| Szerző |
Üzenet |
| < Belváros ~ Kocsma a teli korsóhoz |
|
|
|
Elküldve:
2006-1-23, 22:49:35
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*A kérdésekre, először megvakarta a fejét, és próbálta átszűrni az eseményeket. Eleinte, amig nem igazán ismerete Malcomot nehezére esett kiválasztani azokat az infokat amikre ennek a fickonak szüksége van. De hát, ilyen egy kezdő informátor, na meg, elég hamar belejott.
Először felvázolta, hogy körübelül melyik az a réget, akik előszeretettel látogatják eme kicsiny kocsmát. Utána azt is elmonta, hogy az arcok milyen kapcsolatban vannak, és hogy kik azok akik úgymond az összekötők a társaságok között. Kik a törzsvendégek, általában mikor vannak itt a legtöbben..egyszóval mindent amit az itteni életről tudni kellett. Persze egyenlőre, amíg nem látta tisztán, mire iskellenek az infok, személyiségi jogokat sértő kis titkokat nem árult el. Azért még sem most jött le a falvédőről. Majd végszóra:*
-Kezdetnek ugy érzem ennyi elég is lesz. És-biccentett alig észrevehetően az őket figyelő kidobora-ne is nagyon firtassuk e témát. Az edzésekkel meg, nem is tudom, te hogy dolgozol?- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 22:56:51
|
|
|
|
|
*Malcolm hallgatta, és úgy tett,mit akit érdekelnek ezek az érdektelen információk. Figyelte Ragnart,ahogy mesél, és megszűri az információkat, és be kellett vallja magának,a srác elég jól csinálta.*
~Nem rossz, még van mit fejlődnie abban,hogy eltudja dönteni, kinek mi kell, de ez majd jönni fog.Ennél a melónál jobbat a feladatra el sem lehet képzelni~*gondolta,majd elmosolyodott,mikor a fiú a kidobóra utalva abbahagyta a tényfeltárásokat.*
-Rendben,ennyi kezdetnek elég is. És mi lesz az edzésekkel? Jó kérdés.Te mikor vagy szabad?-*kérdezte, ám amikor a srác a munkájáról kezdett kérdezősködni, óvatosabbá vált.Aztán rájött, hogy Ragnar nem besúgó valószínűleg, ennyire azért volt jó emberismerő.*
-Nekem jelenleg nincs munkám, azt is keresek.Szóval ha tudsz egy jó helyet,ami a profilomnak megfelel, nos,akkor hálás leszek-*mondta sokat sejtető mosollyal a fiúnak Malcolm.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-23, 23:22:36
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Sejtette, hogy nem épp a leghasznosabb 'hálószoba titkokat' terítette ki, de ez nem is állt egyenlőre szándékában*
-Hát, tekintve hogy most a térdem, ponsotabban mindkét térdem beteteskedik egy kicsit, így a délelöttök szabaddá váltak. Néha ugyan felnézek majd a pályára-itt kifejtette dióhéjban eddigi pályafutását. Nem szájba rágosan, épp annyira hogy az még érdekes maradjon-
-Na, tehát igy állok. Egyszóval, majdnem minden délelőtt okés.-
*Majd Malcom másik kérdésére is válaszolt, mert, talán tud is valamit, ami illene ehhez a figurához, persze neki nem száz hogy tetszik majd az ötlet.*
-Amennyire ismerem a környéket, van egy hely, ami pont illik hozzád. Persze lehet hogy tévedek. Nem tudom mennyire vagy járatos, de van itt aközelben egy jól menő sztriptízbár ha érdekel. Bár nem tudom, milyen munkkörre gondoltál, oda szerintem egy kidobó sosem árt. Na meg persze, gondolt a szép lányokra-mondta vigyorogva.
