint kiejtette,hogy színésznő,a férfi rögtön inkább a korsóját rántotta magához.
-Tán nem szivleli a színészi pályát?-kérdez rá nemes egyszerűséggel,látva a tétovázást.Sosem fogta be a száját,amit érzett,azt mindig ki is mondta,bár olykor talán jobban járna,ha csendben maradna.Nem sűrűn keresi a társaságot,de ha márr egyszer benne van,akkor mindig azt mondja amit gondol,ami a szivén az a száján,talán erről kellene leszoknia.Tűnődve nézi a férit,és elgondolkodik kissé.
~Vajon mi lehet ennyire különös egy egyszerű szakácsban?Vagy talán ő sem az,akinek mondja magát?!Különös,a megérzéseim,mióta már nem vagyok halandó,nem szoktak megcsalatkoztatni,de akkor mégis mi ez a furcsa...hm...-nem fejezi be,hanem tovább fürkészi a másik vonásait,hátha beugrik neki valami.Igyekszik mindezt nem feltűnően tenni,de valahogy sejti,hogy a férfi észrevette ezt a"bámészkodást".
A pohár borhoz mégcsak nem is nyúlt,helyette ujjai közt kezdte forgatni a poharat,kissé eljátszadozott,majd a pohár tartalmára nézett,de hamar el is kapta róla a tekintetét,mert a vér jutott róla eszébe,és nem akarta,hogy a szunnyadó bestia kitörjön,amig lehet,addig mindenképp visszatartja,ugyanis a mostani az nem csak puszta éhség,hanem a féktelenség lenne,és így sokkal nehezebb lenne leállitani,mint amikor csak szimplán táplálkozik.Sokat kell még tanulnia,tudja jól,de majd idővel,és abból a reményei szerint még van elég...
-És ha szabad tovább kíváncsiskodnom,hogy kerültél ide Topolyába?Van e családod?Miért hagytad magad mögött az életed?És egyéb ilyen sablon kérdések...-kérdezi halkan,ám határozottan,és kíváncsi ekintettel mered át az asztal fölött Jackre.

Jack Sparrer
HozzászólásElküldve: 2006-1-5, 21:38:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

Jack szomorúan konstatálta, hogy a söre elfogyott, igy intett a csaposnak, hogy hozzon neki még egy korsóval. Már szinte teljesen feloldódott, és könnyeden válaszolt a nő kérdéseire, mig megkapta a második korsót is.
- A szinészeket? Nem, nincs semmi kifogásom a JÓ szinészek ellen, de ők túl kevesen vannak. A legtöbben nem ismerik föl tehetségtelenségüket, és elvesztegetik az életüket, a sznobok, akik nem tesznek külömbséget művészi alaktás és ripacskodás között elmennek az előadásra és megtapsolják őket, igy a tehetségtelen szinészek nagyszerüen megélnek abból, hogy teljesen haszontalan dolgot művelnek. Én a munkát becsülöm. A becsülettel elvégzett és hasznos munkát. Olvasott Marxot? Ne tegye.. rettenetesen unalmas...' - majd hirtelen észbenkap, hogy teljesen elkanyarodott a témától - 'Mi is volt a másik kérdése? Ó igen, a múltam és a családom.. hát, nem vagyok túl büszke rá, de nem is szégyenlem, mert enélkül nem lennék az, aki most vagyok. Egy kisebb városban nőttem föl London mellett. A családom feltehetőleg még mindig ott lakik, de nem tartom velük a kapcsolatot. Apám mióta az eszemet tudom, nagyon keményen ivott. Kőműves volt, úgyhogy a rossz szokása nem igazán érdekelt senkit - a családján kivül. Jóformán anyám nevelt, 10 éves koromig, amikoris meghalt az öcsém születése kötzben. Apámmal maradtam, aki ezután még keményebben ivott.. és ekkor ismertem meg az igazi szegénységet. Szerencsére megismertem sok más srácot is, kint a lakótelepen, mivel igyekeztem minél kevesebb időt tölteni otthon - az apám agya kezdett egyre inkább elborulni. A srácokkal lógtam egész nap, cigiztünk, söröztünk, a világ dolgairól beszélgettünk, skat és reggaet hallgattunk, és elkezdtük majmolni az 50es évek munkásainak öltözködését a szüleink régi gönceiből - egyszóval skinek lettünk. 13 voltam, amikor az egyik barátom rábeszélt, hogy tanuljak vele szakácsnak, hogy legyen egy szakmám, valamiből meg tudjak élni és ne végezzem úgy, mint az apám. Belementem, és elvégeztük az iskolát, bár nem volt könnyű. Az egész napos lógást az utcán lecserélni az iskolapadra, valahogy úgy éreztem, elvesztem a fiatalságomat. Utána együtt is kezdtünk dolgozni egy nagyobb szálodában, de a barátomat, vagyis mondhatom, legjobb barátomat nem hagyták békén a bőrszine miatt. Kiálltam mellette, de csak nem hagyták abba, mignem az egyik este pár "kollega" megtámadott bennünket, és a barátomat megverték a bőrszine miatt.. Szegény srác belehalt a sérüléseibe a kórházban, mivel nem részesitették megfelelő kezelésben szintén faji okok és a társadalmi helyzete miatt. Akkor döntöttem úgy, hogy magam mögött hagyom azt a várost és mindent ami ott van és volt.' - mondja ezt, és bár látszik rajta, hogy fájó emlékeket idéz föl, igazából már volt ideje földolgozni a dolgokat - 'Persze mindig eljátszom a gondolattal, hogy egyszer visszamegyek és bosszút állok, mint a filmekben szokás, de nem hinném, hogy lenne értelme vagy foganatja, a gyűlölködés ott van a város lelkében, egy ember kevés a kiirtásához. És mi az ön története, ha én már elmondtam az enyémet' - tette föl végül a kérdést.

