| Szerző |
Üzenet |
| < Kertváros ~ Kertvárosi utcák |
|
|
|
Elküldve:
2006-2-8, 22:34:11
|
|
|
|
|
Topolya egyik utcája 7:00
Razor Topolya valamennyi főbb intézményt felszerelte a kis kameráival. Az uszoda, a könyvtár, a sztírptizbár, A kocsma a teli korsóhoz, A Cafe La Plata, az Elizium Disco, A vércsepp Liget, a kikőtö, Az elhagyott raktárépület is kis kémeket kapott. A szentháromság templomát és az ódon kastélyt elkerülte még egyenlőre...
Mire végzett hullafáradt volt. S nem érdekelte már több meló. Felhívta Genovejt:
"Ma nem végzem el az utcák kamerásítását. Majd holnap! Müködik minden?"- kérdezte Razor.
"Persze. Minden O.K!"- mondta vidáman Steve.
"Rendben. Akkor én mára végeztem"- mondta Razor, majd beüllt a kocsijába és visszahajtott a lakására.
Razor lakása este 8:00
Alighogy hazaért fáradtan esett össze az ágyába.
~Kemény nap volt, de legalább megérte~ gondolta magában, majd elaludt. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 11:55:20
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
* Asariel és Riam beszáltak a Fordba, és elndultak a belvárosba. Útközben elhaladtak azon sikátor melett ahol Asariel harcolt. Némán tekintett be a sikátorba. Furcsa érzés szorította össze a gyomrát. Keveredett a félelem az izgatottsággal.* ~ Az Istenit! ~ Gondolta magában és akaratlanul is a sebére tette a kezét.*
*Az autókölcsönzőhöz tartozott egy autószalon is. Miután leszámlázták a kölcsönzési, és a kissebb koccanás díját, még nem végeztek. Asariel belekarolt Riamba és átmentek a terem másik oldalára ahol az eladásra szánt autók sorakoztak. * - Karl aszisztense jól fizetett alkalmazott. Ha nem így lenne szemet szúrna mindenkinek. Válassz melyik tetszik? * Majd elővett egy borítékot Riam felé nyújtotta. * - Ezt add oda az üzletvezetőnek minden benne van ami őt érinti. Nem lesz probléma a kézpénz fizetéssel.- * Riam furcsán viselkedett. Látszott rajta hogy tart ettől az egésztől. Asariel minden mozdulátaval próbálta Riamot megnyugtatni. * - Nem lesz semmi baj. CSak egy pár vagyunk aki vesz egy autót. Szinte mindennapi dolog. - * Monda és mélyen a lány szemébe nézett.* - Ha választottál azután felújítjuk a rujhatárunkat. Ebben viszont szabadkezet kapsz. Ruha terén te vagy a főnök. Nekem szörnyű izlésem van.- * Közben mosolygott. Riam is visszamosolygott rá. Hogy csak beidegzódés volt nem tudta, de jól esett neki. Szeretett a Lány közelében lenni. Elfeledtette minden baját. Átadta a borítékot Riamnak, majd elment és leült egy fotelbe katalógusokat böngészni. Szeme sarkából persze figyelte a lányt, de látta rajta hogy megilletődöttsége ellenére profin kezeli a hejzetet.* |
_________________ Lélegzek, de már érzem halott vagyok.
Megtiportak az elmúlt hónapok.
Szívem még él, de szemeimnek fénye,
Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 12:12:38
|
|
|
VI Újszülött vámpír
|
|
*A lány tartott Asarieltől, és ezt a férfi is észrevette, s megpróbálta nyugtatgatni. Jólesett neki, de félelmeit nem tudta elhesegetni. Egy udvarias, és igen jólöltözött fiatalember állt meg mellette, és egy finom köhintéssel magára vonta a lány figyelmét:* - Elnézését kérem kisasszony, segíthetek? - Igen, az üzletvezetővel szeretnék beszélni- mondta határozottan. A férfi csak bólintott, s bevezette egy üvegfalú irodába. A lány ügyes mozdulattal átnyújtotta a borítékot, s röviden közölte, hogy mit szeretne. Az üzletvezető csak némán bólintott, s máris a választott kocsihoz vezette. Asariel felé tekintett, s egy kacsintással jelezte, hogy minden rendben.
Nemsokára vissza is jött egy csinos kis kulccsal. * - Egy fekete Porche-t választottam, remélem, ez megfelel egy multimilliomos asszisztensének. A Dodge mellett jól fog kinézni - mosolygott Asarielre. Kicsit jobban érezte magát, de a gyomrát szorító érzés még mindig nem múlt el. Beült az újonnan vásárolt kocsijába, s örömmel indította a motort.* - Életveszélyesen vezetek, erre készülj fel - kacsintott Asarielre. Csikorgó kerekekkel indult, s Asariel láthatta, hogy nem viccelt a lány.* |
_________________ When the sun has wept upon the waveless lake
And the mists steal in with ease
Covened wolves are their eerie dissonant napes
In adoration of the moon and thee
"They call as I to thee...." |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 15:13:48
|
|
|
|
|
| *Sétája közben felfigyel az autóra.~Őrültek.~ Rázza meg a fejét, majd lassan elindul az Elízium-disco felé.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 16:10:32
|
|
|
IV Marcangoló
|
|
| * Asariel felált a székéből mikor Riam feléje integetett az autó kulcsaival.* ~ Ügyes lány ~ * Gondolta magában. Azzal elindult egy mélybordó Audi felé. Riam ott ált mögötte. Kicsit messze volt még, de az az elégedetlen mosoly az arcán leírhatatlanul tetszett Asarielnek. * ~ Elegáns. Jól választott. ~ * Gondolta, majd szeme kezdte kissé megcsalni. Riam úgy tünt kicsivel messzebb áll, mint az Audi túloldala. Amikor Asariel megkerülte az autót akkor látta meg Riamot amint elégedetten támaszkodik egy fekete Porsche tetejének. Asarielnek kikerekedett a szeme. Ismerve a lányt, a lágy hangját a visszahúzódó bátortalanságát, eleganciáját, hát nem éppen egy ilyen autót képzelt el neki. ~ Sportos, de mégis elegáns. ~ * Gondolta nemes egyszerűséggel de kellőképpen meglepődve. Riam beszált az autóba és felpörgette az motort. Asariel beszállt mellé, és ösztönösen becsatolta magát. Riam mosolyogva rákacsintott, majd közölte, hogy nem sűrűn szokott vezetni. Asariel nyelt egy nagyot, bár inkább csak azért izgult, hogy ne hogy elvigyék magukkal a nagykaput amikor Riam csikorgó kerekekkel elhajtott. * - Hoppá - * Kommentálta nemes egyszerűséggel Riam. Az út további részén Riam egész jól vezetett. REndben kordába tudta tartani a lóerőket. A lány élvezte a vezetést látszott rajta az elégedettség. Asariel nem is akarta megzavari ezért gondolataiba mélyedt. Észre sem vette hogy megálltak egy bolt előtt. * - Ébresztő Kiszállás! - * Modta Riam mosolyogva. Bementek egy ruházati bolta nekikezdtek a vásárlásnak. A lányon nyoma sem volt az utcán eltöltött hónapoknak, olyan otthonosan mozgott a boltban. Rendre kivette Asariel kezéből azokat a ruhákat amiket kiválasztott magának Asariel, és nemes eleganciával tett a kezébe egy újabb pakkot. * - Ikább ezeket. - * Azzal elvonult majd nem kevés idő múlva táskákkal a kezében megjelent. mindent összevásárolt ami tetszett neki. Kosztümtől kezdve, az egyszerű farmerig.* ~ jó látni hogy boldog ~ * Jegyezte meg magában Asariel. Legalább is egy rövid időre feledte mind azt mi a szivét nyomta. Beraktak mindent a kocsiba és elindultak haza. Megálltak egy piros lámpánál. Asariel feszengve kezdte érezni magát izzadt a tenyere, és furcsán szótlan volt. Szive hevesebben vert. Nem pillantott oldalra. Anélkül is tudta hogy hol van. Azon a helyen ahol az oldalán lévő sebet szerezte. Ahol az "nagy kutya megharapta" . Erőt vett magán és oldalra pillantott. Nézte a sikátort és érezte hívja valami. A lámpa zöldre váltott, és Riam kész volt indulni. * - Várj! Állj meg! - * Riam beletaposott a fékbe. És értetlenül nézett Asarielre. * - Mi a baj! - Semmi, nincs semmi baj ne aggódj, csak van egy kis dolgom. Menj haza egyedül majd megyek én is. Ne várj! Idnulj! * Hangzott el a "parancs" * - Asariel, de...- * Asariel nem várta meg mit akar Riam mondani. Becsukta a kocsiajtót és várta hogy lány továbbhajtson. Riam meglepődve nézte a férfit és nem tudta mi tévő legyen. Végül a mögötte türelmetlenkedő autós dudálására előrefoldult és elhajtott. Asariel nézte még egy darabig, és amikor elfordult a kereszteződésben lehajtotta fejét majd belebámult a sikátorba. * |
_________________ Lélegzek, de már érzem halott vagyok.
Megtiportak az elmúlt hónapok.
Szívem még él, de szemeimnek fénye,
Őrjöngő fenevadnak tompa tükörképe. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 18:00:14
|
|
|
|
|
-Értem.Elég botor,meggondolatlan cslekedet idejönni és rátámadni valakire.Nem vagyok túlságosan otthon az ilyen ügyekben.Ha valaki átmegy másik országba és ott követ el bűncselekményt azt jobban vagy kevésbé büntetik meg,mint ha a saját országába követte volna el.Én úgy tartom ésszerűnek,hogy jobban.Mégis mit akart tenni önnel?
~Még mindig nem válaszolt a tegeződésre irányuló kérdésemre.Na mindegy.Nem erőltetem.Az is lehet,hogy a támadás emlékét bolygatja magában és még nem jutott el konkrétan a tudatáig a kérdés.Vagy az is egy lehetség,hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyja és elsiklik fölötte.Bármeik megoldást választja én készséggel elfogadom.Ebben z esetben nem kényszerítem általában az emberekre az akaratom.Nem is tudom miért vagyok most ilyen.Inkább vagyok az a típus aki nem adja fel amibe belekezdett.Véghez viszi és kisebb nagyobb nehézségek árán,de célba jut.Most pedig itt megyek valakivel akit alig ismerem és azt kérdezem tőlle,hogy elkísérhetem-e és azon gondolkodom,hogy bajt okoztam-e neki.Ez a beszélgetés ilyen szempontból ahogy telik az idő,fog változni.Visszatérve a bírósági ügyre.Miért néz ki ilyen zaklatottnak.Vagy csak én látom rosszul és esetleg csak gondolataiba mélyed?Ki támadhatta meg és mit tehetett vele.A fejlemények se lehettek túl jók.Nem mondta túl nagy élvezettel azt,hogy hazaviszik és ott ítélkeznek rólla.Ezek szerint lehethogy úgy véle,nem fogja megkapni azt ami jár neki?Remélhetőleg elmondja ezeket.~
*Kicsit kirázta a hideg Davidet.Nem tudni,hogy azért-e mert fázik vagy másért,de ez nem is foglalkoztatta nagyon.Hidegség nem árasztotta el testét az után,hogy átfutott rajta tehát mondhatjuk,hogy más oka volt a dolognak.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 19:54:24
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*David tovább faggatta az üggyel kapcsolatban, bár nem szívesen emlékezett vissza a történtekre, azért próbált válaszolni.*
-Tudod David, ugye szólíthatlak David-nek? *kérdésére nem várt választ, inkább folytatta.* Teljesen egyetértek, nem hinném, hogy olyan nagy büntetésre számíthatna. Már csak azért is…
*Alister elbizonytalanodott. Vajon az ügy minden részletébe beavathatja? ~Nem is ismerem ezt a férfit, mégis itt sétálok vele az utcán. Elmondjam neki, vagy inkább hallgassak? Talán ha meggyőződhetnék arról, hogy hisz ezekben a… különös? Nem, nem különös, inkább… misztikus dolgokban. Vámpírok, vérfarkasok, ezek nem éppen megszokott dolgok egy átlagember életében. Én sem tudtam róluk, nem is érdekelt egészen addig, míg az egyikük majdnem megölt. Inkább várok és figyelek.~
-… nem érdekes. Felejtsd el! |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 21:06:50
|
|
|
|
|
Razor szállása délelőtt 11:00
Razor nagyon nehezen tért magához a tegnapi meló után. Rendkívűl fárasztó volt, de megérte. Megreggelizett, majd felöltözött, majd telefonált a helyi net-hálózat kiépítőjéhez, megkérte őket, hogy vezessék be apró szállására a netet. Majd visszafeküdt még egy kicsit aludni, nem volt különösebb dolga a mai délelőtt. Egy óra múlva a szerelők meg is érkeztek.
"Hány óra múlva lesznek kész?"- kérdezte Razor.
"Kb. két óra múlva"- jegyezte meg a szemüveges hálózati szerelő.
"Ok. És mennyibe fog kerülni ez az egész transzakció?"- kérdezte Razor.
"300 dollár az egész. Saját antennát is kap."- mondta a szerelő.
"Nem rossz. Akkor majd visszajövök egy-két óra múlva"- jegyezte meg Razor. Majd magára hagyta a férfit, ő maga pedig leballagott a garázsba és beindította a Fordot.
~Elsőnek beugrok Genovejhez, remélhetőleg kijózanodott már~ gondolta magában. Majd kiállt a lakásból és elindult a Fürj utcába.
A Fürj utca az idő 12:30.
Megérkezett a házhoz, majd bekopogtatott, a kissé másnapos, ám vidám és izgatott Steve.
"Jó reggelt Steve. Hogy érzed magad?"- kérdezte Razor.
"Hmm.. Kicsit fáradtan és másnaposan, de boldogan! Gyere be kérlek. A tegnap este izgalmasan telt sok mindent láttam a kameráknak köszönhetően, amit mások nem. A mai napi telepítést az utcára és a sikátorokra vonatkózoan kell végrehajtani. A ládák ott vannak"- mutatott rá egy tíz dobozból álló kis toronyra- "Elég délután végrehajtani az akciót. Bevezetted a netet, ahogy kértem?"- kérdezte Genovej.
"Persze."- mondta razor, miközben a dobozókat cipelte a kocsijába.
"Akkor leírom az IP-címet, ami az NT szerverhez való csatlakozáshoz szükséges"- mondta miközben egy cetlire számokat írt le.
Miután Razor levitte az utolsó dobozt, Genovej átadta a papírdarabot, majd kezet fogtak. Razor beüllt a kocsijába, ám először úgy döntött először megiszik egy pohárka rumot. Ezért a kocsma teli korsóhoz hajtott. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 21:10:11
|
|
|
|
|
*Jenny elveszetten bolyongott a város utcáin, nem tudta, hová megy, és miért. Az egyetemen csak egy-két órán volt bent, elkérte a jegyzeteket, aztán köd előtte, köd utána. Az elmúlt héten ez már szokásává vált, pedig tudta, hogy ez így nem lesz jó.*
~ Ez már kezd igazán mókás lenni, Modmoiselle Harnsberger! Stréberből iskolakerülő! Mon Dieu!~
*Ennek ellenére a munka jobban ment, mint valaha is gondolta volna. A zene, a hangulat, az egész életérzés magával ragadta, annak ellenére, hogy néha úgy hitte, a súlyos halláskárosodás veszélye fenyegeti. Viszont most úgy érezte nincs minden rendben... A múlt éjszaka különös álmot látott, amely semmiképpen sem volt pihentető. Minden olyan valóságosnak látszott, az ahogy a léptei koppannak a kopott macskaköveken, az utcalámpák halovány pislákolása, még Gordon szemeinek villogása is... Igen, most már biztos, hogy Gordont látta, amint elszaladt mellette, kivont karddal, és egy sötét alakra rontott. De ki volt a másik? Még valaki volt ott, akinek kardja végül bevégezte az ismeretlen életét. De ami nem hagyta nyugodni, az az volt, hogy amikor a végzetes csapás elérte a másikat, őbelé hasított mindent elsöprő fájdalom, térdre rogyott, majd sűrű, már-már fekete vér kezdett szivárogni a semmiből keletkezett sebből. A kép lassan elmosódott szemei előtt, de még látta, ahogy véres kezei lassan porrá válnak, s hamvai a jeges szél szárnyain repülnek szerteszét.*
~ Beszélnem kell Gordonnal...~* táskájában telefonja után kotorászott, majd miközben tárcsázott, sietős léptekkel elindult a kávézó felé.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 21:36:20
|
|
|
|
|
Razor lakása 1:30
Megállt a lakása előtt, majd kiszállt a kocsiból, felment a szállására és benyitott a lakásába.
"Kész van a nettel?"- kérdezte Razor.
"Persze. Minden müködik. Már csak egy-két aláírás és a fizetés és kész is lennék."- mondta a férfi.
Ekkor Razor aláírta azt a néhány papírt, kifizette a számlát, majd kikísérte a szerelőt az ajtón és rákapcsolta a laptokot a kábelre. A net-csatlakozás rendben, majd az IP-csatlakozást később. Lekapcsolta a gépet, bezárta az ajtót, majd beszállt a kocsijába és elindult felszerelni a kamerákat. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 21:53:18
|
|
|
|
|
Topolya egyik utcája este 6:30
Kész az utolsó kamera is fent. Öröm mámorban úszott Razor, ám ekkor egy hang szólította meg alulról. Egy járókelő volt.
"Elnézést mit csinál itt?"- kérdezte a gyalogos.
"Kamerákat szerelek fel a rendőrség megbízásával"- mondta a gyorsan kitalált választ.
"Végre nőni fog a közbiztonság. Csak végezze nyugodtan a munkáját."- mondta a nő.
"Köszönöm. Igyekszem!"- mondta Razor, majd bekapcsolta a piros gombot és ezzel a kamera aktív is volt.
~ Közbiztonság? Ha... Maximum a manipuláció fog nőni!~ gondolta magában Razor, majd elővette a mobilját, miközben lefelé mászott a létrán. Mire leért pont felvette Genovej a mobilját.
"Hi Steve! Az NT-program a végére ért hivatalosan is utolsó kamera fent, aktívan. Indíthatod a teljes rendszert."- mondta Razor.
"Igen?"- mondta egy izgatott hang - "Várj egy pillanatot, igen, mindjárt...
Jóóóó... Igen! Rendben a rendszer teljes! Szép munka Razor! Gyere hozzám a fizuért, meg egy kis pezsgőért, ez egy nagy nap!- mondta Steve.
"O.k.!"- mondta Razor, majd összecsukta a létrát és beszállt a kocsijába és elindult a Fürj utcába. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 22:08:41
|
|
|
|
|
Steve Genovej lakása a Fürj utcában este 7:00
Kiszállt a kocsiból, majd bekopogtatott az ajtón. Steve nyitotta ki, rendkívűl örömteli volt az arca.
"Gyere be! Nyertünk! Életem legnagyobb akciója valósult meg a város teljes megfigyelése immár a kezünkben van!"- mondta Steve, miközben egy pohár pezsgőt adott át Razornak, valamint egy csekket rajta 40000 dolláral.
"Kösz! Jól esik a meló után."- majd lehajtotta egy hörpintésre- "Még hogy az alkohol öl. Az élet is, mégsem hívják fel a veszélyt rá"- mondta Razor. Majd öntött magának még egy pohárral.
"Nagyon érdekes ez a sors"- mondta Steve miközben ő is a pezsgőt kortyolgatta- "Mindössze egyszer találkoztunk és máris hova jutottunk. Csak remélni merem, hogy hasonló akcióink lesznek a közeljövőben is."
"Nem csak remélem biztosan tudom, hogy lesznek"- mondta Razor, majd lehajtotta az utolsó kortyot is. Majd kezet fogott Stevvel és kissé pityókásan az autóhoz lépett és elindította. A csekket, majd holnap kiváltja, ma alszik egy jó nagyot. Eleget dolgozott mára. És ezzel a szállása felé hajtott. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-9, 22:22:31
|
|
|
|
|
Razor szállása este 8:00
Beállt kocsijával a garázsba. Felment a szállására, majd megvacsorázott és csatlakozott Steve szerveréhez. Mindent látott, ami Steve.
~Hogy mikre képes a technika!~ gondolta magában, majd beállította a kamerákat felvevő módra.
Úgy döntött, itt az ideje kicsit hackerkedni. Berakta a floppyt a meghajtóba, majd betöltötte a papi szervert. Könnyedén feltörte, letöltötte valamennyi tag adatát, ám a vedég papok részt nem tudta megnyitni.
"MI A FRANC VAN EZZEL? HÜLYE ÓCSKAVAS!"- ordított fel dühében Razor, majd kikapcsolta a gépet és elment lezuhanyozni.
~ Mindenesetre a helyi papok adatai is több a semminél. Majd holnap foglalkozok velük és a csekket is elintézzem ~ gondolta magában, majd lefeküdt aludni. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 15:24:40
|
|
|
|
|
Razor lakása reggel 8:30
Csak nehezen ébredt fel a tegnapi melóból. Megreggelizett, majd felöltözött, magához vette a 40000 dolláros csekkét. Fütyürészve lement a kocsijához, beindította, majd elindult a bank felé. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 17:39:15
|
|
|
V Vadász tanonc
|
|
| *Miután kijött az Egyetemi kollégiumbol, hátrahagyva a vadásztársadalmat, egyenesen a kávézo felé vette az irányt.Közben figyelte az embereket.Mindent máshogy látott.Bár nem ismerte fel a sötétség teremtményeit, de tudta hogy köztük vannak.És ez marta belül.Nem szerette ha vmi a szeme előtt történik, és ő nem tud ellene semmit tenni.Közben megérkezett a kávézohoz.Odalépett a bejárati ajtohoz, és bement.* |
_________________ Még az is kinek szive tiszta,
és imáihoz hű,
farkassá válhat, ha nyilik a farkasfű.
Ha kikerekedik a Hold,
veszett vére emberi vér után űzi,
s benne fenevad születik... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 17:57:55
|
|
|
|
|
A topolyai bank parkolója reggel 9:30
Hamarosan leparkolt a kocsijával a parkolóba és kiszállt a járgányból. Elindult a bank felé, ám az épület előtt 1 kocsi állt és belőle 3 símaszkos ember szállt ki, akik fegyverekkel hadonászva hatoltak be a főépületbe.
~ A francba! Miért pont velem történik mindig ez?~ gondolta magában.
Ám a tett gyorsabb volt most a gondolatnál. Egyik kezével előkapta a mobilját és a rendőrséget hívta, a másikkal, pedig egy vadászkést vett elő.
"Hallo rendőrség! Azonnal jöjjenek a Topolyai Általános Bankhoz ép most rabolják ki."- mondta idegesen Razor, eközben a kését belevágta a bankrablók autójának kerekébe.
"Hányan voltak a rablók s mikor vette észre a rablást?"- kérdezte a női diszpécser.
"3 rabló van, mindegyiküknél volt valamilyen fegyver. És csak néhány perce érkeztek meg a bankhoz"- mondta Razor, miközben az utolsó kereket is kilyukkasztotta a késével.
"A járőrők már úton vannak. Nyugodjon meg és ne avatkozon bele az esetleges tűzharcba. Bújjon egy biztos helyre és várja addig ott a rendőröket."- mondta a női hang.
"Igyekszem úgy tenni. Viszlát!"- mondta Razor, majd lerakta a mobilt.
~ Még hogy biztos helyre bújni?! Minek nézz ez a nő engem? ~ fortyogott magában Razor és eközen az egyik mellékutca szegletébe rejtőzött el és elővette a fegyverét. Két- három perc múlva a bankrablók rohanva jöttek ki a főajtón. Razor pisztolya célkeresztjében jól látta az egyik alak lassan előrajzolodó körvonalait. Feszültség lett úrrá rajta, ám nem hibázhat... és ekkor meghúzta a ravaszt. A lövés talált, az egyik lépcsőn lesiető rablót találta el lábon, aki a fájdalomtól, valamint a meglepetés erejétől elesett és a mögötte álló társa átbukott rajta. Ekkor Razor lövöldözni kezdett feléjük, mire azok megzavarodtak és össze-vissza lőnni kezdtek. Szerencsére mindenki a munkahelyén volt, vagy fedezékbe vonulva biztos távból nézte az eseményeket. Végül felhangzottak a szirénák hangjai és a rendőrök mindkét irányból bekerítették a bagázst, akik látva szorult helyzetüket megadták magukat. Razor ekkor elő jött, fegyverét elrakta, s üdvözölte az egyik őrmestert.
"Jó napot törzs! Egy nap se múlhat el izgalom nélkül, mi?"- kérdezte Razor.
"Nem sajnos. Nem."- mondta a rendőr.
"Megmaradnak a rablók?"- kérdezte Razor.
"Meg sajnos meg. Két civilt és egy biztonsági őrt is lelőttek, azok a nyomorultak. További két civil is megsérült, szerencsére nem komoly a sérülésük, csak néhány horzsolás. Ááá... ott van a bankigazgató Hans Günther. Nyilvánvalóan köszönetet akar mondanni."- mondta a az őrmester.
"Áááá.... Guten tag Herr.."- mondta Hans, ám látszott rajta, hogy zavarba jött, mivel nem tudta jótevője nevét.
"Razor vagyok. Herr Günther.- mondta Razor miközben kezet fogtak.
"Nem tudni meghálálni segítség, amit adni kis bankuknak, meine herzliche Freunde."- mondta nagy örömmel Hans.
"De talán mégis. Ha beváltanná nekem ezt a csekket megköszöném". - mondta Razor.
"Hát persze meine Freunde, misem természetesebb. Segéd jöjjön"- mondta egy banki alkalmazottnak- "Váltsa be a csekket jó barátomnak Razornak. És siessen. Schnell, Schnell!"- mondta a Günther.
Ám ekkor az újságírók hada tört maguknak utat a tömegen keresztül.
"Herr Günther! Herr Günther! Mi történt?"- kérdezte az egyik izgatott firkász.
"Néhány nyomorult csirkefogó megpróbálni kirabolni bankomat. Megöltek három embert és elvitték volna bank teljes bevételét, ám eme hős, aki mától fogva a barátom, megakadályozni mindenzt. Megmentve rengeteg életet és pénzt."- mondta diadalittsan az igazgató.
"Uram uram. Mindez igaz?"- kérdezték szinte egyszerre az összes újságíró.
"Hát igaznak igaz. De én csak a kötelességemet teljesítettem."- mondta Razor, aki először életébenörültt a nyilvánosságnak. Eközben a banki alkalmazott meghozta egy kofferben a pénzt és az igazgató átadta azt Razornak.
"Óóó.. Meine Freund, ezért a tettért minimum bekommst du egy kis etwas jutalmat. Hol laksz most?"- kérdezte Hans.
"Aktuelle wohne ich in einem Mietshaus"- mondta kicsit tört németeséggel Razor.
"Ááá... Du sprichst Deutsch? Sehr gut. Tapfer, kühn und fleißig. Itt van a most épített családi házam kulcsa. Remélhetőleg nem sokáig marad üresen"- mondta az igazgató- "Újságíró erről csinálni egy fotót!"- s ezzel beálltak a fotó kedvéért egy jelképes kézfogáshoz az igazgató és Razor.
"Kérem uram jöjön velem tanúvallomást tenni ezek ellen a szemétdisznók ellen"- mondta a törzs.
"Leider muss ich gehen. Auf Wiedersehen Herr Hans!"- mondta Razor.
"Auf Wiedersehen! Költözzön be hamar a házba!"- mondta Hans, s ezzel újra kezet fogtak, majd elindult a kocsija felé.
"Várjon Razor! Csak még egy kérdés!"- mondták az újságírók, ám már nem figyelte rájuk, beszállt a kocsiba és követtea törzst a kapitányságra, ahol vallomást tett. Majd elindult hazafelé. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 19:29:06
|
|
|
Halandó
|
|
| *Az utca kihalt volt. Akármerre nézett az ember, egy élő lelket sem lehetett látni. Az idő igen őszies volt, a fákon nem voltak levelek. Az építmények sorra következtek egymás után. Lehajtott fejjel ment a tág utcákon keresztül. Még messze volt a ház, ahol lakott, de már későre járt, így ideje volt már hazamennie. Hosszú, fekete haját hátrafújta az enyhe, kissé hideg szél. Egy kicsit, még mindig ideges volt amiatt, hogy Karolina csak úgy otthagyta. De már kezdett megnyugodni. Az ágak recsegtek-ropogtak, Selena léptei hallattszottak az utcán. Végre hazaért. Bement a nagy vaskapun, és bement a házba.* ~Végre itthon, egy hosszú, fárasztó nap után.~ |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 19:51:23
|
|
|
|
|
~Mostmár tényleg érdekel a dolog.Ez furcsa.Teljesen biztos,hogy valamit eltitkol előllem.Remélem nem haladja meg képességeimet az,hogy kihúzzam belőlle.Ha nagy a titok akkor még a pletykás emberek is hallgatnak.Ő viszont értelmes embernek néz ki és tudja tartani a száját.~
-Nyugodtan szólíthatsz Davidnek.A becenevem Dave.Ha akarod úgy is hívhatsz.Én kiváncsi típus vagyok és felismerem ha valaki valamit eltitkol előllem.Nem musztály,hogy elmond amit nem akarsz,csak tudni szeretném,hogy miért voltál bennt.Illetve tudom,hogy miért csak azt szeretném tudni,hogy szerinted miért nem lesz nagy a büntetés annak az illetőnek.
*Miközben haladtak a hideg,de mégis kellemes levegőjű utcákon halkan ropogott alattuk a hó.Már-már latyakos volt a legtöbb utca,de néhány helyen még lehetett fehéret is látni.*
~Ez a hátránya a hónak.Ha leesik akkor nagyon jó és mindenki boldog,de miután már latyakossá válik,akkor már csak a terhére van mindenkinek.Szóval a végkifejlet után lévő levezetés a rossz benne.Emlékszem arra,hogy kiskoromban amikor emeletes házba lakzunk akkor nagyon szerettem a havat,de miután elköltöztünk akkor már egy kicsit megváltozott a véleményem erről a dologról.Eleinte ehéz volt a folytonos hóseprés,de idővel meg lehetett szokni.~
*Közben elmosolyodott az emlékek hatására,de ép csak annyi időre,hogy visszagondoljon.Rögtön vissza is tért a témához.Nem olyan volt a dolog,hogy mosolyoghasson rajta.Még Alister esetleg félreértheti a dolgot,ami valljuk be nem lenne túlságosan jó.Így hát maradt a viszonylag érzelemmentes arckifejezésnél amibe néha együtérzés néha kiváncsiság és esetenként egy kis indulat vegyült bele ha arra gondolt,hogy egy embert,hogy tehet olyat,hogy eljön az országából és megpróbál megverni vagy kirabolni valakit.*
-Szóval elmondod vagy inkább egyenlőre hallgatsz rólla?Bennem megbízhatsz.Abban mindig jó voltam,hogy a titkokat megőrizzem na meg persze az orvosi titoktartás.Szóval van gyakorlatom abban,hogy tartsam a számat.
*Eközben bíztatóan mosolygott,de éppen csak annyira,hogy érezhesse a mellette sétáló férfi azt,hogy megbízható.* |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 20:15:45
|
|
|
|
|
Razor szállása délután 2:00
Miután kiszállt a kocsijából, felbaktatott a szobájába gyorsan berakta a pénzt a széfbe. S egy nagyot kurjantott örömében:
"Ez az!"- s ezzel berakta kedvenc cd-jét a Hifi-jébe s leült ebédelni. Tudta hogy hamarosan átköltözhet vadonatúj házába. Már csak az a kérdés mikor települjön át, de tudta, hogy néhány napon belül ez is meg fog történni. A klánhoz való csatlakozás is rendkívűl izgatta. Emiatt úgy döntött, hogy bevezetetti a telefont. Ekkor úgy döntött lement a tulajhoz:
"Roger van egy feladatom a számodra. Amíg elugrok meginni pár rumot hozzas nekem fel egy telefont."- mondta Razor a tulajnak.
"Ahogy óhajtod Razor. 30 perc múlva fent lesz a telefon."- mondta Roger.
"Rendben. Addig elugrok egy kicsit"- mondta Razor, majd lement a kocsihoz és elindult a kocsmába. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 20:26:12
|
|
|
VI Újszülött farkas
|
|
*Dave nem tágított, mindenképpen ki akarta szedni belőle az igazságot. Alister lehelete a nagy hidegben párát képzett mikor kifújta a levegőt, aztán nagyot sóhajtott.*
~Végül is, miért ne? Bár sosem voltam jó emberismerő érzem, benne megbízhatok.~
-Mond, hiszel a természet felettiben? *Dave összeráncolta a homlokát és közelebb hajolt.* Mikor először találkoztam a férfival, aki megtámadott, még magam sem hittem a hasonló dolgokban. A saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy a misztikum igenis valóságra épül. *Föltűrte kabátja ujját, alkarját hosszú, karmoláshoz hasonló hegek csúfították.* Ezt az attól a férfitól szereztem. Először nem értettem. Aztán pár napja kivettem egy könyvet a helyi könyvtárból, igazi antik darab, bőrkötéses. A könyv a szentháromság tanaival foglalkozik, ez a VI. kötet, ami a Misztikus lények anatómiáját taglalja. Ebben a kötetben választ kaptam a kérdéseimre, de újak merültek fel bennem, amikre még mindig keresem a választ. Nos, ennyi lenne. Most már mindent tudsz. *Alister megkönnyebbülten fölsóhajtott.* |
_________________ Aequam memento rebus in arduis servare mentem.
(Horatius)
Tartsd meg, ha balsors tornyosodik reád lelked nyugalmát.
(Szabó L.) |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-10, 20:48:04
|
|
|
|
|
Razor szállása este 10:00
Kiszállt a kocsiból, lecsukta a garázsajtót, ameddig tudta, majd felment a szobájába. És összesett az ágyára.
~ Uramisten! Soha többet nem leszek ilyen részeg! ~ gondolta magában, majd elaludt. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 10:57:56
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Amióta elhagyta a házát kezdtek fura gondolatok cikázni fejébe.Mert valami gyanúsat kezdett érezni.
~Megint valaki figyel.De honann?Itt nincsen senkisem*nézet ballra,majd jobbra.Halk katanást hallott,és valahonann a vakut látta.*~Na ne megint a lesifotós?Mit akarhat tőllem?Annyira idegesítő tud lenni némej kis görcs ember,amikor valakit hisztérikusan fényképeznek.~gondólta,és ekkoir a sötététből ismerős hang ütötte meg a fülét.Lemerevedett,és szemei sarkából néztek az előbb üres padra,ahol most egy hosszú hajú férfi űlt,és egy elhervadt virágot nézett.
-Ugye milyen irónikus,hogy a az élet ennyire rövid?Nem gondolod?-nézett kíváncsian a megforduló lányra.Karolina megfordúlt a férfival szemben,és látta,hogy a balábára helyezi a jobbját,és a lehető legkényelmesebb pózban ül a padon.Ugyanaz a fehér ing és bőrnadrág volt rajta,amit legutoljára halála előtt viselt.
-Mit akarsz tőllem?-kérdezte óvatosan.
~Ez őrűlt meg is fázhatna ebben a hidegben.Erre itt járkál egyszál semmiben majdnem.~éa férfi csak egy mosolyt eresztett arcán.
-Megváltoztál kedves Karolina.Nagyon megváltoztál.Mintha kissé meglágyúlt volna a te köszíved.-kucogta szemtelenűl.
-De te nem változtál meg.Ugyan az a szemtelen alak vagy mint régen.-a kőszív hallatán elkomorodott.
-Köszönöm a dicséretet kedveském.-felálva elindúlt a lány felé.Karolina kicsit megijedt,hisz még nem voltak ketesben a templom óta.Ezt az ijedséget a szeme igen jól tükrözte.
-Talán félsz?Nem is csodálom.Hisz lelőttél régen,és ugyebér nemszoktak feltámadni a holtak.-gonosz mosoly húzódott el arcán.Kezdte élvezni,hogy a lányt szenvedtesse.
-Az véletlen volt.Nem tehettem rólla.Nagy volt a kavarodás.Nem csak te halltál meg.-vágta vissza picit idegesen.
-Tudom.De elárulok egy titkot.-egy mozdulattal a falhoz nyomta a lányt,és
a füléhez hajólt.
-Nem is te öltél meg kedvesem.Én magam voltam,hogy végre.........
kezei elkezdtek a lány combján kúszni.
~Ez már nem barátocskám.~gondólta,és az egyetlen szabad kezével elkapta a férfi kezét.
-Hagyj béjkén akkor.-felete egyszerűen,de éreznilehetett a félelmet rajta.
A férfi elengedte,és hátréblépett.Mert valami fura érzés kerítette hatalmába.Ekkor megint katant a fényképező.De a férfi eltűnt addigra.Karolina lacsúszott a falmentén,és négykézlábon lélegzett nagyokat.Annyira megijed,hogy majdnem kiugrott a szíve a helyéről.És a fényképező lencséje megvilant utoljára és eltűnt.
~vajon iért ment el?Egy fényképező géptől ijedt meg?Vagy annak tulajdonosától?Jólenne tudni.~felálva lesöpőrte a havat magáról,és még nézelődött egy ideig,és inkább a közeli kocsmát vette célba,mert nem volt hajlandó mégegyszer összefutni evvel az eszetlen emberrel.
Gyorsan szedte lépteit,és nemsokára ott is volt a kocsmánál.Kinyitotta az ajtót,és lassan belépett a meleg helységbe,ahol nagyobb biztonságban van,mint kint. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 10:58:44
|
|
|
|
|
Razor szállása reggel 9:00
Másnap szörnyen nehezen kelt fel, a feje szédült, emiatt korhely levest rendeltetett magának, amit gyorsan bekanalazott, majd lezuhanyzott és új ruhába bújt, majd kivett néhány ezer dollárt a széfből. Becsukta az ajtót, majd elindult néhány fegyvert venni. A régi MP-80-sát egyszerűen bedobta a a közeli hulladék konténerbe, amit néhány perc múlva üritett a szemeteskocsi.
~ Na ettől is megszabadultunk ~ gondolta magában, majd a beszállt a kocsijába és elindult vásárolni. 10 perc után meg is érkezett az egyik utcai árushoz vett magának egy Coltot és két Uzit, majd elindult gyakorolni a közeli lőtérre. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 11:12:31
|
|
|
|
|
Lőtér reggel 10:00
Miután megérkezett, kiszállt a kocsiból, bement a lőtér irodájába. Kifizette a havi tagsági díjat, kitöltötte a szükséges papírokat, majd lement az alagsorba. Felvette a fülvédőt, majd elkezdett gyakorolni. Az első lövés talált.
~ Ez az! ~ gondolta magában Razor.
Ám utána közel öt tár lőszert használt el, de még mindig elégedetlen volt a teljesítményével.
~ Úgy néz ki többet kell majd gyakorolnom. Még szerencse hogy havi bérletet vettem~ gondolta magában, majd abbahagyta a lövöldözést, levette a földvédőjét, elrakta a fegyvereit, majd sietve elhagyta a helységet. beszállt a kocsijába, majd elindult hazafelé. Úgy döntött alszik még egy kicsit.
Razor lakása 12:30
Miután hazatért elrakta újonnan vásárolt fegyverei, majd lefeküdt még egy kicsit aludni. Délután még vár rá egy kis meló. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 11:20:28
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Az utcára kilépve indult el.Talán a raktárba,talán a folyópartra.Nemtudta eldönteni.Tűsarkú csizmája kopogását elnyelték a kocsik hangos dudálása,vagy maga ahogy elsuhantak.Kicsit megcsóválta a fejét ezért,mert nem kis sarat, latyakot szórtak a járókelőkre.A főutcán járva a boltok rengetegében fényáradatok világították tól az ottani lámpákat.A tömeg sokfajta volt.
Kínai,arab,vagy azon kívül amerikai.Sokan megfordúltak Topolyában az idén.Egyre több túristát lehet látni.Hallotta,hogy pár hónapja megnyílt egy új panzió.Sajnos a nevét nemtudta.De nem is volt vele szándéka.Kesztyűt húzott kezeire,és a megbámuló emberekre ügyet sem vetett.De ekkor lecövekelt egy ékszer bolt előtt.Ott egy gyönyörú szép nyakéket látott meg.Tsizta szép gyémánt volt.De az ára igen borsos is volt.Szokott ezen a boltnál ábrándozni,de csak módjával.Hisz a jóbol is megárt a sok.Egyszercsak egy kocsi olyan sebességel hajtott el,hogy összecsapta az utcánlévöket.Szerencsére,Karolina kabátjának alja sérűlt meg.Mérgesen kiabáltak a kocsisra aki nem is állt meg. |
_________________ a tudatosság az előny.főleg,ha a sötétség a hazád és vér a kajád |
|
|
|
 |
| Andrej Andrejevics Vataij |
|
Elküldve:
2006-2-11, 20:30:30
|
|
|
Halandó
|
|
~áááh. Anders nagy fiú. megtalálja egyedül is. itt az idő, hogy lazítsak egy kicsit. mit is tenne Brian, ha itt lenne? remélem azt, amit én
de akkor mit tennék én? ez itt a kérdés. jaj kezdek meghülyülni. lehet hogy sokat vagyok együtt Anderssel. hihhi. na mindegy hol is tartottam? ja igen! nem nem is ott. Anders agya elpusztult a születése előtt. az enyém most kezd. jobb lett volna hamarabb.akkor nem érzékelnék semmit a dolgokból.~* igy gondolkozott hősünk. de vajon mi állhat hirtelen vidámsága mögött? lesd:következő reagom. |
_________________ a magányos farkas... |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 21:12:25
|
|
|
|
|
Razor lakása délután 3:00
Lassan ébredt fel, a délutáni fáradtság még egy kicsit erőt vett rajta, de végül nagy nehezen felkelt az ágyából. A minap felhozott telefont becsatolta a hálózatra, majd felhívta Hans Günthert:
"Hallo Hans!"- mondta Razor.
"Hallo meine liebe Freunde! Végül mégis elhatározni magunkat? Mikor lesz a nagy átköltözés?"- kérdezte Hans.
"Holnap nagy valószínűséggel, ma este összepakolok és holnap át is költözök ,ha az jó neked"- mondta Razor.
"Hát már miért ne volna jó. A ház a tied. Van benne minden Internet, kábeltévé, szauna, kisebb uszoda, telefon és lent a pincében egy kisebb konditerem."- mondta Hans.
"Rendben nagyon jó lesz. Köszönöm Hans"- válaszolta Razor
"Én köszönni bank nevében. Tschüß Razor!"- mondta Hans, majd lerakta a kagylót, de ő még nem hívta a költöztetőket.
"Hi! Razor vagyok a Daroth utca 3-beli panzióból és azonnali költöztetésre volna szükségem. Lehetőleg még ma!"- mondta kissé idegese.
"Hello! Megoldható. És hova lesz a költözetetés?"- kérdezte a hang a vonal túlsó végéről.
"A kertvárosi részbe. A Bourbon utca 7-be"- válaszolta Razor.
"Rendben. 30 perc múlva ott vagyunk"- mondta a férfi.
"O.K. Ne jöjjenek túl sok kocsival, elég eggyel, nem túl sok pakom van."- mondta Razor.
"Rendben hamar ott leszünk"- mondta a hang, majd lerakta a kagylót.
~ Hmm... Itt az ideje közölni a rossz hírt a fogadóssal~ gondolta magában, majd lement a földszintre.
~ Már megint ott tesznyül az a lusta dög ~ gondolta, majd egy hangos köhögéssel felébresztette békés álmából a tulajt.
"Mi van.... Mi történt?"- kérdezte a fogadós.
"A mai nap elvitettem a cuccaimat. Holnap pedig kiköltözök"- mondta nyugodt hangon Razor, majd egy 100 dollárost dobott a pofa orra elé- "Itt az utolsó részlet az aprót tartsa meg. JA ÉS HA VALAKI KERESNE MONDJA MEG NEKI, HOGY A BOURBON 7-RE KÖLTÖZTTEM HOLNAPTÓL KEZDVE."- mondta majd felindult felfelé.
Gyorsan összepakolt minössze 4 doboz és néhány bútor. A költözetetők gyorsan végeztek, kifizette őket, majd úgy döntött elindul Stevehez, hogy beszéljen vele. Ám még gyorsan felhívta Mortit a szállásán:
"Hallo! Mortimert keressem, ott van?"- kérdezte Razor.
"Persze adom..."- mondta a női hang.
"Hallo ki az?"- kérdezte Morti.
"Hi Morti? Hogy vagy?"- kérdezte vidáman Razor.
"Én jól vagyok... Már rég nem hallotalak... Hogy megy a sorod? De ahogy a tegnapi újságban láttam elég jól. Rendesen megadtad a magukét azoknak a bankrablónak. Kaptál érte valamilyen jutalmat legalább?"- kérdezte Morti.
"Persze. Ép azért hívlak.. Ugyanis a bankigazgató Hans Günther, talán ismered. Adott nekem egy házat a Kertvárosban. A Bourbon utcában fogok lakni innentől kezdve. Holnap látogass meg feltétlenül."- mondta Razor.
"Persze. Úgy sincs semmi dolgom"- mondta Morti.
"O.K. Akkor holnap várlak"- válaszolta Razor, majd lerakta a kagylót s lement a kocsijába és elindult Stevehez. |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-11, 21:53:09
|
|
|
|
|
Steve Genovej lakása délután 5:00
A Forddal lassan hajtott be a Fürj utcába, megállt majd kiszállt a kocsijából. Bekopogtatott az ajtón s Genovej ajtót nyitott.
"Ááá... Jó estét Razor! Hogy vagy? Láttom a tegnapi újságban a cikket rólad meg a hőseies akciódról"- s ezzel átnyújtotta a Tpolyai Krónikás tegnapi számát. Razor megnézte, egy jót mosolygott, majd az újságot a közeli a faládára hajította.
"De ez még nem minden. Tudtad, hogy a heti számban is benne leszel? És akkor az új lakásodban készítenek veled riportot. Ez is egyfajta jutalom attól a muksótól... kitől is... Hans Günthertől. S ha kérded honnan tudom. A topolyai krónikás web-szerveréről, most törtem fel. Ember, hogy mik vannak ott."- mondta elégedetten Steve.
"Akkor ezek szerint holnap riportot fogok adni. Ugyanis holnap kötözök át. Érdekes... Igaz így Hans meglepije el lesz rontva. Na mindegy, majd úgy csinálok, mintha meglepődnék. Amúgy lenne egy kérdésem. Nem tudom feltörni az Apocalipsy szerverén belül a vendég papok listáját. Hogy lehetséges ez?"- kérdezte Razor.
"Ööö... Ez nyilvánvalóan a program technikai hibája lesz, majd igyekszem kijavítani. Amúgy lenne egy kis megbízásom a számodra. Újabb kamerákat kéne felszerelni, ezúttal a sikátorokra. Valamennyire. Tessék itt vannak a dobozok"- és ezzel 3 ládát adott át.
"Nagyon sokat akarsz manipulálni. Majd holnap vagy holnapután. Jó éjt neked Steve!"- mondta Razor, majd berakta a kocsijába a ládákat és beszállt.
"Jó éjt Razor!"- és ezzel bezárta az ajtót. Razor pedig visszament a szállására.
Razor szállása este 7:00
Hamarosan hazaért. A ládákat a kocsiban hagyta, ráér velük foglalkozni úgy döntött, hogy lepihen kicsit. Holnap ugyanis egy rövid interjút kell adnia. És ami legrosszabb szabadon és élőben... |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-12, 9:19:36
|
|
|
V Ifjú vámpír
|
|
*Karolina hosszú kabátja siklott a szélben kicsit.Szoknyája baloldalon csípőig kivágva,blúza szép mélypirs színű,és válvilantós.De a kabátja csak csípőjéig volt gombos.Csizmája halkan kopogott az utca kövezetén.Kesztyűs kezében egy kis papír és azt tanulmányzta.Néha amikor egy erősebb fuvalat kapta fel kabátját megvillant fegyvere,de csak egy pilanatra.Lassú léptek,és nyugodtság.Ajkain vörös rúzs díszelgett,de más smink nem volt rajta.A levélen néha komoran,máskor meg vígan mosolygott.A bő tartalomban,amit éppen a közepénél olvasott nem volt annyira nyugtató.Kicsit idegesen kezdett lépkedni.
~Jaj ne apa.Remélem rendbe fog jönni.Hogyan eshetett le arról a szikléról?De hogyan kerűlt oda egyáltalán?Biztos még egy utolsó bevetést akart,mielőtt végleg visszavonul.De megigérte nekem.~háborodott fel.Nemfigyelt oda,és véletlenűl nekiment egy férfinak,aki nagyban élvezte az életet.Amikor nekiment kicsit meglepődött,mert teljesen belemerűlt az olvasásban.Majdnem hanyat esett,de szerencsére nem estek el.
-Elnézést uram nem figyeltem oda.Remélem nem csináltam nagy bajt.-mondta gyorsan,és elrakta a papírt.Várta a férfi reakcióját,de közben az utcát is kémlelte.A sok bolt,és büfé kivilágított kirakatában,vagy helységében sokan voltak.De az utcán nemlehetett ezt ésrevenni.Karolina remélte,hogy nemfográ megharagudni a férfi,hisz ő hibájából ütöztek össze. |
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006-2-12, 10:46:52
|
|
|
Halandó
|
|
| *Lassan sétálgatott az utcákon, a házból kiérve. Eszébe jutottak a régi emlékek, barátok, események, s ez kissé lehangolta a mai napon. Fejét lehajtva ment az utcákon, néha oldalra tekintett, de csak olyan alakokat látott, akiket csak látásból ismert, kocsma, és egyéb ilyen helyekről. Kabátja épphogy nem érte a földet, de ahogy ment néhánként az is fellebbent. Nem tudott egy értelmes dologra sem koncentrálni, hisz túl sok dolog volt most az agyában, amik egyre jobban összekuszálódtak. Megállt, nekidőlt egy utca szélén egy falnak, és várt, hogy hogy alakul a napja. Nem fűzött hozzá túl sok jó reményt.* ~Biztos egy eléggé elrontott napom lesz a mai... Ha már itt tartok, ma bal lábbal keltem? Szerintem biztos... ma még biztos lesz valami ami keresztbe tesz.~ *Gondolta, és továbbált. Az enyhe szél mozgatta a fák kissebb ágait, de más hang, esemény nem nagyon történt. Az emberek szokásukhoz híven rohantak mindenfele. Ment a mai napra "kijelölt" útján, amíg el nem érkezett a kocsmához. Benyitott az ajtón, és elindult a kocsmába befelé.* ~Na nézzünk körül, hátha itt van épp Ragnar... Igen jó lenne, legalább dumálnék valakivel, nem pedig magammal néha szokásomhoz híven. Karolinával is kéne találkozni lassan, megkérdezném mi volt ez a nagy elrohanás a temolomból. Mostanság igen furcsán viselkedik, ki kell faggatnom, hogy mi történhetett vele. Tán valami bántja? Családi ügy? Nem tudom, majd megkérdezem...~ *Elmélkedett Karolina furcsa elrohanásán, ami neki nem nagyon tetszett.* |
_________________ Ha reggel hullafáradtan ébredsz, és úgy érzed, elhagyott minden erőd, vizsgáld meg a tükörben jó alaposan a nyakadat, hátha találsz rajta két pici szúrásnyomot… ^^ |
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|