*A válasz alatt már a pultot törölte, és az utolsó vendégeket szolgálta ki. Lassan közeledett a záróra. Még egy nap eltelt.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 7:14:47
|
|
|
Halandó
|
|
*Egyszercsak egy fehér, szörmekabátos nő lép be az ajtón. Épp cigarettát szív. Odamegy a pulthoz, szól a csaposnak, hogy adjon neki egy pohár Finn Vodkát. Eszébe jutott, hogy ez Ragnar. Odament, és köszönt neki. *
-Üdv Ragnar! *Mondta nyugodtan a lány.*
-Hogy vagy? *Érdeklődött.* |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 10:15:17
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Egy újabb nap, újabb élményekkel. Ragnar végre újra éltevidám lett, és az hogy jól elagyabugyálták csak az acán ékeskedő lilás ságrág keretbe foglalt sebhely mutatta már. Miközben a vendégekkel foglalkozott, el-eltűnődött Malcom tegnapi ajánlatán. Már érdelkődve várta, vajon mi jót tud mutatni neki ez az arc. Tanult ő némi küzdősportot, de ~egy kis utcai kiképzés tényleg nem ártana.~
A vendégek sorából egyszerre kitűnt valaki. ~Selena drága~vigyorodott el. Igaz csak egyszer látta, de arcát jól emlékezetébe véste.*
-Hát üdvözlet neked is, múlkori barátnőd most nem tartott veled?-válaszolt kedvesen, félig elvigyorodva-Most hogy látlak, teljesen jól, köszönöm. Mijárataban erre felé? Nem sűrűn szoktál idejönni.
*A lány válasza után végig mérte annak kabátját, és kissé összeráncolt homlokkal könyökölt le a pultra:*
-Szép kabát, rajtad jól is mutat, no de. Ugye műszörme?-a lány válasza után felemelkedett a pultról és még egy kérdéssel árasztotta el:
-Még meg sem kérdeztem mit fogyasztanál. Szóval?- és továbbra is kedvesen figyelte a lány arcát, és várta válaszát. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 13:45:59
|
|
|
Halandó
|
|
-Kaozina-ra gondolsz? Őt is csak akkor ismertem meg. És azóta nem találkoztunk. Nekem meg most már van munkám, hol laknom. *Mosolyodott el Selena.*
-Nem, nem mű, de nem vagyok állatkínzó. Egy finn vidkát kérek, persze ha adsz! *Mondta igen kedves hangnemben.*
-Unatkoztam "otthon". És gondoltam már eljövök ide hozzád. *Ezek után, várta Ragnar válaszát, és az italt.* |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 14:23:30
|
|
|
|
|
*Egy szőke kislány lépett be az ajtón, körülnézett, majd a pult felé vette az irányt. Leült Selena mellé és rámosolygott.*
- Szia, szerinted is unalmas otthon?* majd a csapos felé fordult* - Egy narancslevet kérek szépen, ha van.
* Egy ideig kalimpált a lábával a magas széken, majd újra Ragnar-hoz fordult.*
- Neked tetszik Selena, csak mert szerintem te tetszel neki...?*kérdezte pajkos mosollyal.*- Azért jár mindig ide... Vagy nem így van?*pislogott nagy ártatlan szemekkel Selena-ra* - Tetszik a kabátod, Selena, olyan Yetis... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 14:31:10
|
|
|
|
|
Malcolm hallgatta Ragnar sztoriját a karrierjéről, és valahol meg t*udta érteni, de az utca, és a nélkülözés, amit fiatalkorában átélt, majdnem mentessé tette a sajnálatra. Majdnem. Így kissé együttérző pillantást lövellt a csapos irányába, majd amikor az rátért a munkalehetőségre, felcsillant a szeme. Végig hallgatta, majd lassan bólintott a végén.*
~Hm, sztriptízbár? Jól hangzik. Ott biztos szoktak azért balhék lenni, és talán szükség van egy jól képzett kidobóra, hehe. Talán ott elkezdhetem az egzisztenciám kialakítását.~*gondolta magában örvendve, majd elkérte Ragnartól a bár pontos címét, és mikor azzal megvolt, elköszönt a fiatal csapostól. Felállt, felvette a kabátját, majd odaszólt még a srácnak:*
-Figyelj, itt egy mobilszám-*azzal átadott neki egy névjegykártyát, melyen csak a szám szerepelt*-keress fel valamelyik nap, és lezsírozzuk az időpontokat,amik mindkettőnknek jók-*tette hozzá, azzal biccentett még egyszer, majd biccentett a kidobónak is, és kisétált az utcára. Odament a kocsijához, kiriasztotta, beszállt, éselhajtott a lakása irányába.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 17:48:57
|
|
|
Halandó
|
|
*Egyszercsak Abra jelenik meg az ajtóban. Leült Selena mellé, és hozzászólt:Szia, szerinted is unalmas otthon? *kérdezte.*
-Szia Abra, szerintem is. Már egy fél órája itt ücsörgök. *Mondta a kislánynak. Eközben Abra rendelt egy narancslevet. Ezután Ragnarhoz fordult. És megkérdezte: Neked tetszik Selena, csak mert szerintem te tetszel neki...? *Erre a lány kicsit zavarba jött, és nem válaszolt Abra-nak.*
-Yetis??? *Lepődött meg Selena, a furcsa kijelentésen.*
-Ez nem Yetis. Szörme kabátnak hívják. *Mosolyodott el a lány.* |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 18:07:50
|
|
|
|
|
- Jól van na, nem úgy gondoltam, a yetik aranyosak, ha nem jönnek túl közel...*ismerte el Abra. Kisvártatva megfulladni készült Selena cigifüstjétől.* - Huhh, khm, te dohányzol? Hogy bírod? Nem lesz tőle büdös a hajad, na meg a "yeti-bundád"?
*Abra beleivott a narancslébe, most már sokkal jobban érezte magát. Aztán rájött, hogy melege van és levette méregzöld szövetkabátját.*
- Egyébként meg jó neked, nem kell iskolába járnod, az százszor unalmasabb...*Abra lassan körülhordozta tekintetét a vendégeken.*...Azt hiszem szeretem ezt a helyet... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 18:57:03
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Eltette Malcom telefonszámát, majd miután távozott folytatta munkáját.
-Elhiszem Neked,hogy nem vagy az-válaszolta Selenának-de sosem voltam kibékülve ezekkel a hacukákkal.Mindentől függetlenül-jegyezte meg mégegyszer-jól mutat rajad.
*Ahogy szolgálta ki egyik kedvenc vendégét, megjelent az a kislány aki múltkor is itt volt, igaz akkor egy kisérővel.*
-Hát te?-kérdezte aranyosan a kisleányzótól-Narancslé?Persze kislány-azzal töltött egy pohárkával neki.
*Mikor megkérdezte hogy tetszik e neki Selena, elnevette magát, majd kedvesen a kislányra nézett:
-Te aztán őszinte teremtés vagy mit ne mondjak. Meg kell hagyni, Selena elbűvölő teremtés, nem is tagadom. Viszont merre hagytad a lányt akivel voltál?Egy kocsmába így egyedül ugyan minek térsz be, nem kéne suliban lenned?-kérdezte kedvesen az ismereten gyereket. Majd válasza után Selenához fordult nevetve:*
-Yetis kabát?Nem is rossz jelző. Köszönöm kérdésed jól vagyok, halad a szekér. És neked hogy megy sorod?- |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:16:59
|
|
|
|
|
- Á, dehogy, ma már nem húzom az igát, ilyenkor már nincs suli...*válaszolta a kislány elvörösödve, mert eszébe jutott, hogy épp a pszichológusnál kéne lennie.*
- Ja, Jenny-re gondolsz? Ő most zongoraórán van, szerencsére hozzánk csak holnap jön a magántanár... gonosz vén szipirtyó...*csúszott ki Abra száján, amikor eszébe jutott, ahogy a tanár mindig rákoppintott a kezére, ha félreütött egy hangot...*-Egyébként neki is tetszel, szereti a snowboardosokat, vagy hogy is hívják... El is veszed Selena-t feleségül?*csacsogott a kislány*- Egyébként meg szeretek itt lenni, itt csupa felnőtt van... Te mióta dolgozol itt? A mama mindig azt mondta, hogy dolgozni sokkal rosszabb mint tanulni, de szerintem nincs igaza... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:25:12
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*A kocsma ajtaja kinyílt.Egy barnakabátos nő lépett be.Szőkehaja összefogva hátúl.Szemévegén a fény megtőrt.Táskáját szorongatta kezeiben.Körbetekintve egy üres asztalhozment és leűlve nézelődö9tt körbe.Csizmái kissé satasak voltak.Szoknyájára ügyelt.
-Elnézést egy kis bort kérnék.-mondta.És várt a rendellésére.
~Szerencse,hogy jóltudok álcázódni.~és elmosolyodott ezen a gondolaton. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:32:48
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
| *A kocsma ajtaján magas esőkabátos férfi lépett be. Még a bejárat előtt lerázta kabátjáról a vizet. Körbenézett és elégedetten nyugtázta: ~Ez a hely szokás szerint tele van.~ Leült az egyik üresen álló asztalhoz és ismerős arcokat keresett a vendégek közt. Nem lepte meg, hogy egyet sem talál hisz nem sok embert ismert a városban. Leszólította az egyik pincért és reménykedett, hogy nem ismerik fel. A legutóbb fizetés nélkül távozott és elég kellemetlen lenne, ha most emiatt nem szolgálnák ki. Szerencsére a pincér nem ismerte így nyugodtan élvezhette a hely légkörét egy korsó sör társoságában.* |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:39:35
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Ahogy a pincér kihozta a borát megörűlt és kifizette.Megitta az első két pohár adagát.
-Kisazsszony nemszabadba ennyit innia.-intette óva a pincért.
~Tessék?Két üveggel iszok meg hónapban-.Nem sok az.~gondóta és mondta.
-Birom az italt uram.-és egy mosolyt engedett a pincér felé aki megvonta a vállát.Ekor megcsörrent a mobílja.
-Tessék Karolina mendez.
-.............................................
-Tessék?Tényleg?Mik a hírek odaát?
-...........................................
-Értem.-mondta és letéve a mobílt körbetekintett.Szemei az imént belépő férfin akadtak meg.
~Elég fura alak.És majdnem egyezik a leíréás isBár a magaság nemnagyon stimmel.Két centi nemszámít.~gondólta de a töprengést befejezbve felállt,és odament Alister asztalához.
-Elnézést uram leűlhetnék ide?Mert amott nagy a szelőzés az ablak miatt.Nembírom a szellőztetést. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:46:35
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister kissé zavarba jött, bár igazság szerint örült, hogy a sör mellett van más tásasága is.*
-Csak nyugodtan. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:47:51
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Ragnar felnevetett Abra kijelentésén*
-Haláli vagy, de aranyos. Nem, nem fogunk összeházasodni. Jennynek is tetszem szerinted?-húzta fel szemöldökét-Hát mit tegyek ilyen vagyok. Anyukádnak igaza van, addig járj suliba amíg megteheted. Én is sajnálom, hogy ideje korán abbahagytam.
*Közben egy másik, eddig nem igen látott lány érkezett a kocsmába. Rendelt, és várta italát*
-Parancsolon szép lány, itt a bora amit kért-tolta oda mosolyogva a poharat.
*Közben megérkezett egy vendég, akinek az arcára ő ugyan nem igazán emlékezett, de láthatóan a kidobó igen. Odalépett Ragnar mögé, és halkan súgta:*
-Nyugodtan szolgáld ki. Múltkor nem fizetet és lelécelt. Most azthiszi nem emlékszem rá, de ha nem rendezi számláját-halk kacaj hagyta el Kover Franky száját- hát akkor...a főnököt senki nem rövidíti meg..-
*Eme rövid szóváltást senki nem hallotta, Ragnar csak egy biccentéssel jelezte hogy vette. Utána visszafordult a vendégekhez, és folytatta munkáját.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:52:01
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina kihúzta a széket,és leűlt.
-Köszönöm uram.-mndta és elhejekedett.
~Már jobb is.Nemfázok.Nos.Most kérdezgessünk~fogalmazódott meg a terv fejében.
-Megtudhatnám uram,hogy mióta él itt a vásodban?Esetleg foglalkozása?Remélem nem baj ennyit kérdezősködöm. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 19:57:21
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
| -Ő...izé, nem. Még nem olyen rég óta költöztem ide, de már több éve itt tanulok. Így egyszerűbb bejárni az egyetemre. Orvostanhallgató vagyok, a télen a közeli kávéházban dolgoztam, gondolom ismeri. És ön? Régóta él itt? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:02:01
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
-Ráfoghatjuk.Én festek.Otthon szoktam festegetni ijen időben.Szereti a festészetet a művészetet?-érdeklődött kíváncsian.A benti fényben megcsillant szemüvege.
Megy ez mint a karika capás.És még Lilu panaszkodott,hogy nehéz.~gondólta magában.~Jólvan most a nehezebb kérdések.~
-És ön szokott néha ékszer boltokban vásárólni?családnak ajándék meg ijesmik? |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:07:19
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Ékszerboltban...*Alister meglepődötta kérdésen hisz egyik családtagja sem rajongott túlzottan az ékszerekért*
-Nem. Nem szoktam ékszereket vásárolni. Ellenben a művészeteket kedvelem, főleg a szobrászatot. *kanyarodott vissza az előző kérdéshez*
-Milyen stílusú képeket fest? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:14:04
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karlina visszagondólt egy régi festményére.
-Tájképeket és csendéleteket festek.Bár nem mindegyik sikerűl szépre.
*Vallta be és kicsit kohintett,amikor harmadik pohár borát iszogatta.
-Szokott ön festegetni?Vagy talán rajzolni?
~Nemjárt ékszerboltban.Akkor nem ő az~ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:25:45
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
-Régen, még egészen fiatalon grafikával foglalkoztam. Akttanulmányokat készítettem. *belekortyol a sörébe majd fojtatja* Szerettem az emberi test ábrázolásait, és érdekelt az anatómiája is, talán késöbb ezért léptem az orvosi pájára. *megpróbálja fölidézni, hogy mikor fogott a kezében utoljára ceruzát* ~Mikor is? Talán még a közép suliban.~
-Ó, de milyen faragatlan vagyok. A nevem Alister,
és az öné...? |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:25:55
|
|
|
|
|
*Abra még fészkelődött egy darabig a számára túl magas széken, majd kért még egy narancslevet, megköszönte és fizetett.*
- Na, azt hiszem keresek egy alacsonyabb helyet, innen mindig lecsúszok...*mondta, majd fölállt, hogy keressen egy szabad asztalt.*
~Na persze, hogy nincs, miért is lenne?~*gondolta, aztán észrevett egy asztalt, ahol volt még szabad hely. Fogta a kabátját és odasétált Karolina-ékhoz, és az egyik üres szék felé mutatva megkérdezte:*
-Szabad ez a hely? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:31:14
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina megdöbenve hallgatta a férfit.
Ő egy igazi művész.~gondólta amikor egy kislány lépett oda hozzájuk.
-Szia.Persze.Nyugodtan űlj csak le.-mondta majd a férfire tekintett.
-Leűlhetne ide a kislány?-krdezte mosolyogva.
-Egyébként a nevem Karolina Mendez.-mutatkozott be. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:38:32
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister nem ellenkezett.*
-Csak nyugodtan. *A kislány nem zavartatta magát, leült. Alister úgy 14-15 évesre sacolta a korát. De nem akart találgatni párszor már megjárta azzal, hogy túl fiatalnak vagy éppen túlontúl idősnek gondolt valakit. ~A kor nem minden.~
-És téged hogy hívnak? *Kérdezte a jövavényt. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:46:37
|
|
|
|
|
-Köszönöm...*mondta Abra, letette az asztalra poharát, majd ráérősen lehuppant a székre* Az én nevem Abra de la Torre, de hívjatok csak Abrának...
*mókásan Alister-re kacsintott, majd kisvártatva még hozzátette:* Véletlenül meghallottam egy részét a beszélgetéseteknek... Ha szabad megkérdeznem mi az az akt?*kérdezte ártatlan mosollyal*-...Te tényleg tudsz rajzolni? |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:51:07
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolin megfgelte a kislány kíváncsiságát.
~Nagyon fiatal...~
A telefonja megszólallt.Gyorsan felvette.
-Tessék itt Karolina.
-.....................
-Megjöttek az új festékek?Nagyszerű.Még kelle...
*Intett és felállva egy másik sarokba ment.Ott kezdett beszélni.
-Mi a baj?
-Megtaláltad a célszeméjt?-kérdezte egyik társa.
-Nem.De egy kellemes társoságba csöpentem.-felete vidáman.És kicsit visszapilantott az asztalhoz.
Majd menyúltkabátja alá és fekete ruházatát meggazította.
-Najó mennem kell.-és letette a telefont.Gyorsan vissza sietett az asztalhoz.
-Elnézést de sürgős volt az ügy. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 20:55:15
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Alister nem jött zavarba a kérdés hallatán. Sokan az aktot erotikusnak találját, de szerinte inkább művészet.*
-Tudod, az aktképeken mezítelenül ábrázolják a modelleket. Szerintem az emberi test így a legszebb. A görögök, az ókorban, ezt teljesen természetesnek vették. Régebben egész jól rajzoltam, de már biztossan sokat felejtettem. |
(Horatius)
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-1-24, 21:02:56
|
|
|
|
|
- Hű, teljesen meztelenül?*kérdezte a kislány pirosodó arccal, bár alig tizenhárom éves fejjel még nem sok fogalma volt a hasonló dolgokról*
- Őt is lerajzoltad már?*intett fejével a telefonálásból épp visszaérkező Karolina felé* - És mire kellettek neked ezek a rajzok?*szíve egyre erősebben vert, most valami nagyon felnőtt dolgot tudhat meg...Jenny nem sokat beszélt neki ilyen dolgokról, pedig ő már tizenhat éves és barátja is volt már.* |
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|