Carlos Vendetti
HozzászólásElküldve: 2006-1-6, 10:39:43  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Mikor beleptunk a kocsmaba lattam, hogy meg mindig Pier sved haverja, Sven "fatorzskar" Torgelson csaposkodik. Holott ot eredetileg a kidobo posztra vettem fel. Par nap helyettesitesrol volt szo, de ugy latszik nem tul csabito az allas. Pedig rendesen jattos a melo. Mikor atvagtunk a kocsman az irodaba Sarah egeszen hozzam simult. Na nem mintha nem esett volna jol, de o mintha valaki elol akart volna elbujni. En nem lattam senki ismerost a vendegek kozott, de ki tudja. Ha ennyi vampir van, talan van itt is. Amugy nem szamit.
Mikor beleptunk az irodaba elkretem a kabatjat es hellyel es itallal kinaltam. A szobaban egy nagy iroasztal allt, egy kenyelmes irodaszekkel. Elotte egy dohanyzoasztal, mellette egy borkanape, es ket fotel. Kisebb targyalasokra tokeltes. Felakasztottam a kabatokat, es miutan kenyelembe helyezte magat a kanapen en is melle ultem.
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 19:57:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*A kocsmába egy szőkehajú nő lépett be.Jókedvű,de szigorú tekintetű volt.Körbetekintve barna kabátját kicibzárólta,és leűlt egy asztalhoz.Nemsokára rtendelt egy kis teát,és sóhajtott.
~Végre itthon.Legalább jólesett azút,és még barátnőmet is láttam.Igaz szép gyerekei vannak.~gondolta.És nemsokára megkapta a finom teáját,és kifizette.Nagyon jólesett amelegben űlni.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 20:12:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A kocsmában lévő meleg levegő egy kicsit megcsapta a kinti hideg után.Egyenesen a pult felé vette az irányt és az egyik bárszéken helyet foglalva hozzálátott azzal törődni,hogy mit igyon,előbb azonban levette egy két ruháját,mert a jólfűtött helyiségben nem volt rájuk szüksége.Egy kékszinű farmerdzseki került le rólla és láthatóvá vált piros pólója.Közben eldöntötte,hogy egy sört és egy whyskyt fog inni.Miután megrendelte,rögtön lehajtotta a röviditalt és nem sokkal később a sörhöz is hozzálátott.Már az első kortyoktól lenyugodott.Új város.Nyilván mindenki kicsit ideges ha elköltözik megszokott helyéről.Mostmár amikor a felénél járt szinte csak az utazás fáradalmai voltak benne.Amikor a sör végére ért,körülnézett a helyiségben.Meglátott egy igen szemrevalószőke nőt ülni az egyik aztalnál egyedül.*
~Nem árt ha szerzek barátokat.Az meg főleg nem ártana ha közelebbi barátokra tennék szert.~
*Gondolta magában és egy kicsit elmosolyodott.Dzsekiét magával vive odalépett az asztalhoz.*
-Jónapot hölgyem.Meghívhatom egy italra?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 20:18:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin éppen elgondolkodott,amikor egy férfi lépett az asztalhoz.
-Jónapotr.Köszönöm de van italom,és mutatott a teájára,és kicsit végigmérte a férfit.
~Új.Nem láttam még egyszersem a városban.~gondóltí,és egy székre mutatott.
-Kérem foglaljon helyet.A nevem Ketrin Hausme

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 20:36:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Engem David Ohmanak hívnak,de szólítson Davenek.
*Miután bemutatkoztak egymásnak és helyetfoglalt az asztalnál,ntett a csaposnak,hogy hozzon még egy sört.A helyiségben nem voltak túlságosan sokan.Az egyik sarokban volt egy társaság.Néha nagyot nevettekde többnyire csak csendben beszélgettek.*
~Egész jól néz ki.Nekem tetszik.Remélem ebből lesz valami~
-Tegeződhetünk?*Kérdezte és közben meghozták az italát.Kortyolt belőlle és egy szál cigarettát elővéve rágyújtott.*
-Remélem nem baj?*Kérdezte és kifújta a füstöt,majd körülnézett az asztalon és mivel nem talált sehol hamutartót a szomszéd asztalról vett egyet és belerázta a hamut a cigaretta végéről.Nem nagyon sokat szívottcsak néha,de azért nem is olyan keveset.Egy szó mint szás csak átlagosan.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 20:40:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*ketrin kicsit iszogatta teáját,és figyelte a másikat.
-Persze tegezhetjük egymást.-És a cigt meglátva felhúzta a szemőldökét.
-Nyugodtan cigizhetsz.-mondta a férfi kérdésére,és elmosolyodott.
-Látom új vagy a városban.Megtudhatom,hogy honannérkeztél,és mi amunkád?-és érdeklődve nézett.
~Nagyon kedves,és illedelmes is.Demég meg kell ismernem.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 20:59:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Ma érkeztem meg a városba.Elég messziről jöttem.Egyenlőre egy bérelt házban lakom a kertvárosban.Még csak annyit láttam a városból,hogy hazamentem és eljöttem ide.
~Jó hogy ide jöttem.Különben nem ismerem meg őt.Ha nagyon hívő lennék akor azt mondanámhogy isten is így akartade mivel nem így van ezért csak annyit hiszekhogy nagyon nagy mázlim van.~
*Felváltva ivott a sörből és szívta a slukkokat,de nem túl gyakran.Túl fáradt volt azon gondolkodni,hogy mit fog csinálni másnap,de valamikor ezen is kellett.Egyenlőre csak a beszélgetésre és a lazulásra koncentrált,de az is lehethogy Ketrinnel fog menni valahová.*
-És te?Mesélj valamit magadról.Hol dolgozol?
~Hupsz.Nem mondtam hogy mit dolgozokde ha rákérdez,majd mondom neki.Na mindegy.~
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 21:05:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Doktor vagyok.Nem mesze van a kertvárosban a rendlőmés a házam.-mondta és elmosolodott.-De te még nem válaszóltál a kérdésemre,hogy mi is a munkád.
-Egyébként nincs nagy múltam.Árvaházból kerűlte a középsuliba.-mondta és kicsit elkomolyodott ezeken a tényeken,és ekkor vette észre,hogy teája elfogyott.
-Pincér!-és rendlet még egy teát.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 21:19:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Én pszihológus vagyok.Éppen belekezdtem a munkába amikor ideköltöztem.
~Sokan furcsállják ha pszhológussal van dolguk.Elvégre nem sok járkál az utcán.~
*Nem szólt semmit a éány múltjáhozmert nem szeretett volna rossz emlékeket ébreszteni benne.Amikor a pincér kihozta Ketrin italát és amaz éppen fizetni akart Dave gyorsan előkapta a tárcáját és kifizette helyette.*
-Úgy látszik mégiscsak meghívtam.
*Mondta egy mosoly kiséretében.A cigit elnyomta és úgy döntött nem gyújt rá egy darabig,majd az üres sörösüveget is elvitte a pincér,de egyenlőre nem hozott helyette másikat.*
~Majd itt is kell valami munka után néznem.Annak ellenére,hogy nem kevés pénzzel jöttem,kéne munka.Bár ráérek még keresni.Előbb jobb lesz felderíteni a várost~
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 21:23:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Nagyszerű munka.-mondta elismerő bólintással,és kicsit meglepődött ezen az udvariasságon.ű~Nagyon kedves a férfi.De megbízható?~

Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-7, 21:25:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Nagyszerű.-bólintott elismerően,és elmosolyodott.Kicsiteglepődött a férfi illedelmeségn,és hogy kifizette a teáját.
~Nagyon kedves.De megbízható?Nemtudni.~gondólta magában.

Tyara von Mortalis
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 11:11:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
I Mestervámpír

Jack elég gyorsan megitta a sörét,míg ő hozzá sem nyúlt a borhoz,ráadásul vörösborhoz,ami nem a legjobb volt,de elég sokat ivott,amikor még megtehette-halandóként.Igyekezettinkább szavakkal elterelni a dologról a figyelmet.
-Valóban,egy színésznek kell az,hogy jobb legyen,mint az átlag,sőt kiválóbb,és sajnos manapság egyre inkább elzüllik ez az osztály,valóban kevés a jó színész,ám annál többen vannak,akik annak tartják magukat.-fűzi hozzá a férfi szavairól,de önmagában elégedetten konstatálja a dolgot,hogy a férfi hisz neki,végső soron nem hazudott neki,csak a színészet nála mást takar,mint az átlagos jelentésében,de amig a férfi azt hiszi,hogy csak egyszerű színházakba jár,addig maradjon meg ebben az illúzióban.
Figyelmesen hallgatta a férfi szavait,s közben a vonásait figyelte,olvasott az arcáról,hogy a története milyen érzéseket vált ki belőle.Mindig is figyelt minden jele,amit általában beszélgetőpartnerei adtak,tudatosan vagy tudatlanul,s valahogy mindig igyekezett mindenkinek a velejéig lelátni,tudatosan kereste a másik lényét,hogy miért,olykor ő maga sem értette igazán,de ez mind a mai napig bennemaradt,és valószínüleg eztán is így lesz.
-Valóban nem lehetett könnyű az élete,életed-javitja ki magát,hiszen megegyeztek a tegeződésben.-Nehéz elveszteni egy barátot,úgy,hogy látod meghallni-és szemeiben kissé felvillant valami szomorkás fény,de amilyen gyorsan látszott,olyan gyorsan el is tűnt,mintha csak a helység fényie játszadoztak volna a tekintetében.
-Valóban,ilyenkor ez a legjobb,ha magunk mögött hagyjuk a múltunk,és egy másik jövő felé indulunk,ami talán jobbat hoz majd,mint amit elhagytunk.-jegyzi meg rejtéjesen.
Ezekután kicsit elhallgat,elgondolkodik,majd a férfi kérdése zökkenti ki mélaságából.
-Hogy mi az én történetem?-kérdez vissza,s hangjában hangyányi cinikusság bújik meg.
-Egy Erdélyi család,majd költözködés Németországba,és hosszú esztendők múltával itt kötöttem ki Topolyában.Nagyvonalakban ennyi a történetem.MAgam mögött hagytam mindent és mindenkit,és új életet kezdtem,egy tipikus vándorelme...-ennyit mond el Jacknak,de jóval több bújik meg a háttérben,hiszen nem a semmiért temette el a múltját,minden emlékével,de erről a férfinek nem kell tudnia.És az új élet,nos az végső soron teljesült is,bár nem egészen úgy,ahogy ő az eleinte gondolta,vagy tervezte,de egy végzetes éjszaka mindent felboritott,de talán jobb is így.
Tovább mereng,és egyre inkább zakatol benne az érzés,hogy tartania kellene Jacktől,nem tudja miért,de másik énje figyelmeztető jelzéseket ad neki,amit nem ért-egyenlőre.~Mi van benned,amitől visszatart?~gondolkozik el,s a férfi arcán felejtette a tekintetét.
-Mondd csak,mióta élsz itt Topolyában?Mit tudsz a városról?-kérdezi kíváncsian,hátha kiugrasztja a nyulat a bokorból,ám ez közel sem olyan biztos.-Ugyanis én is már egy ideje itt élek,de néhány helyen kívül nem sok részén fordultam meg a városnak.-mondja.~A folyóparton jó elmélkedni,a templom bűvköre alól nem tudok menekülni,a ligetben szintén jó gondolkodni,és az utcák,nos...az a "vadászterület",és persze a kastély,az otthon...márha ott laknék,de a szivem mégis odahúz,főleg a kertbe,ami gyönyörű...még a maga kihaltságában is...~gondolta végig magában a dolgokat,de persze gondolatait nem mondta ki hangosan,mert azzal nagy bajba kerülhetne,és nemcsak ő,hanem a többiek kilétét is veszélyztetné,ami nagyon is kellemetlen lenne,és persze valószínüleg ő sem maradna büntetlen,persze ha előtte más meg nem öli.
Tehát figyelmesen várt a válszra,mint egy kisdiák,aki csak arra vár,hogy valami újat tanulhasson és hallhasson.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 11:39:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Ketrinen látszott,hogy örül amiért Dave kifizette az italát.Ebben nemigazán volt különös dolog.A nők általában szeretik az ilyen dolgokat.Ám az már egy kicsit furcsa volt,hogy látszott rajta,elgondolkodott valamin.David pszihlógus mivoltából látta,hogy ha valaki töpreng valamin amit a másiknak nem feltétlenül kéne elmondania.Most a lány arcáról aazt lehetett leolvasni,hogy azon tűnődik valyon David megbízható-e.*
~Ez még érthető is,mert ha az ember egy újonnan érkezettel találkozik akkor nyilván az első gondolatok között szerepel azhogy valyon megbízható-e.Nekem is volt már ilyen érzésem.~
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 14:20:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin kicsit még gondolkodott,majd megkérdezte.
-És pontosan hol lakik?Mert lehet,hgy szomszédok vagyunk.A baloldali szomszédom két hete költözött el,és a háza eladó volt,míg két neapja meg nem vették.-és kérdőn nézett a férfi szemeiben.
~Fura alak.Na mindeggy.Megkell ismerni,majd azután döntök.~és a teájába kortyólt.A szemeibe szökött pár szőke hajtincse.A benti téárben nem volt nagy tömeg,de az egyik társoságnál ment a beszélgetés.A rádióból halk zenét játszottakle.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 14:29:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Ahogy beérünk a kertvárosba nem messze jobb oldalon egy ház.Azt mondtam nekik,hogy egyenlőre kiveszem albérletbe és ha tetszik akkor megveszem.Ugyanis elvileg eladni akarták.Tehát valószínüleg ha jól érzem magam ott akkor megveszem.A szüleim gazdagok és adtak rá elég pénzt,de én nem bagyok az a nagyon költekezős fajta.Nem használom ki,hogy azok.A ruhámról is látszik.
*Mondta és végigtekintett magán.Kopott fekete farmernadrág volt rajta és a fent említett piros póló.A farmernadrág direkt volt kopott.Úgy vette az egyik üzletbe.*
~Remélem nem riasztom el azzal,hogy felhívom a figyelmét arrahogy mienek a ruháim.~
*Rendeltmég egy sört,de most nem gyújtott rá,csak csendben iszogatott.*
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 14:33:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

-Értem.Amikor ideköltöztem akkor én eleinte megvettem a házat,s rendelőteret is berendeztem.De aztán már fel sem tűnik,ha nem megyek haza,hanem a városban járok kelek a betegekhez.-mondta.
-Jó neked.Legalább vannak szüleid,akikre számíthatsz meg minden.-mondta és kicsit elszomorodott.
~Jólenne,ha lenének szüleim.~és a teájába bámúlt.

David Ohma
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 14:40:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Ketrinen látszotthogy megint a szüleire gondol.Dave magában dorgálta önmagát,mert felemlegette a szülőket és nem is mondott jókat rólluk.Eszébe kellett volna jutnia,hogy nem kéne csinálni,de ami történt megtörtént.Azt az egyet azért remélte,hogy a lány már megtanúlta elfelejteni ezeket a dolgokat.Próbált másik témát keresni magában,de nem nagyon talált.Tovább gondolkodott és végül arra jutotthogy ideje megtervezni a város feltérképezését.*
-Figyelj Ketrin.Megkérhetlek valamire?Holnap megmutatnád nekem a várost?Kéne valaki aki körbevezet,de nem nagyon vannak ismerőseim a közelben.
~Jó lenne.Az már lehetne egy kapcsolat magja és az nagyon jó volna.Remélem beleegyezik,de nem muszály neki.Bizonyára sok a munkája mostanában,de azért még lehet reménykedni.~
Vissza az elejére
Ketrin Hausme
HozzászólásElküldve: 2006-1-8, 14:47:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
IV Vadász

*Ketrin kicsit feltekintett,és a kérdésre válaszolt.
-Persze segítek.Ha akarod ma is megmutathatom a fürdőt,és a ligetet is.-és elmosolyodott.
-Ha szeretnéd.-és megitta teáját.
Majd kitekintett au ablakon.

Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
16 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 27, 28, 29  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban