Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
<  Belváros  ~  Kocsma a teli korsóhoz
21 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 27, 28, 29  Következő
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:07:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

-Az aktképek egyfajta művészet.A test művészetének is hívják.Egykoron még gimnáziumban én is rajzóltam ojanokat.De az igen régen volt.-mondta mosolyogva.De ekkor a férfi felállt.
-Sajnos mennem kell.-mondta.Elbúcsúztak.Majd Karolina levette a szemüveget és kicsit beleivott a bora.
-Bár nem hinném,hogy e rajzok nagon tudnának mondani neked valamit.Ez egyfajta felnőtes dolog.
-Ja és nem pozóltam még neki.Nem is akarok.-felete hétköznapi hangon.És egy kis tárgyat vett elő.Kinyitva egy kis tüör volt benne és lemázólta a sminkjét.
~Végre.~gondólta és kicsit megvakarta a szemét.
-És egyébként miért érdekelnek az Akt képek?

Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:11:54  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Nem, még nem rajzoltam le...*mosolygott elnézően Alister*És csak hobbyból rajzoltam... De most már sajnos mennem kell.További kellemes estét.*mondta, majd távozott.*
- Pechem van...*mondta Abra csüggedten*... Amint elkezdek ilyen dolgokról kérdezősködni mindig mindenki lelép...
-És egyébként miért érdekelnek az Akt képek?*kérdezte Karolina.*
- Nem is tudom,talán azért, amit te is mondtál, ez olyan felnőttes dolog...
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:14:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina elnevette magát.
-Ehhez még kicsi vagy.-bólintott,és kicsit nyújtózott.És kilátszott fényes fekete ruházata,mej testéhez simúlt,és ennek hála nemfázott,és nemtudták észrevenni a sötétben a halksuhanás miatt.
-Gondolom te s szeretsz rajzólni.-kicsit érdeklően nézett a lányra.Smink nékül huszon nhérom nak nézett ki.

Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:19:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Cain ccsapzodtan lépett be a kocsma ismerősem barátságos termébe. Az eltelt nap eléggé megviselte. A fickó a nyomában jár. Nem tudni hogy végezni akar e vele vagy csak játszik. Egy sráccal mozgott akit Cain a képről már felismert.
-Egy sört. De gyorsan ám. Elég gáz a hangulat. *mosolygott rá a csaposra.
-Azonnal. ~ A csapos mosolyánál csak egy cápa mosolya lehet ádázabb.
-De a sör lagealább finom.. *mondta ki hangosan is.
Vissza az elejére
Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:21:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Ahogy érdeklődve körül nézett a teremben hirtelen egy ismerős arcot fedezett fel az asztalnál.
~Ennél már nem lehet rosszabb.
-Hi Karolina.
~Csak óvatosan. Csak óvatosan.
Vissza az elejére
Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:24:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Persze, szeretek, de sokan néha úgy gondolják, jobb lenne ha nem rajzolnék.*mosolygott a kislány*
~Nem is vagyok olyan kicsi, ez a tipikus lerázó szöveg, "kicsi vagy te még ehhez",grr...~
- Bár amióta az a hibbant pszichológusom folyamatosan ezzel nyaggat, nem szívesen rajzolok... Neked is kellett agyturkászhoz járnod?
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:26:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina megfordúlt a köszönés hallatán.És elkerekedtek a szemei.
~Jaj ne.Lebukok.~gondólta és kedves mosolyt erőltetett az arcára.
-Szia Cain.-mondta nyájas hangal.
-Mijáratban errefelé?-érdeklődött és szemeiben egy fura alakot látott meg.Egy sötétsarokban űlt és valamit feléjük tartott-.Fényképezőgép volt.Fotózta őket.
~Ajajj.~

Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:28:56  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Egy ideje fura kis dolgok történnek körülöttem.. Nincs valami mesélni valód??
-Egyedül vagyok, ahogy ez már csak köztünk lenni szokott nem igaz?
~Figyeld a kezét! Figyeld a kezét!
-Segíteni tudok nektek, de ehhez tudnom is kell valamit nemde?*Ült le a székre kérés nélkül cain.
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:32:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina a kislányra tekintett.
-Én is voltam szihológusnál.-felete egy kis zavart mosolyal.-Majd az oda ülő férfira tekintett és szemeiben a vadság csillant meg.
~Újból szemtől szembe.~gondólta.
-Az adatokat nem adhatom ki.Sajnálom,ha rádszáltak.-mondta könyeden.Majd a kislányhoz fordúlt.
-Hidd el a szihológusok a egroszabbak.Vagyis majdnem.

Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:37:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Figyelj csak kislány.. Van kedved beszélgetni velem? Tudom hogy ez pszichológus duma, de ez már csak ilyen vilg.. Volt egy zenekarom, de sajnos befuccsolt..
Azóta más irányt vett az életem, de nem tudok megmaradni egy témánál..
Eddig kezdtek jól alakulni a dolgok csak megismerkedtem valakivel *itt jelentőségteljesen Karolinára nézett* aki nagyon összezavarta az életem..
-Te mit tennél?
-És te Karolina mit tennél? Ki az pasi a fényképezőgéppel?
*kérdezte hangsúlyváltás nélkül Karolinától.*
-Ha nem adatokat adsz beszéljünk hipotézis szinten.
Ha lenne egy csoport akiket mondjuk úgy hívnának mint pl. VIPERA és lenne egy akciójuk mondjuk Éjji meló... stb., stb..
-Bízz bennem.. *súgta a szeme..
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:40:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*A pilantásnál megdöbent és méreg kerekedett az arcán.De nem szólalt meg.
-Ezt hogy értsem?Azthittem te tudod.-felete és a fényképezősre tekintett.
~Mit akarsz?~
-Hát tennék valamit.-felete.És sóhajtott.
~Nem beszélek még ha meg kínoznának is.~

Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:45:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Nem kell kétszer mondani, utálom őket anélkül is...* válaszolta Abra, majd az új jövevény felé fordult, aki mindenféle érthetetlen dolgot beszélt össze-vissza.*
-Nem tejesen értem, miről beszélsz...*mondta zavartan*
- Azt még értem, hogy minden rosszul jött ki, aztán meg találkoztál Karolinával meg ilyesmik, de mit értesz a többi dolog alatt...? Nekem ez még teljesen új, még azt sem tudom, ki vagy....
-Mi ez a fotós dolog?*fordult aztán Karolinához.
Vissza az elejére
Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:46:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Az akarat sok mindent helyettesíthet.. Ezt mondták mindig az egységünknél.. De hát ez már rég volt. Asszem beszélnünk kellene egy nyugodtab helyen. Ahol ketten lehetnénk.. Van egy pár dolog amit nem értek és az ösztönöm azt súgja ha életben akarsz maradni akkor tudj meg mindent amit csak lehet..
~Milyen csinos.. *döbbent meg Cain* ~S ráadásul tud is valamit ami kell nekem..
-Van kedved sétálni egy kicsit? Úgy állt fel hogy a fényképezőgépes alakot takarja:
-S el is kaphatnánk a srácot.. *súgta halkan...
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:49:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina a kislányhoz fordúlt.
-Kérlek szépen menj haza.Most nekünk dolgunk van.-mondta kedvesen és felállt.
Eltávolodva az asztaltól megkérdezte.
-Mit akarsz tudni pontosan?Azonkívül,hogy az üldöződ honlétt nemtudom.Lehet,hogy kint vár rád.Hallotam a jelentésben róllad meg egy másik alakról.Onann tudom.-magyarázta meg előre.

Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:53:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Azt hittem mára kicsit nyugis lesz az élet, de hinni csak Isten házában érdemes.. *molyodott el Cain.. Figyelmét nem kerülte el, hogy a gépes alak szintén menni készült..
~Csak természetesen. Megpróbált olyan hagyományosan mozogni ahogy a kiképző táborban tanították a terrorelhárítók.
~A természetesség elaltatja az ellenfél éberségét, hibázik s ez az ami biztosítja számodra a gyors győzelmet..
*Te balra menj az ajtó után adta le a katonai kézjelet Cain Karolinának, ahogy kilépett az ajtón.
Vissza az elejére
Karolina Mendez
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:58:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Ifjú vámpír

*Karolina rtete,és kilépve úgy is tettek.Az alak kilépett.Ekkor Karolina és
Cain,.de az alak eltűnt,mielőtt elkaphatták volna.Karolina kabátja eltűnt.A főldön hevert.Fekete öltözetében támadt,de elvétették.Karolina véletlenűl Cain alá esett.

Abra de la Torre
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 21:59:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- Hát jó, akkor további kellemes estét...*mondta Abra, majd felállt az asztaltól, lassan felvette a kabátját* Miattam nem kell elmennetek, magatokra hagylak titeket, beszéljetek csak nyugodtan.
*Fogta a mappát, amiben a füzeteit tartotta, és elindult az ajtó felé.*
~Persze, "menj szépen haza, kicsi vagy te még ehhez...", micsoda modor! Grrr...Majd tíz év múlva, amikor vén banya leszel, akkor pattogj...~ *gondolta magában dühösen, majd kilépett az ajtón...*
Vissza az elejére
Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 22:03:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

~Waoooohhh, ez már sok egy kicsit nekem.. *Ahogy Karolina szemébhe nézett rádöbbent hogy milyen régota nincs senkije, csak egy üveg vodka az asztalán.. Nem tehetett róla de sokkal gyorsabban vette a levegőt mint amennyire illett volna..*
*régóta nem pirult el de most megtörtént. A fekete ruha finom formás alakot rejtett. Mindent jól érzett a vékony anyagon keresztül. Talán egy kicsit túlságosan jól is. Mintha mindketten egy kicsit tovább maradtak volna mozdulatlanok a kelleténél..
*Cain zavartan köhintett majd felállt. Még mindig arcán érezte a másik finom lehelletét..
-Izé bocsi. ~A francba! A pasi lelépett.
Vissza az elejére
Cain
HozzászólásElküldve: 2006-1-24, 22:16:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

*Karolina tőle szokatlan nőiességgel megigazította ruháját, majd nem nézve a férfira halkan elköszönt..
-Most mennem kell, de biztos hogy hallani fogunk egymásról. A kártyád megvan s keresni foglak ez biztos, csak most hagyj magamra egy kicsit..
*Cain csendben nézte, ahogy befordul egy sarkon s szinte pillanatok alatt a homályba vész.. Lelke mélyéig megrázta az a szomorúság ami a lány hangjából áradt..
~Mi történhetett vele? *Ahogy lassan haladt előre az utat követve, megpillantotta egy férfi alakját a jobb oldali ház takarásában..
Vissza az elejére
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 7:01:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

* Meghökkent amikor Abra azt kérdezte Ragnartól, hogy nem akarja-e Selenát feleségül venni. Selena csak kacagott a lány kérdésén. Ezekután meg Ragnar kérdezte meg Abra-tól, hogy Jenny-nek tetszik-e. Két alak jelent meg egymás után, egy nő, és egy férfi. Utánuk még egy férfi lépett be a kocsmába.*
-Ragnar, neked van barátnőd? *Kérdezte érdeklődve Selena, és remélte Ragnar nem sértődik meg a kérdéséért.* ~Jajj, ezt nem kellett volna???~

Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 9:40:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A kislány őstintesége tetszett Ragnarnak. Igaz ez alkalom adtán kellemetlen egy tulajdonság lehet, de most jókedvet hozott a társalgásba. Selena kérdésére a munkát félbeszakítva, mosolyogva forult oda a lányhoz:*
-Nincs barátnőm. Egy hónapja vagyok még csak itthon, de egyenlőre szép így egyedül az élet. Te?Hogy állsz a pasikkal?-kérdezett vissza.
*Közben jöttek mentek a vendégek, és Ragnar igyekezett ugyan Selenára figyelni, elég gyakran szakadt meg csevejük. Mialatt beszélgettek, mármint meg meg szakítva szótválltottak a kislány otthagyva körüket csatlakozott két idegenhez. Ragnar egy ideig szemesarkából figyelte az eseményeket, majd egy újabb arc érkezésére lett figyelmes. Amennyire lehetett, így munka közben, igyekezte nyomon követni az eseményeket. Majd látta hogy távozóra veszik a figurát, bár azt hogy a kislány is elindult, és valószínűleg utánuk akar menni, már nem annyira volt megnyugtató. Nem érzett ugyan aggódást, de azért mégis nyugtalanította egy kicsit, no megaztán kiváncsi is volt mik lesznek a fejlemények. Persze ezt nem tudta meg.*
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 13:45:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Selena várta Ragnar válaszát. 1-2 perc mulva odafigyelt Ragnar, és aztmondta, nincs barátnője. Selena erre egy kicsit jobb kedvre derült. Ragnar ugyanezt kéredzte tőle, csak kicsit másképpen: Hogy állsz a pasikkal?*
-Nincs barátom, vagyis pasim. Régen volt, de meghalt motorbalesetben. *Selena felfigyelt, hogy Abra elhagyta a kocsmát, a másik két emberrel együtt. ~Nagy lány, tud magára vigyázni...~ *

Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 14:33:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*A válaszon, nos, eléggé meghökkent.*
-Motorbaleset??-nézett hirtelen kerek szemekkel a lányra-Ha nem zavar a dolog, és nem vagyok túl faggatózó, akkor..no, nem. Nem kérdezek inkább semmit, nem rám tartozik. Bocsesz, csak meglepett.-
*Legyintett egy nagyon kicsit, és mielőtt folytatta volna a csevejt, gyorsan kiszolgált egy vendéget aki akkor érkezett. ~Annyira nyugodtan mondta~gondolkozott el értetlenül, közben oldalra tekintve a lányra. Mikor végzett rövid munkájával visszatért Selenához.*
-Esetleg még valamivel szolgálhatok? Akár a társaságommal is-húzta félmosolyra száját-ahogy nézem a vendégeket, most már rád tudok szánni egy kis időt.
-Azt a kislányt-mutatott a távozó kislányra-ismered?Hogy hogy ilyen aprón egyedül járogat egy komcsába?Nem ismered esetleg?Ha sokat fog visszajárni, lehet nem ártana értesíteni vagy a szüleit, ha van neki vagy-vakarta meg fejét-valami hatóságot. Ez nem járja. Vagy szerinted kissé radikálsisan itélem meg a helyzetet?-kérdezte a lányt.*
Vissza az elejére
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 16:59:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

-Igen, motorbalesetben halt meg. Lassan 3 éve. *Emlékezett vissza, és kicsit elérzékenyült, de nem sírt, csak felsóhajott. Ragnar elment kiszolgálni egy újonan érkezett embert aztán visszajött Selenához, és édeklődött, hogy ismeri-e Abrát.*
-Persze, hogy ismerem. Náluk dolgozom, és lakom is egyben. *Mosolyodott el a lány.*
-De nincsenek szülei. Meghalltak asszem. Egy professzorral él, aki a főnököm. Én az aszisztense vagyok. Nem kell értesíteni a hatóságot, majd én szemmel tartom. ~Ehh, nem kell rá vigyázni szerintem. Talpra esett kislány Abra.~
-Igen, kérek még egy narancslevet, de persze a társoságod is jöhet. *Mondta továbbra is mosolyogva.*

Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-1-25, 23:31:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

*Látta, hogy a lány szive meglágyul, ahogy visszaemlékszik. Mondani semmit nem tudott, sohasem volt kiemelkedő ilyen teruleteken.
Visszaérve Selenához, a kérdésére kiváncsian várta a választ. ~Professzorral~ismételte meg magában, kissé furcsálva a szót. Majd természetesen kiszolgáta a lányt és közben folytatták a csevejt.*
-Akkor renben van a kis szerzet. Munka?Ha jól emlékszem múltkor még nem igazán rendelkeztél ilyesmivel-mondta jókedélyűen-és milyen meló? parancsolj, itt a narancslé, amit kértél. No, akkor hallgatlak is-
*Miután odatta italát , lekönyökölt a pultra, és érdekődve mosolygott fel a lányra. Talán már-már kissé piszkálódva nézett rá. De hát, jó kedve volt, és örült, hogy végre, egy kellemes társasággal töltheti idejét, pontosabban munkáját. Élvezettel hallgatta végig a lányt, kifejezetten megnyugtató volt a hangja~Kár, hogy nem beszél többet, bár addig jó~kalandozott el magában vigyorogva egy rövidke pillanatra. Most már nem szakította meg a beszélgetésüket.*
Vissza az elejére
Selena Corvin
HozzászólásElküldve: 2006-1-26, 9:01:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Halandó

*Ragnar kihozta az italát. És Selena már válaszolt is neki.*
-Most már van munkám. Mint már említettem, Abra nevelőapja professzor, és nála dolgozom Aszisztensként. Napi 6 óra munka, és néha bekell járnom vele az egyetemre. De van szállás is szóval most nekem nagyon jó a dolgom.*Mosolyodott el ismét.*
-Te meg még mindig itt dolgozgatsz. Amint látom. *Észrevette a kék-zöld-lila foltokat Ragnaron.*
-Hát veled mi történt? Megvertek? *Lepődött meg a lány.*

Ragnar Lutortisz
HozzászólásElküldve: 2006-1-26, 13:59:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
VI Újszülött farkas

-Értem értem. De ez a professzor. Ő meg ki?Mármint mi a szakterülete?-kiváncsisokodott továbbra is Ragnar.
-Ennek örvendek. A lényeg, hogy most jól megy sorod-mosolygott a lányra, de mikor az rákérdezett a sérülésekra, a jókedve másodpercek alatt fagyott le ábrázatáról. Sóhajtott egyett, majd miután megdörzsölte homlokát, azzal a tipikus 'most feszült lettem' mozdulattal belekezdett válaszába:
-No igen. Azért ne fogalmazzunk ennyire egyoldalúan. Egy kettőt nekem is sikerült ütni-mondta a végén már ismételten elvigyorodtva. Érdekes volt, pár napja esett meg az eset, de hát megesik. Remélem ez volt az utolsó, meg persze az első is-tette hozzá halkabban.
-Azóta, anyám rámsózta a verdáját, igaz egyszerű kocsika, de ha innen nézzük, akkor-tárta szét széles mosoly kiséretében kezeit-még hasznot is húztam. Csak azt nem értem, hogy mért akar anyám ennyire óvni az éjszakától Amióta visszajöttünk egyre betegesebben félt.
*Ahogy belekezdett az anyját taglaló kisebb monológjába, közelebb hajolt Selenához. Nem igen akarta, hogy mások is halják amit mond. Ez ennél már bizalmasabb volt. Legalábbis Ragnarnak.*
-Egyszóval, persze ha untatlak akkor csak szólj. Finnországban sem szívesen engedett el esténként. De amióta visszajöttünk..ááh-legyintett-egyre aggodalmaskodóbb. Mintha attól félne, hogy éjszakánként itt elszabadul a pokol. No, mindegy inkább ne folyjunk ebbe bele-zárta le a dolgot röviden.*
Vissza az elejére
Gordon Exuel
HozzászólásElküldve: 2006-1-26, 16:04:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
V Vadász tanonc

*mikor benyitott a kocsmába, nem sokan voltak.*
~ugy látom Ragnar most nincs szolgálatban....~
*az ajtó mintha megérezte volna ki jött be rajta, hatalmas dörrenéssel vágódott be mögötte....*
~muszáj mindig igy bejönnöm?....~
*gondolta, de már nem sokat törődött az ajtóval, és a rá szegeződő tekintetekkel.Elment egy üres asztalhoz, leült, és várta a pincért, és természetesen Ragnart.*

Ha kikerekedik a Hold,
veszett vére emberi vér után űzi,
s benne fenevad születik...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Valerius
HozzászólásElküldve: 2006-1-26, 19:27:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

- A Mesterem? A Teremtőm. Nem tudom mi a nevük. Megteremtett, utána egy két hétig ápolt, utána eltűnt a szemem elől - talán rossz Kölyök vagyok.

*Szól, miközben megvonja vállát.*

- Sört? Nem kérek. Igyon csak maga... nem nagyon szeretek ilyen feltűnő helyeken lenni... no mindegy. Legalább nem egyedül vagyok.

~ Így bántja annak a személynek a halála? ~

- Látom, maga nagyon szomorú... tegye félre ezt az érzelmet, mert elbutítja, és másra majd nem tud koncentrálni. Bosszúvágyás, düh költözik lelkébe, és akkor a benne lakozó szörnyeteg előtérbe került. Ön egy embert veszített el... én az egész családomat. Az anyámat, az apámat, egy bátyámat, két hugomat, és egy fiúbarátomat.

*Nagyon nem jön nyelvére a tegezés. A magázást jobban kedveli. Nem tudja, ezzel mennyire nyugtatta meg a férfit. A lényeg hogy megpróbálta. Körülnézett ,de mivel nem ismerte az ittenieket, és szokásait, így csak Loachlan után indul el beljebb a kocsmába.*
Vissza az elejére
Loachlan
HozzászólásElküldve: 2006-1-26, 20:22:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

-Igyekszem nem gondolni rá.Te nyugodtan tegeződhetünk.Körül-belül ugyan olyan idősek vagyunk és fajtársak.Nem kell félni sem hiszen ketten vagyunk és ha ránk támad egy vadász vagy vámpír így nekünk lesz előnyünk.De ha többen lesznek mint mi....nos van egy csatornafödél a kocsma mellett.~nem gondoltam volna hogy ennyire sok embert veszített el.Szerintem még mindig aggasztja,csak nem mutatja ki.~
*Mondja és leveszi a kabátját,sapkáját.Az ingén még mindig láttszik a Shira által karmoltak nyoma.Majd igyekszik ezt takarni és leül egy bárszékre.Valerius követi.*
-Egy sört kérnék.
-Milyet?Mennyit?
-Egy üveget és két poharat a márka mindegy.
*A két poharat kiteszi.Töl magának és társának is.*
-Nem fog megártani ennyi.
*Mondja miközben szórakozottan fordul egyez a széken és belekortyol az italába.*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma megtekintése
Előző téma megtekintése
21 / 29 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 27, 28, 29  Következő
Tartalomjegyzék  ~  Belváros

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban